Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Klimov, Suhonen ja Hiltunen jatkavat Sinisissä

 

Klimov, Suhonen ja Hiltunen jatkavat Sinisissä


Juuso Kangaskorven johdolla käytävät Sinisten pelaajaneuvottelut ovat edenneet ja kasassa olleen kymmenen pelaajasopimuksen lisäksi on tehty kolme jatkosopimusta. Vuoden sopimuksilla jatkavat Dimitri Klimov ja Tuomo Hiltunen sekä 1+1 -vuotisella sopimuksella Miika Suhonen.

Viime kaudella toiseksi Sinisten tehotilastossa tullut Dimitri Klimov (26 ottelua, 2047 peliminuuttia, 14 maalia ja 6 syöttöä) jatkaa mielellään Sinisissä.

- Täällä homma on toiminut kentällä ja sen ulkopuolella, joten oli todella helppo päätös jatkaa ja laittaa nimi jatkosopimuspapereihin.

- Tavoitteena on auttaa joukkuetta mahdollisimman paljon ja teen varmasti kaikkeni pelikentällä, että taistelemme lohkovoitosta. Viimeisten neljän Kakkosen kauden maalisaldoni (9, 11, 13 ja 14) on ollut nouseva ja kivahan sitä suuntausta olisi jatkaa, mutta tärkeintä on pystyn auttamaan joukkuetta ja sivuseikka on, kuka ne maalit tekee, kunhan joku vaan osuu.

- Toivottavasti tulevalla kaudella pelimme alkaa kulkea heti alusta alkaen, eikä käy kuten viime kaudella, jolloin ensimmäiset viisi matsia meni katsellessa ja sitten peli lähti rullaamaan.

19-vuotias maalivahti Tuomo Hiltunen esiintyi viime kaudella kerran Kakkosen ottelussa pelikentällä, kun Siniset voitti Risto Lähteen ensimmäisessä ottelussa Atlantiksen 2-1 Urskissa. Muuten Hiltunen pelasi A-junioreissa.

- Tulevaan kauteen lähden hyvillä mielin. Viime kausi jäi varmasti jokaista jätkää kaivelemaan, koska tavoitteiseen ei päästy. Kuitenkin uusi kausi tulossa, jolloin uskon että saamme hyvän ja iskukykyisen joukkueen saavuttamaan tavoitteemme.

- Omana tavoitteenani on kehittyä pelaajana eteenpäin ja kehittää omaa fyysisyyttä, sekä pysyä ehjänä. Kaksi edellistä kautta ovat olleet itselleni haastavia, sillä loukkaantumiset ovat häirinneet. Ensi kauden valmisteluun varusmiespalvelus tuo oman haasteensa, sillä vuoden miehenä pakki tulee aika tutuksi. Onneksi pääsen kuitenkin hyvin treenaamaan Mikkeliin ja myös Kouvolan Susissa treenaaminen auttaa paljon jatkuvaan kehitykseen ja pelivireen ylläpitämiseen.

Nuorten maajoukkueessa esiintynyt Miika Suhonen, 16, pelasi viime kaudella pääsääntöisesti A- ja B-junioreiden Ykkösessä, mutta miesten peleissä peliminuutteja kertyi kolmessa ottelussa 93.

- Odottavaisin mielin tässä lähdetään uuteen kauteen. Tavoitteena on kehittyä mahdollisimman paljon pelaajana ja joukkueena tietysti taistella lohkon kärkisijasta.

Siniset aloittaa yhteistreenit joulukuun 3. päivä. Ennen joulua on tarkoitus harjoitella kolme viikon tiivis jakso ja mahdollisuuksien mukaan pelata yksi harjoitus-/testiottelu olosuhteiden salliessa. Vielä ennen harjoitusten alkua on tarkoitus tehdä useampia pelaajasopimuksia.

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutViime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Lauantaina Suomen Cupin Ykkösen karsintalohkon ottelut aloittavalla Mikkelin Palloilijoilla on nyt kasassa 20 pelaajasopimusta, kun puolustaja Yassin Daoussi teki vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Itä-Suomen aluehallintovirasto on tänään annetussa päätöksessään jatkanut yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista. Yli 20 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat kiellettyjä 22.2.2021 saakka.

Lue lisää
Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus jatkuu, kun Nuutti Laaksonen teki seuran kanssa vuoden pelaajasopimuksen. Nyt on kasassa seitsemäntoista pelaajasopimusta.

Lue lisää
MP:n taustaryhmä kasassa

MP:n taustaryhmä kasassa

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden taustaryhmä on nyt kasassa. Ryhmään tulee jonkin verran muutoksia viime kauteen verrattuna, kun Ozeias Graciano siirtyi Pallo-Kissojen leiriin ja oman toimensa ohessa toimineet Janne Loukiainen sekä Jorma Naakka jäivät sivuun.

Lue lisää
Antti Voutilainen tekee paluun MP:n riveihin

Antti Voutilainen tekee paluun MP:n riveihin

Ykkösessä pelaava Mikkelin Palloilijat on tehnyt ensimmäisen uuden pelaajasopimuksen, kun viimeksi kaudella 2016 joukkueessa pelannut Antti Voutilainen tekee paluun joukkueen riveihin tehtyään vuoden sopimuksen MP:n kanssa.

Lue lisää
Viime kauden tehokkain Antti-Ville Räisänen jatkaa MP:ssä

Viime kauden tehokkain Antti-Ville Räisänen jatkaa MP:ssä

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus jatkuu, kun Antti-Ville Räisänen teki vuoden jatkosopimuksen. Näin MP:llä on kasassa viisitoista pelaajasopimusta ja sopimusjulkistukset jatkuvat tammikuussa.

Lue lisää