Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Klimov, Suhonen ja Hiltunen jatkavat Sinisissä

 

Klimov, Suhonen ja Hiltunen jatkavat Sinisissä


Juuso Kangaskorven johdolla käytävät Sinisten pelaajaneuvottelut ovat edenneet ja kasassa olleen kymmenen pelaajasopimuksen lisäksi on tehty kolme jatkosopimusta. Vuoden sopimuksilla jatkavat Dimitri Klimov ja Tuomo Hiltunen sekä 1+1 -vuotisella sopimuksella Miika Suhonen.

Viime kaudella toiseksi Sinisten tehotilastossa tullut Dimitri Klimov (26 ottelua, 2047 peliminuuttia, 14 maalia ja 6 syöttöä) jatkaa mielellään Sinisissä.

- Täällä homma on toiminut kentällä ja sen ulkopuolella, joten oli todella helppo päätös jatkaa ja laittaa nimi jatkosopimuspapereihin.

- Tavoitteena on auttaa joukkuetta mahdollisimman paljon ja teen varmasti kaikkeni pelikentällä, että taistelemme lohkovoitosta. Viimeisten neljän Kakkosen kauden maalisaldoni (9, 11, 13 ja 14) on ollut nouseva ja kivahan sitä suuntausta olisi jatkaa, mutta tärkeintä on pystyn auttamaan joukkuetta ja sivuseikka on, kuka ne maalit tekee, kunhan joku vaan osuu.

- Toivottavasti tulevalla kaudella pelimme alkaa kulkea heti alusta alkaen, eikä käy kuten viime kaudella, jolloin ensimmäiset viisi matsia meni katsellessa ja sitten peli lähti rullaamaan.

19-vuotias maalivahti Tuomo Hiltunen esiintyi viime kaudella kerran Kakkosen ottelussa pelikentällä, kun Siniset voitti Risto Lähteen ensimmäisessä ottelussa Atlantiksen 2-1 Urskissa. Muuten Hiltunen pelasi A-junioreissa.

- Tulevaan kauteen lähden hyvillä mielin. Viime kausi jäi varmasti jokaista jätkää kaivelemaan, koska tavoitteiseen ei päästy. Kuitenkin uusi kausi tulossa, jolloin uskon että saamme hyvän ja iskukykyisen joukkueen saavuttamaan tavoitteemme.

- Omana tavoitteenani on kehittyä pelaajana eteenpäin ja kehittää omaa fyysisyyttä, sekä pysyä ehjänä. Kaksi edellistä kautta ovat olleet itselleni haastavia, sillä loukkaantumiset ovat häirinneet. Ensi kauden valmisteluun varusmiespalvelus tuo oman haasteensa, sillä vuoden miehenä pakki tulee aika tutuksi. Onneksi pääsen kuitenkin hyvin treenaamaan Mikkeliin ja myös Kouvolan Susissa treenaaminen auttaa paljon jatkuvaan kehitykseen ja pelivireen ylläpitämiseen.

Nuorten maajoukkueessa esiintynyt Miika Suhonen, 16, pelasi viime kaudella pääsääntöisesti A- ja B-junioreiden Ykkösessä, mutta miesten peleissä peliminuutteja kertyi kolmessa ottelussa 93.

- Odottavaisin mielin tässä lähdetään uuteen kauteen. Tavoitteena on kehittyä mahdollisimman paljon pelaajana ja joukkueena tietysti taistella lohkon kärkisijasta.

Siniset aloittaa yhteistreenit joulukuun 3. päivä. Ennen joulua on tarkoitus harjoitella kolme viikon tiivis jakso ja mahdollisuuksien mukaan pelata yksi harjoitus-/testiottelu olosuhteiden salliessa. Vielä ennen harjoitusten alkua on tarkoitus tehdä useampia pelaajasopimuksia.

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKamerunin maajoukkueessakin esiintynyt Sammy Ndjock MP:n maalille

Kamerunin maajoukkueessakin esiintynyt Sammy Ndjock MP:n maalille

Kakkosen A-lohkossa ensi kaudella pelaavan Mikkelin Palloilijoiden maalivahtiosasto on nyt koossa, kun seuran oman kasvatin Jonne Urosen, 22 lisäksi Kamerunin maajoukkueessakin esiintynyt Sammy Ndjock on tehnyt kahden vuoden pelaajasopimuksen MP:n kanssa.

Lue lisää
MiPK solmi kaksi maalivahtisopimusta

MiPK solmi kaksi maalivahtisopimusta

Mikkelin Pallo-Kissat on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2018. Molemmat pelaajat ovat nuoria maalivahteja.

Lue lisää
MP:n A -junioreille päävalmentaja Ruotsista

MP:n A -junioreille päävalmentaja Ruotsista

Mikkelin Palloilijat jatkaa panostustaan juniorivalmennukseen. Ruotsalais-norjalainen Jonathan Enzo Arnet on liittynyt valmentajaksi MP:n riveihin.

Lue lisää
Maalitykki Juuso Liukkonen ja MP jatkosopimukseen

Maalitykki Juuso Liukkonen ja MP jatkosopimukseen

Toissa kaudelle Nelosen SaPa:sta Pieksämäeltä MP:n riveihin siirtynyt 24 -vuotias Juuso Liukkonen on tehnyt vuoden jatkosopimuksen MP:n kanssa.

Lue lisää
Kapteeni Jiri Haikonen jatkaa MP:n riveissä

Kapteeni Jiri Haikonen jatkaa MP:n riveissä

MP:n vakiopelaajiin jo useamman kauden kuulunut Jiri Haikonen on tehnyt vuoden jatkosopimuksen kasvattajaseuransa kanssa.

Lue lisää
Graciano ja Kimari jatkavat MP:n riveissä

Graciano ja Kimari jatkavat MP:n riveissä

Tiistaina julkaistun kolmen jatkosopimuksen lisäksi ensi kaudella Kakkosessa pelaava Mikkelin Palloilijat on tehnyt lisää pelaajasopimuksia. Vuoden jatkosopimuksiin nimensä ovat laittaneet Ozeias Graciano sekä Joonas Kimari.

Lue lisää