Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Antti Kuismala Sinisten maalille kaksivuotisella sopimuksella

 

Antti Kuismala Sinisten maalille kaksivuotisella sopimuksella


Sopimusneuvottelut MP-kasvatin ja viime kaudella Veikkausliigassa MYPAssa vuoden pelaajaksi valitun Antti Kuismalan, 37 kanssa on saatu päätökseen ja tuloksena Kuismala on allekirjoittanut kaksivuotisen pelaajasopimuksen Sinisten kanssa.

Yli 200 Veikkausliigaottelua pelannut Kuismala on viimeksi esiintynyt Sinisten peliasussa virallisessa ottelussa kesällä 2011, jolloin loukkaantumisen jälkeen pelikuntoa hakenut Kuismala torjui kolmessa voitokkaassa ottelussa. Kuismala on jo joulukuusta asti käynyt Sinisten harjoituksissa ja pelilupa-asiat on saatu siihen kuntoon, että sunnuntaisessa Suomen Cupin ottelussa Kuismala nähdään Sinisten maalilla Ykkösen JIPPOa vastaan.

Puheenjohtaja Harri Kivinen ja pelaajaneuvotteluita käyvä Juuso Kangaskorpi ovat erittäin tyytyväisiä, että Kuismalan kanssa päästiin neuvotteluissa yhteisymmärrykseen ja Kuismala vartioi seuraavat kaksi kautta Sinisten maalia.

- Nyt meillä on maalilla yksi maan parhaista maalivahdeista. Antin saaminen joukkueeseen on loisto asia sekä pelillisesti että kentän ulkopuolisestikin. Puolustus on helpompi rakentaa, kun siellä on tuollainen maalivahti takana.

- Antti on esimerkillinen ja sitoutunut niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Viime kaudella Antti oli yksi iso syy siihen, että MYPA oli hienosti kuudes Veikkausliigassa, jutteli puheenjohtaja Kivinen.

Antti palaa hyvillä mielin kasvattajaseuraan ja kotikaupunkiin.

- MP on aina ollut lähellä sydäntäni ja yksi harvoista joukkueista, joissa voisin Suomessa enää kuvitella pelaavani mukaanlukien Veikkausliiga. Ykköstä en nimittäin pelaisi muualla kuin Mikkelissä. On kiva palata huippukunnossa ja paljon oppineena kotikaupunkiin pelaamaan ja auttamaan kasvattajaseuraa.

- Aikaisempien pelivuosien aikana on kertynyt paljon tietoa puolustuspelin johtamisesta ja nyt haluan jakaa tätä kertynyttä osaamista täällä eteenpäin. Tarkoituksena on jatkaa samalla tasolla kuin aikaisemmillakin kausilla ja auttaa näin joukkuetta. Tämä ei ole mitään jäähdyttelyä, vaan tavoitteet ja motivaatio ovat edelleen korkealla.

- Koti on kuitenkin täällä Mikkelissä ja on todella hienoa, että saan viettää aikaa enemmän perheen kanssa. Tässä on kuitenkin sen verran jo ikää ja kokemusta kertynyt, että hinnalla millä hyvänsä ei ole mitään järkeä lähteä pelaamaan Veikkausliigaa toiselle puolelle Suomea eroon perheestä.

Nyt Sinisillä on kasassa 23 pelaajasopimusta tulevaksi kesäksi ja eiköhän tässä lähipäivinä ole lisää kerrottavaa pelaajarintamalta.

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRafael jatkaa Pallo-Kissoissa

Rafael jatkaa Pallo-Kissoissa

Mikkelin Pallo-Kissat ja Rafael Pires Vieira ovat solmineet jatkosopimuksen kaudelle 2017-2018.

Lue lisää
Janne Wilkman on MP:n uusi päävalmentaja

Janne Wilkman on MP:n uusi päävalmentaja

Ensi kaudella Kakkosessa pelaava Mikkelin Palloilijat ja Janne Wilkman ovat tehneet toistaiseksi voimassa olevan valmentajasopimuksen.

Lue lisää
Janne Moilanen jatkaa MiPK:n päävalmentajana

Janne Moilanen jatkaa MiPK:n päävalmentajana

Jalkapallon Kakkosessa pelaava Mikkelin Pallo-Kissat ja Janne Moilanen ovat solmineet jatkosopimuksen kaudelle 2017-2018.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
MP vapautti Ilkka Mäkelän päävalmentajan tehtävästä

MP vapautti Ilkka Mäkelän päävalmentajan tehtävästä

MP:n hallitus on vapauttanut Ilkka Mäkelän päävalmentajan tehtävästä.

Lue lisää
Joonas Meronen ja Jens Tanskanen MP:n riveihin

Joonas Meronen ja Jens Tanskanen MP:n riveihin

Mikkelin Palloilijat on solminut vappuna alkavan kauden kattavat pelaajasopimukset maalivahti Joonas Merosen ja hyökkääjä Jens Tanskasen kanssa. Molemmat tulevat Lahdesta.

Lue lisää