Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Denis jatkaa

 

MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Denis jatkaa


Sinisten joukkueen rakentaminen ensi kauden Kakkosen koitoksiin on alkanut. Ensiksi tehtiin sopimus joukkueen tärkeimmän yksittäinen pelaajan, Deniksen, kanssa. Alkuviikosta Denis ja MP allekirjoittivat sopimuksen, joka pitää Deniksen Sinisten pelaajana vuoden 2013 lokakuun loppuun asti. Denis talvehtii Brasilian lämmössä ja palaa taas tänne Mikkeliin maaliskuussa.

Joulukuun 29. päivä 23 vuotta täyttävä Denis on pelannut Sinisissä kahden kauden aikana 43 Kakkosen ottelua ja viimeistellyt niissä 43 maalia, joten tahti on ollut kova, maali per ottelu.

Puheenjohtaja Harri Kivinen on erittäin tyytyväinen Deniksen jatkosta.

- Denis on ilman muuta joukkueen tärkein yksittäinen pelaaja ja hänen ympärille on hyvä rakentaa muu joukkue. Olen sata varma siitä, että jos Deniksellä ei olisi ollut loppukaudesta ongelmia reitensä kanssa ja hän olisi pystynyt pelaamaan, niin me jatkaisimme vielä otteluita.

- Nyt jatkamme neuvotteluita muiden pelaajien kanssa ja valmentajakysymys pyritään saamaan päätökseen mahdollisimman nopealla aikataululle, ehkä jo tämän viikon aikana.

Kovasti Suomen ylemmilläkin tasoilla mielenkiintoa herättänyt Denis jatkaa innolla Sinisissä ja haluaa auttaa maaleillaan joukkueen lohkovoittoon tulevalla kaudella.

- Päätös jatkaa täällä Mikkelissä oli melko helppo. Homma täällä on toiminut ensimmäisestä päivästä lähtien sekä kentällä että sen ulkopuolella ja olen onnellinen täällä, niin ei minulla ole mitään erityistä syytä lähteä täältä pois. Oma pelini on kehittynyt koko ajan ja olen ollut todellinen vahvistus joukkueelleni.

- Puheenjohtajamme on luvannut tulevalle kaudelle meille hyvän ryhmän, millä taistelemme noususta Ykköseen. Ilman muuta ensi kaudella meillä ei voi olla muuta tavoitetta kuin oman lohkon voitto ja Ykkösen karsinnat. Haluan itse olla edelleen isossa roolissa ja jatkaa maalitehtailua edellisten kausien malliin.

- Nyt laitetaan reiteni kuntoon ja sitten aloitetaan valmistautuminen tulevaan kauteen. Lähiaikoina lähden Brasiliaan perheeni luo ja sitten palaan entistä vahvempana tänne takaisin!

Toinen tällä kaudella Sinisissä esiintynyt brassi, Torres, pelaa talvikauden Brasiliassa ja maaliskuussa katsotaan sitten mahdollista jatkoa, mutta jos Torres saapuu Suomeen, niin seura on MP.

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutViime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Lauantaina Suomen Cupin Ykkösen karsintalohkon ottelut aloittavalla Mikkelin Palloilijoilla on nyt kasassa 20 pelaajasopimusta, kun puolustaja Yassin Daoussi teki vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Itä-Suomen aluehallintovirasto on tänään annetussa päätöksessään jatkanut yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista. Yli 20 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat kiellettyjä 22.2.2021 saakka.

Lue lisää
Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus jatkuu, kun Nuutti Laaksonen teki seuran kanssa vuoden pelaajasopimuksen. Nyt on kasassa seitsemäntoista pelaajasopimusta.

Lue lisää
MP:n taustaryhmä kasassa

MP:n taustaryhmä kasassa

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden taustaryhmä on nyt kasassa. Ryhmään tulee jonkin verran muutoksia viime kauteen verrattuna, kun Ozeias Graciano siirtyi Pallo-Kissojen leiriin ja oman toimensa ohessa toimineet Janne Loukiainen sekä Jorma Naakka jäivät sivuun.

Lue lisää
Antti Voutilainen tekee paluun MP:n riveihin

Antti Voutilainen tekee paluun MP:n riveihin

Ykkösessä pelaava Mikkelin Palloilijat on tehnyt ensimmäisen uuden pelaajasopimuksen, kun viimeksi kaudella 2016 joukkueessa pelannut Antti Voutilainen tekee paluun joukkueen riveihin tehtyään vuoden sopimuksen MP:n kanssa.

Lue lisää
Viime kauden tehokkain Antti-Ville Räisänen jatkaa MP:ssä

Viime kauden tehokkain Antti-Ville Räisänen jatkaa MP:ssä

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus jatkuu, kun Antti-Ville Räisänen teki vuoden jatkosopimuksen. Näin MP:llä on kasassa viisitoista pelaajasopimusta ja sopimusjulkistukset jatkuvat tammikuussa.

Lue lisää