Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Denis jatkaa

 

MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Denis jatkaa


Sinisten joukkueen rakentaminen ensi kauden Kakkosen koitoksiin on alkanut. Ensiksi tehtiin sopimus joukkueen tärkeimmän yksittäinen pelaajan, Deniksen, kanssa. Alkuviikosta Denis ja MP allekirjoittivat sopimuksen, joka pitää Deniksen Sinisten pelaajana vuoden 2013 lokakuun loppuun asti. Denis talvehtii Brasilian lämmössä ja palaa taas tänne Mikkeliin maaliskuussa.

Joulukuun 29. päivä 23 vuotta täyttävä Denis on pelannut Sinisissä kahden kauden aikana 43 Kakkosen ottelua ja viimeistellyt niissä 43 maalia, joten tahti on ollut kova, maali per ottelu.

Puheenjohtaja Harri Kivinen on erittäin tyytyväinen Deniksen jatkosta.

- Denis on ilman muuta joukkueen tärkein yksittäinen pelaaja ja hänen ympärille on hyvä rakentaa muu joukkue. Olen sata varma siitä, että jos Deniksellä ei olisi ollut loppukaudesta ongelmia reitensä kanssa ja hän olisi pystynyt pelaamaan, niin me jatkaisimme vielä otteluita.

- Nyt jatkamme neuvotteluita muiden pelaajien kanssa ja valmentajakysymys pyritään saamaan päätökseen mahdollisimman nopealla aikataululle, ehkä jo tämän viikon aikana.

Kovasti Suomen ylemmilläkin tasoilla mielenkiintoa herättänyt Denis jatkaa innolla Sinisissä ja haluaa auttaa maaleillaan joukkueen lohkovoittoon tulevalla kaudella.

- Päätös jatkaa täällä Mikkelissä oli melko helppo. Homma täällä on toiminut ensimmäisestä päivästä lähtien sekä kentällä että sen ulkopuolella ja olen onnellinen täällä, niin ei minulla ole mitään erityistä syytä lähteä täältä pois. Oma pelini on kehittynyt koko ajan ja olen ollut todellinen vahvistus joukkueelleni.

- Puheenjohtajamme on luvannut tulevalle kaudelle meille hyvän ryhmän, millä taistelemme noususta Ykköseen. Ilman muuta ensi kaudella meillä ei voi olla muuta tavoitetta kuin oman lohkon voitto ja Ykkösen karsinnat. Haluan itse olla edelleen isossa roolissa ja jatkaa maalitehtailua edellisten kausien malliin.

- Nyt laitetaan reiteni kuntoon ja sitten aloitetaan valmistautuminen tulevaan kauteen. Lähiaikoina lähden Brasiliaan perheeni luo ja sitten palaan entistä vahvempana tänne takaisin!

Toinen tällä kaudella Sinisissä esiintynyt brassi, Torres, pelaa talvikauden Brasiliassa ja maaliskuussa katsotaan sitten mahdollista jatkoa, mutta jos Torres saapuu Suomeen, niin seura on MP.

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSammy Ndjock jatkaa MP:n maalilta Etelä-Afrikan pääsarjaan

Sammy Ndjock jatkaa MP:n maalilta Etelä-Afrikan pääsarjaan

Kamerunin maajoukkueessakin esiintynyt sekä MP:n maalilla kaikki kauden Kakkosen A-lohkon ottelut alusta loppuun pelannut Sammy Ndjock siirtyy eteenpäin Etelä-Afrikan pääsarjassa pelaavaan joukkueeseen useampi vuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Kamerunin maajoukkueessakin esiintynyt Sammy Ndjock MP:n maalille

Kamerunin maajoukkueessakin esiintynyt Sammy Ndjock MP:n maalille

Kakkosen A-lohkossa ensi kaudella pelaavan Mikkelin Palloilijoiden maalivahtiosasto on nyt koossa, kun seuran oman kasvatin Jonne Urosen, 22 lisäksi Kamerunin maajoukkueessakin esiintynyt Sammy Ndjock on tehnyt kahden vuoden pelaajasopimuksen MP:n kanssa.

Lue lisää
MiPK solmi kaksi maalivahtisopimusta

MiPK solmi kaksi maalivahtisopimusta

Mikkelin Pallo-Kissat on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2018. Molemmat pelaajat ovat nuoria maalivahteja.

Lue lisää
MP:n A -junioreille päävalmentaja Ruotsista

MP:n A -junioreille päävalmentaja Ruotsista

Mikkelin Palloilijat jatkaa panostustaan juniorivalmennukseen. Ruotsalais-norjalainen Jonathan Enzo Arnet on liittynyt valmentajaksi MP:n riveihin.

Lue lisää
Maalitykki Juuso Liukkonen ja MP jatkosopimukseen

Maalitykki Juuso Liukkonen ja MP jatkosopimukseen

Toissa kaudelle Nelosen SaPa:sta Pieksämäeltä MP:n riveihin siirtynyt 24 -vuotias Juuso Liukkonen on tehnyt vuoden jatkosopimuksen MP:n kanssa.

Lue lisää
Kapteeni Jiri Haikonen jatkaa MP:n riveissä

Kapteeni Jiri Haikonen jatkaa MP:n riveissä

MP:n vakiopelaajiin jo useamman kauden kuulunut Jiri Haikonen on tehnyt vuoden jatkosopimuksen kasvattajaseuransa kanssa.

Lue lisää