Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mäenpää ja Kuronen jatkavat, Sairinen uutena Sinisiin

 

Mäenpää ja Kuronen jatkavat, Sairinen uutena Sinisiin


MP:n pelaajaneuvottelut on nyt saatu toden teolla käyntiin ja nimiä sopimuspapereihin on jo laitettu. Aikaisemmin sopimuksen tehneen Deniksen sekä toisen sopimusvuoden kaksivuotisesta sopimuksesta aloittavan Tomi Janhusen lisäksi Joona Mäenpää ja Juuso Kuronen jatkavat yksivuotisilla sopimuksilla sekä MiKissä kauden tulokkaaksi valittu Akim Sairinen pelaa myös tulevan kauden Sinisissä.

Joona Mäenpään alkukausi meni armeijan takia vaisusti, mutta loppukaudesta nähtiin jo tuttua Joonaa ja vastustajan alakerrat olivat helisemässä nopean laiturin kanssa.

- Kuluva kausi päättyi omasta mielestäni ja varmaankin koko joukkueen mielestä pettymykseen. Vaikka saimmekin huonon alkukauden jälkeen pelin kulkemaan ja aika ajoin se näytti jalkapallolta ja paremmalta mitä esimerkiksi viime vuonna. Valitettavasti alkukauden pistemenetykset vaikuttivat loppukauden sijoitukseen, vaikka loppukaudestakin oli muutamia pelejä, missä hukkasimme johtoaseman viime minuuteilla. No, jossittelu on aina jossittelua ja siitä on syytä ottaa opiksi ja miettiä mitä voi tehdä paremmin tulevaisuudessa.

- Omalta osaltani kausi oli pettymys hyvän viimekauden jälkeen ja odotukset olivat korkealla. Kauteen valmistautuminen oli hyvä ja harjoituspelitkin sujuivat omalta ja koko joukkueen osalta hyvin. Armeija alkoi tammikuussa ja se ei vielä vaikuttanut niin paljon harjoituskauden peleihin ja harjoitteluun, koska pelejä oli vähemmän. Onneksi armeijasta kuitenkin pääsi hyvin harjoitusvapaille, mutta reissaaminen ja päivien venyminen todella pitkiksi veivät parhaan terän harjoittelusta ainakin omalta osaltani, kun mentiin kohti kauden alkua. Onneksi Jiri ja Teemu olivat mukana niin aika ei käynyt kuitenkaan pitkäksi.

- Armeijan jälkeen kärsin pienestä rasitusmurtumasta jalkapöydässä, mikä ei sallinut kovinkaan paljon harjoittelua ja peleissäkin pystyi pelaamaan vaan vähän aikaa jalka teipattuna. Loppukaudesta pääsin harjoittelemaan ja pelaamaan taas täysipainoisesti. Muutama onnistuminen joissain peleissä nosti itseluottamusta ja loppukaudesta oli mukava olla taas kunnossa ja pelata ilman esteitä.

- Jatkan mielelläni pelaamista Sinisissä, koska asiat ovat Kakkosen tasolle mielestäni Mikkelissä erinomaisesti ja parempia harjoitus olosuhteita saa Suomesta etsiä ja ne antavat nuorelle pelaajalle erinomaisen mahdollisuuden kehittyä pelaajana kohti ylempiä sarjatasoja.

- Tavoitteet pitää mielestäni aina asettaa korkealle ja en näe mitään estettä sille, miksi emme voisi taistella sarjavoitosta. Mielestäni meidän pitää taistella sarjanoususta. Toivottavasti saamme muutaman hyvän vahvistuksen ensi kaudeksi, jotta pystyisimme säilyttämään tasaisuuden peleissä, ettei pelin sisällä joukkueen ja yksilöiden suoritustaso aaltoilisi niin paljon mitä kahden viimekauden aikana on tapahtunut.

Varkaudesta täksi kaudeksi Sinisiin saapunut Juuso Kuroselle kertyi kaikista eniten peliminuutteja (2287) koko joukkueesta.

