Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Denis jatkaa

 

MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Denis jatkaa


Sinisten joukkueen rakentaminen ensi kauden Kakkosen koitoksiin on alkanut. Ensiksi tehtiin sopimus joukkueen tärkeimmän yksittäinen pelaajan, Deniksen, kanssa. Alkuviikosta Denis ja MP allekirjoittivat sopimuksen, joka pitää Deniksen Sinisten pelaajana vuoden 2013 lokakuun loppuun asti. Denis talvehtii Brasilian lämmössä ja palaa taas tänne Mikkeliin maaliskuussa.

Joulukuun 29. päivä 23 vuotta täyttävä Denis on pelannut Sinisissä kahden kauden aikana 43 Kakkosen ottelua ja viimeistellyt niissä 43 maalia, joten tahti on ollut kova, maali per ottelu.

Puheenjohtaja Harri Kivinen on erittäin tyytyväinen Deniksen jatkosta.

- Denis on ilman muuta joukkueen tärkein yksittäinen pelaaja ja hänen ympärille on hyvä rakentaa muu joukkue. Olen sata varma siitä, että jos Deniksellä ei olisi ollut loppukaudesta ongelmia reitensä kanssa ja hän olisi pystynyt pelaamaan, niin me jatkaisimme vielä otteluita.

- Nyt jatkamme neuvotteluita muiden pelaajien kanssa ja valmentajakysymys pyritään saamaan päätökseen mahdollisimman nopealla aikataululle, ehkä jo tämän viikon aikana.

Kovasti Suomen ylemmilläkin tasoilla mielenkiintoa herättänyt Denis jatkaa innolla Sinisissä ja haluaa auttaa maaleillaan joukkueen lohkovoittoon tulevalla kaudella.

- Päätös jatkaa täällä Mikkelissä oli melko helppo. Homma täällä on toiminut ensimmäisestä päivästä lähtien sekä kentällä että sen ulkopuolella ja olen onnellinen täällä, niin ei minulla ole mitään erityistä syytä lähteä täältä pois. Oma pelini on kehittynyt koko ajan ja olen ollut todellinen vahvistus joukkueelleni.

- Puheenjohtajamme on luvannut tulevalle kaudelle meille hyvän ryhmän, millä taistelemme noususta Ykköseen. Ilman muuta ensi kaudella meillä ei voi olla muuta tavoitetta kuin oman lohkon voitto ja Ykkösen karsinnat. Haluan itse olla edelleen isossa roolissa ja jatkaa maalitehtailua edellisten kausien malliin.

- Nyt laitetaan reiteni kuntoon ja sitten aloitetaan valmistautuminen tulevaan kauteen. Lähiaikoina lähden Brasiliaan perheeni luo ja sitten palaan entistä vahvempana tänne takaisin!

Toinen tällä kaudella Sinisissä esiintynyt brassi, Torres, pelaa talvikauden Brasiliassa ja maaliskuussa katsotaan sitten mahdollista jatkoa, mutta jos Torres saapuu Suomeen, niin seura on MP.

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSanteri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
MP vapautti Ilkka Mäkelän päävalmentajan tehtävästä

MP vapautti Ilkka Mäkelän päävalmentajan tehtävästä

MP:n hallitus on vapauttanut Ilkka Mäkelän päävalmentajan tehtävästä.

Lue lisää
Joonas Meronen ja Jens Tanskanen MP:n riveihin

Joonas Meronen ja Jens Tanskanen MP:n riveihin

Mikkelin Palloilijat on solminut vappuna alkavan kauden kattavat pelaajasopimukset maalivahti Joonas Merosen ja hyökkääjä Jens Tanskasen kanssa. Molemmat tulevat Lahdesta.

Lue lisää
Vadym Petrov MP:n riveihin

Vadym Petrov MP:n riveihin

Toukokuun alussa Kakkosen A-lohkon ottelut aloittava Mikkelin Palloilijat ja ukrainalainen Vadym Petrov ovat tehneet tulevan kauden kattavan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Maalitykki Liukkonen jatkaa ja Kimari palaa MP:n riveihin

Maalitykki Liukkonen jatkaa ja Kimari palaa MP:n riveihin

Kakkosen A-lohkossa pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakentaminen jatkuu, kun Juuso Liukkonen teki vuoden jatkosopimuksen ja Joonas Kimari palaa seuraan tulevan kauden kattavalla pelaajasopimuksella.

Lue lisää
Mäenpää ja Hiltunen jatkavat MP:n riveissä

Mäenpää ja Hiltunen jatkavat MP:n riveissä

Mikkelin Palloilijoiden Kakkosessa pelaavan joukkueen runkopelaajat Joona Mäenpää sekä Mikko Hiltunen ovat tehneet vuoden jatkosopimukset seuran kanssa.

Lue lisää