Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Roivas jatkaa, Mattila palaa ja Annala uutena Sinisiin

 

Roivas jatkaa, Mattila palaa ja Annala uutena Sinisiin


Kakkosen Itälohkon kesän koitoksiin Tibor Gruborovicsin johdolla valmistautuvilla Sinisillä on nyt kasassa 22 pelaajasopimusta, kun tällä viikolla Sinisten kapteenina useamman vuoden toiminut Mika Roivas, MiKistä palaava Timo Mattila sekä HPS:stä siirtynyt Olli Annala allekirjoittivat vuoden pelaajasopimukset.

Sopimusneuvottelut monivuotisen kapteenin Mika Roivaksen, 31 kanssa venyivät, mutta lopulta päästiin yhteisymmärrykseen ja Roba jatkaa hienoa uraansa Sinissä. Näin nuorehko joukkue sai kaivattua kokemusta ja johtajuutta. Roba jatkaa innolla ja nyt ensimmäisenä tehtävänä on saada mies kuntoon.

- Erittäin hyvillä mielin lähdetään hyvän ja tutun porukan kanssa tekemään töitä. Meillä on kasassa hyvähenkinen ja nälkäinen joukkue, jolla tavoitellaan Itälohkon kärkisijaa. Tavoite on, että pelit jatkuisi parilla Ykkösen karsintapelillä vielä 27 runkosarjanottelun jälkeen.

- Kyseinen projekti ei tule olemaan helppo, mutta siellä on joukkue täynnä sellaisia sotureita, nyt kun vielä saatiin se Murtosen Juhis lopettamaan, niin kaikki on mahdollista. Nyt vaan joka ukko tekee talven hyvin hommia, niin hyvä kesästä tulee!

Joulukuun alusta asti joukkueen mukana harjoitellut 23-vuotias keskikentän laidalla tai kärjessä viihtyvä Timo Mattila palaa Sinisiin kahden MiKissä vietetyn vuoden jälkeen.

- Erittäin hyvillä mielin tullaan takaisin Sinisiin ja intoa löytyy enemmän kuin aikoihin. Viime kausi meni niin pilalle, kuin voi vaan jalkapalloilijalla mennä. Treenaat ensin koko talven ja sitten ensimmäisessä sarjapelissä murtuu jalka ja kausi onkin sitten taputeltu.

- Kaikki pelikaverit on jossain määrin tuttuja, joten joukkueeseen oli helppo tulla takaisin ja täällä homma toimii hyvin kentän ulkopuolellakin. Ihan ensimmäisenä tavoitteenani on päästä fyysisesti kuntoon ja reilu kuukausi tässähän on jo treenattu Tiborin johdolla ja hyvältähän tämä alkaa jo tuntua. Tavoitteenani on pysyä ehjänä ja sitä kautta päästä pelaamaan mahdollisimman paljon ja tietenkin avaukseen, hölmöähän se olisi tavoitella vaihtopenkkiä! Haluan myös kiittää MiKiä kuluvista kausista ja toivotan heille hyvää menestystä tulevalle kaudelle.

20-vuotias Olli Annala on alkujaan MPS:n junnuja. Keskikentällä viihtyvä Annala on myös edustanut ToTea ja Ponnistusta sekä vuodesta 2007 alkaen HPS:aan, jossa pelejä on kertynyt A- ja B-junnujen Ykkösessä sekä Kolmosessa. Opiskelut toivat miehen Mikkeliin ja sitä kautta Sinisiin.

- Innokkain mielin tulen Sinisiin, vastaanotto oli alusta alkaen hyvä ja puitteet on seuralla kunnossa. Tavoitteenani tällä kaudella on saada hyvä ja kova harjoituskausi alle. Kolmen Kolmosessa pelatun kauden jälkeen nousta uudelle tasolle pelaajana ja sitä myöten auttaa joukkuetta mahdollisimman paljon lohkon kärkikamppailussa.

Sopimukset kaudelle 2013
2 Miika Suhonen (1996)
3 Arttu Uotila (1994)
4 Ilari Kuitunen (1994)
5 Jere Hasanen (1993)
6 Tomi Janhunen (1994)
7 Mikko Hiltunen (1992)
8 Tommi Lifländer (1989)
9 Denis Lima de Assis (1989)
10 Jerry Särkkä (1990)
11 Mika Roivas (1981)
13 Jiri Haikonen (1992)
15 Olli Annala (1992)
16 Oliver Asikainen (1994)
17 Akeg Deng (1993)
18 Akim Sairinen (1994)
19 Juuso Kuronen (1987)
20 Dimitri Klimov (1988)
21 Mikko Iivanainen (1985)
22 Sami Kontulainen (1993)
23 Joona Mäenpää (1992)
25 Timo Mattila (1989)
30 Tuomo Hiltunen (1993)

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNiila Forsell taituroi ensi kesänäkin Urskissa

Niila Forsell taituroi ensi kesänäkin Urskissa

Viime kaudella hyviä otteita MP:n hyökkäyksessä ja keskikentällä esittänyt Niila Forsell jatkaa myös ensi kaudella Ykkösliigassa pelaavan Mikkelin Palloilijoiden riveissä, kun Forsell on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Joel Laitinen dominoi myös ensi kaudella MP:n keskikentän pohjalla

Joel Laitinen dominoi myös ensi kaudella MP:n keskikentän pohjalla

Ykkösliigassa pelaava Mikkelin Palloilijat jatkaa jatkosopimusten julkaisua. Tänään on vuorossa loistavan kauden MP:n keskikentän pohjalla pelannut Joel Laitinen, joka on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Honka-Hallila jatkaa

MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Honka-Hallila jatkaa

Viime kaudella Ykkösessä hienosti kolmanneksi sijoittunut ja ensi kaudella toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, Ykkösliigassa, pelaava Mikkelin Palloilijat on aloittanut joukkueen rakentamisen kohti uusia ja kovia haasteita.

Lue lisää
Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Lauantaina Suomen Cupin Ykkösen karsintalohkon ottelut aloittavalla Mikkelin Palloilijoilla on nyt kasassa 20 pelaajasopimusta, kun puolustaja Yassin Daoussi teki vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Itä-Suomen aluehallintovirasto on tänään annetussa päätöksessään jatkanut yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista. Yli 20 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat kiellettyjä 22.2.2021 saakka.

Lue lisää
Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus jatkuu, kun Nuutti Laaksonen teki seuran kanssa vuoden pelaajasopimuksen. Nyt on kasassa seitsemäntoista pelaajasopimusta.

Lue lisää