Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Särkkä jatkaa ja Lifländer palaa Sinisiin

 

Särkkä jatkaa ja Lifländer palaa Sinisiin


MP:n pelaajaneuvottelut ovat jatkuneet ja aikaisemman 16 pelaajasopimuksen lisäksi on saatu kaksi nimeää lisää sopimuspapereihin. Loistavan viime kauden pelannut Jerry Särkkä jatkaa Sinisissä sekä Kissoista joukkueeseen palaa Tommi Lifländer. Neuvottelut jatkuvat edelleen ja tärkeimmät pelipaikat, mihin haetaan lisää miehiä, on keskikentän keskusta sekä maalivahdin posti. Molemmille paikoille on hyviä vaihtoehtoa tarjolla.

Toissa syksynä Sinisiin liittynyt ja viime kaudella todella mainiosti pelikentillä esiintynyt 22-vuotias Jerry Särkkä aloittaa toisen täyden kauden Sinisten peliasussa. Särkkä oli viime kaudella joukkueen tehotilastoissa neljäs (21 ottelua, 1588 peliminuuttia, 8 maalia ja 11 maalisyöttöä) ja häntä kutsuttiin Ilta-Sanomissa kauden aikana ”taikavasuriksi” ja ”läntisimmän Etelä-Savon ihanimman vasemman jalan omistajaksi”. Veikkausliigasta asti osoitettiin kiinnostusta Jerryä kohtaa, mutta Jerry jatkaa pelaamista ainakin seuraavan kauden osalta Kakkosessa ja Sinisissä.

- Hyvillä mielin jatkan Sinisissä. Viime kaudesta tietysti jäi hampaan koloon, kun oltiin vasta kolmantena sarjassa. Talvikauden harjoittelu on sujunut loistavasti, vaikka en ole pallon kanssa vielä hirveästi päässyt touhuamaan, mutta muuten viikot mennyt kovien treenien merkeissä.

- Ensi kauden tavoitteet on tietysti, että saataisiin tasainen kausi alle, ettei vene horju kesken kaiken vaan menee tasaisesti loppuun asti ja sitten katsotaan, mikä on sijoitus sarjassa. Tärkeintä on, että joukkue pelaa hyvin yhteen ja saadaan iloinen ja tasainen kesä alle.

- Tulevaisuuden tavoitteet pitää tietysti olla nuorella miehellä aina korkeammalla, mutta kausi kerrallaan ja sitten katsotaan, mitä tehdään taas ensi vuonna. Viime kausi meni jopa yläkanttiin henkilökohtaisesti, mikä ruokkii tietysti pelifiilistä aivan huikeasti. Jos ei nauti mitä tekee, niin ei siitä tule mitään. Viime kaudella oli hyvät jätkät ympärillä ja tästä kaudesta toivon samaa, että saadaan hauskuus ja totisuus hitsattua yhteen, niin veikkaan, että sarjataulukossa ei tarvitse katsoa kuin alaspäin.

23-vuotias Sinisissä jalkapallo-oppinsa saanut ja pari kautta Kolmosessa MiKin keskikentällä kovasti raatanut Tommi Lifländer palaa hyvillä mielin kasvattajaseuraansa.

- Innolla tullaan takaisin Sinisiin! Aikalailla uudella asenteella olen liikenteessä ja on kiva palata taas kovemmalle tasolle parin Kolmosen kauden jälkeen. Tavoitteena olisi saada peliaikaa mahdollisimman paljon sekä vakiinnuttaa avauspaikka.

Sinisten talven harjoitusottelut ovat aikalailla selvillä. Ennen joulua ei saatu pelattua harjoitusottelua erinäisten syiden johdosta, mutta keskenään A-junioreiden kanssa on Kuplassa sentään pelattu. Harjoitusottelut alkavat 19. tammikuuta tulevan kesän yhtä vastustajaa Susia vastaan Sami Hyypiä-areenalla. Kuplassa pelataan STPS:ää vastaan 9. helmikuuta. Siniset osallistuu myös tänä vuonna Suomen Cupiin, joka Sinisten osalta alkaa kolmannella kierroksella, joka ajoittuu helmi-maaliskuuhun. Maaliskuussa toivottavasti joukkue pääsee jo Urpolaan harjoittelemaan ja pelaamaan. Sinne olisi tarkoitus tulla vierailemaan harjoituspelien merkeissä: FC Vaajakoski (9.3), PK-37 (16.3), JJK A-juniorit (23.3) sekä JIPPO (6.4).

Siniset on harjoitellut yhdessä kolme viikkoa Kuplassa, Fressin loistavissa tiloissa sekä lenkkiä juosten. Nyt joukkue viettää ansaittua joululomaa ja yhteisharjoituksiin palataan vuoden vaihteen jälkeen täynnä intoa.

Sopimukset kaudelle 2013
3 Arttu Uotila (1994)
4 Tomi Janhunen (1994)
5 Jere Hasanen (1993)
9 Denis Lima de Assis (1989)
13 Jiri Haikonen (1992)
16 Oliver Asikainen (1994)
17 Jerry Särkkä (1990)
19 Juuso Kuronen (1987)
20 Dimitri Klimov (1988)
21 Mikko Iivanainen (1985)
22 Ilari Kuitunen (1994)
23 Joona Mäenpää (1992)
25 Miika Suhonen (1996)
30 Tuomo Hiltunen (1993)
Akeg Deng (1993)
Sami Kontulainen (1993)
Tommi Lifländer (1989)
Akim Sairinen (1994)

Harjoitusottelut 2013
la 19.1 Sudet - MP (Sami Hyypiä-areena) klo 12
la 9.2 MP - STPS (Kupla) klo 14
la 9.3 MP - FC Vaajakoski (Urpola)
la 16.3 MP - PK-37 (Urpola)
la 23.3 MP - JJK A (Urpola)
la 6.4 MP - JIPPO (Urpola)

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSanteri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
MP vapautti Ilkka Mäkelän päävalmentajan tehtävästä

MP vapautti Ilkka Mäkelän päävalmentajan tehtävästä

MP:n hallitus on vapauttanut Ilkka Mäkelän päävalmentajan tehtävästä.

Lue lisää
Joonas Meronen ja Jens Tanskanen MP:n riveihin

Joonas Meronen ja Jens Tanskanen MP:n riveihin

Mikkelin Palloilijat on solminut vappuna alkavan kauden kattavat pelaajasopimukset maalivahti Joonas Merosen ja hyökkääjä Jens Tanskasen kanssa. Molemmat tulevat Lahdesta.

Lue lisää
Vadym Petrov MP:n riveihin

Vadym Petrov MP:n riveihin

Toukokuun alussa Kakkosen A-lohkon ottelut aloittava Mikkelin Palloilijat ja ukrainalainen Vadym Petrov ovat tehneet tulevan kauden kattavan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Maalitykki Liukkonen jatkaa ja Kimari palaa MP:n riveihin

Maalitykki Liukkonen jatkaa ja Kimari palaa MP:n riveihin

Kakkosen A-lohkossa pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakentaminen jatkuu, kun Juuso Liukkonen teki vuoden jatkosopimuksen ja Joonas Kimari palaa seuraan tulevan kauden kattavalla pelaajasopimuksella.

Lue lisää
Mäenpää ja Hiltunen jatkavat MP:n riveissä

Mäenpää ja Hiltunen jatkavat MP:n riveissä

Mikkelin Palloilijoiden Kakkosessa pelaavan joukkueen runkopelaajat Joona Mäenpää sekä Mikko Hiltunen ovat tehneet vuoden jatkosopimukset seuran kanssa.

Lue lisää