- Kausi sujui joukkueena aika ailahtelevaisesti. Alku oli surkea, mutta onneksi saatiin kelkka käännettyä hyvissä ajoin. Tavoitteena oli nousu, joten tulokseen ei voida olla tyytyväisiä. Ensi kaudella isketään sitten uudestaan.

- Itse aloitin kauden topparina, missä alku oli hakemista niin kuin koko joukkueella. Sitten tuli siirto vasempaan laitaan pakiksi, missä pelasin käytännössä loppukauden. Otteeni oli mielestäni varsin tasaisia ja tekemiseni perusvarmaa.

- Mikkeli tuntuu mukavalta kaupungilta ja jalkapalloon liittyvät asiat seura hoiti hyvin. Joukkuehenki oli mielestäni yksi parhaista mitä olen kokenut, joten jatkaminen täällä on helppoa.

- Toivottavasti pystytään pelaamaan jalkapalloa ensi kauden alusta asti, eikä anneta kavereille liikaa siimaa. Olisi mukavaa myös ettei tarvitsisi olla kolmea valmentajaa viime kauden tapaan. Toivotaan, että nämä vähän vanhemmat kaverit pystyvät jatkamaan myös pelaamista, jotta olisi muutama konkari vahtimassa nuorempia. Itselle toivon paljon peliminuutteja ja, jos sitä vaikka saisi rastin maalisarakkeeseen pienen tauon jälkeen.

Nuori Akim Sairinen (18) pukee innolla Sinisten peliasun onnistuneen Kolmosen kauden jälkeen.

- Tulen ihan mielelläni Sinisiin ja odotan innolla uusia haasteita. Odotan, että joukkue menestyy hyvin ja henkilökohtaisesti pystyisin kehittymään mahdollisimman paljon.

Pelaajaneuvotteluja käydään aktiivisesti Juuso Kangaskorven johdolla ja tarkoituksena olisi, että kun joulukuun alussa yhteisharjoitukset alkavat, niin olisi hyvä nippu kasassa. Viime kauden joukkueesta ovat varmuudella pois pääkaupunkiseudulle muuttanut Teemu Pastila, uransa lopettanut Juha-Matti Murtonen sekä lonkkavaivojen takia nappulakengät naulaan lyönyt Miikka Turunen.

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutViime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Lauantaina Suomen Cupin Ykkösen karsintalohkon ottelut aloittavalla Mikkelin Palloilijoilla on nyt kasassa 20 pelaajasopimusta, kun puolustaja Yassin Daoussi teki vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Itä-Suomen aluehallintovirasto on tänään annetussa päätöksessään jatkanut yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista. Yli 20 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat kiellettyjä 22.2.2021 saakka.

Lue lisää
Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus jatkuu, kun Nuutti Laaksonen teki seuran kanssa vuoden pelaajasopimuksen. Nyt on kasassa seitsemäntoista pelaajasopimusta.

Lue lisää
MP:n taustaryhmä kasassa

MP:n taustaryhmä kasassa

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden taustaryhmä on nyt kasassa. Ryhmään tulee jonkin verran muutoksia viime kauteen verrattuna, kun Ozeias Graciano siirtyi Pallo-Kissojen leiriin ja oman toimensa ohessa toimineet Janne Loukiainen sekä Jorma Naakka jäivät sivuun.

Lue lisää
Antti Voutilainen tekee paluun MP:n riveihin

Antti Voutilainen tekee paluun MP:n riveihin

Ykkösessä pelaava Mikkelin Palloilijat on tehnyt ensimmäisen uuden pelaajasopimuksen, kun viimeksi kaudella 2016 joukkueessa pelannut Antti Voutilainen tekee paluun joukkueen riveihin tehtyään vuoden sopimuksen MP:n kanssa.

Lue lisää
Viime kauden tehokkain Antti-Ville Räisänen jatkaa MP:ssä

Viime kauden tehokkain Antti-Ville Räisänen jatkaa MP:ssä

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus jatkuu, kun Antti-Ville Räisänen teki vuoden jatkosopimuksen. Näin MP:llä on kasassa viisitoista pelaajasopimusta ja sopimusjulkistukset jatkuvat tammikuussa.

Lue lisää