Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Denis jatkaa

 

MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Denis jatkaa


Sinisten joukkueen rakentaminen ensi kauden Kakkosen koitoksiin on alkanut. Ensiksi tehtiin sopimus joukkueen tärkeimmän yksittäinen pelaajan, Deniksen, kanssa. Alkuviikosta Denis ja MP allekirjoittivat sopimuksen, joka pitää Deniksen Sinisten pelaajana vuoden 2013 lokakuun loppuun asti. Denis talvehtii Brasilian lämmössä ja palaa taas tänne Mikkeliin maaliskuussa.

Joulukuun 29. päivä 23 vuotta täyttävä Denis on pelannut Sinisissä kahden kauden aikana 43 Kakkosen ottelua ja viimeistellyt niissä 43 maalia, joten tahti on ollut kova, maali per ottelu.

Puheenjohtaja Harri Kivinen on erittäin tyytyväinen Deniksen jatkosta.

- Denis on ilman muuta joukkueen tärkein yksittäinen pelaaja ja hänen ympärille on hyvä rakentaa muu joukkue. Olen sata varma siitä, että jos Deniksellä ei olisi ollut loppukaudesta ongelmia reitensä kanssa ja hän olisi pystynyt pelaamaan, niin me jatkaisimme vielä otteluita.

- Nyt jatkamme neuvotteluita muiden pelaajien kanssa ja valmentajakysymys pyritään saamaan päätökseen mahdollisimman nopealla aikataululle, ehkä jo tämän viikon aikana.

Kovasti Suomen ylemmilläkin tasoilla mielenkiintoa herättänyt Denis jatkaa innolla Sinisissä ja haluaa auttaa maaleillaan joukkueen lohkovoittoon tulevalla kaudella.

- Päätös jatkaa täällä Mikkelissä oli melko helppo. Homma täällä on toiminut ensimmäisestä päivästä lähtien sekä kentällä että sen ulkopuolella ja olen onnellinen täällä, niin ei minulla ole mitään erityistä syytä lähteä täältä pois. Oma pelini on kehittynyt koko ajan ja olen ollut todellinen vahvistus joukkueelleni.

- Puheenjohtajamme on luvannut tulevalle kaudelle meille hyvän ryhmän, millä taistelemme noususta Ykköseen. Ilman muuta ensi kaudella meillä ei voi olla muuta tavoitetta kuin oman lohkon voitto ja Ykkösen karsinnat. Haluan itse olla edelleen isossa roolissa ja jatkaa maalitehtailua edellisten kausien malliin.

- Nyt laitetaan reiteni kuntoon ja sitten aloitetaan valmistautuminen tulevaan kauteen. Lähiaikoina lähden Brasiliaan perheeni luo ja sitten palaan entistä vahvempana tänne takaisin!

Toinen tällä kaudella Sinisissä esiintynyt brassi, Torres, pelaa talvikauden Brasiliassa ja maaliskuussa katsotaan sitten mahdollista jatkoa, mutta jos Torres saapuu Suomeen, niin seura on MP.

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMP ja Sammy Ndjock ovat purkaneet pelaajasopimuksen

MP ja Sammy Ndjock ovat purkaneet pelaajasopimuksen

Ykkösessä pelaava Mikkelin Palloilijat ja kamerunilainen maalivahti Sammy Ndjock ovat purkaneet kuluvan kauden lopussa päättyvän pelaajasopimuksen. Sopimus purettiin yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Toni Tahvanainen MP:n hyökkäykseen

Toni Tahvanainen MP:n hyökkäykseen

28 -vuotias Ilomantsin FC Pogostan kasvatti Toni Tahvanainen on tehnyt Ykkösessä pelaavan MP:n kanssa loppukauden kattavan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Olli Kilpeläinen MP:stä Kyprokselle

Olli Kilpeläinen MP:stä Kyprokselle

Ensi viikolla Ykkösen aloittava Mikkelin Palloilijat ja yli kymmenen vuotta seuran väreissä pelannut Olli Kilpeläinen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet pelaajasopimuksen, jotta 19 -vuotias nuorukainen voi jatkaa uraansa ulkomailla.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Miikka Oinonen palaa loppukaudeksi MP:n hyökkäykseen

Miikka Oinonen palaa loppukaudeksi MP:n hyökkäykseen

Viime kaudella Mikkelin Palloilijoiden kauden päättäjäisissä palkintopöydän tyhjentänyt Miikka Oinonen on tehnyt loppukautta koskevan sopimuksen Kakkosen A-lohkon kärkipaikalla olevan MP:n kanssa ja Oinonen on mukana lauantaina Kouvolaan matkaavassa joukkueessa.

Lue lisää