Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Antti Kuismala Sinisten maalille kaksivuotisella sopimuksella

 

Antti Kuismala Sinisten maalille kaksivuotisella sopimuksella


Sopimusneuvottelut MP-kasvatin ja viime kaudella Veikkausliigassa MYPAssa vuoden pelaajaksi valitun Antti Kuismalan, 37 kanssa on saatu päätökseen ja tuloksena Kuismala on allekirjoittanut kaksivuotisen pelaajasopimuksen Sinisten kanssa.

Yli 200 Veikkausliigaottelua pelannut Kuismala on viimeksi esiintynyt Sinisten peliasussa virallisessa ottelussa kesällä 2011, jolloin loukkaantumisen jälkeen pelikuntoa hakenut Kuismala torjui kolmessa voitokkaassa ottelussa. Kuismala on jo joulukuusta asti käynyt Sinisten harjoituksissa ja pelilupa-asiat on saatu siihen kuntoon, että sunnuntaisessa Suomen Cupin ottelussa Kuismala nähdään Sinisten maalilla Ykkösen JIPPOa vastaan.

Puheenjohtaja Harri Kivinen ja pelaajaneuvotteluita käyvä Juuso Kangaskorpi ovat erittäin tyytyväisiä, että Kuismalan kanssa päästiin neuvotteluissa yhteisymmärrykseen ja Kuismala vartioi seuraavat kaksi kautta Sinisten maalia.

- Nyt meillä on maalilla yksi maan parhaista maalivahdeista. Antin saaminen joukkueeseen on loisto asia sekä pelillisesti että kentän ulkopuolisestikin. Puolustus on helpompi rakentaa, kun siellä on tuollainen maalivahti takana.

- Antti on esimerkillinen ja sitoutunut niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Viime kaudella Antti oli yksi iso syy siihen, että MYPA oli hienosti kuudes Veikkausliigassa, jutteli puheenjohtaja Kivinen.

Antti palaa hyvillä mielin kasvattajaseuraan ja kotikaupunkiin.

- MP on aina ollut lähellä sydäntäni ja yksi harvoista joukkueista, joissa voisin Suomessa enää kuvitella pelaavani mukaanlukien Veikkausliiga. Ykköstä en nimittäin pelaisi muualla kuin Mikkelissä. On kiva palata huippukunnossa ja paljon oppineena kotikaupunkiin pelaamaan ja auttamaan kasvattajaseuraa.

- Aikaisempien pelivuosien aikana on kertynyt paljon tietoa puolustuspelin johtamisesta ja nyt haluan jakaa tätä kertynyttä osaamista täällä eteenpäin. Tarkoituksena on jatkaa samalla tasolla kuin aikaisemmillakin kausilla ja auttaa näin joukkuetta. Tämä ei ole mitään jäähdyttelyä, vaan tavoitteet ja motivaatio ovat edelleen korkealla.

- Koti on kuitenkin täällä Mikkelissä ja on todella hienoa, että saan viettää aikaa enemmän perheen kanssa. Tässä on kuitenkin sen verran jo ikää ja kokemusta kertynyt, että hinnalla millä hyvänsä ei ole mitään järkeä lähteä pelaamaan Veikkausliigaa toiselle puolelle Suomea eroon perheestä.

Nyt Sinisillä on kasassa 23 pelaajasopimusta tulevaksi kesäksi ja eiköhän tässä lähipäivinä ole lisää kerrottavaa pelaajarintamalta.

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSammy Ndjock jatkaa MP:n maalilta Etelä-Afrikan pääsarjaan

Sammy Ndjock jatkaa MP:n maalilta Etelä-Afrikan pääsarjaan

Kamerunin maajoukkueessakin esiintynyt sekä MP:n maalilla kaikki kauden Kakkosen A-lohkon ottelut alusta loppuun pelannut Sammy Ndjock siirtyy eteenpäin Etelä-Afrikan pääsarjassa pelaavaan joukkueeseen useampi vuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Kamerunin maajoukkueessakin esiintynyt Sammy Ndjock MP:n maalille

Kamerunin maajoukkueessakin esiintynyt Sammy Ndjock MP:n maalille

Kakkosen A-lohkossa ensi kaudella pelaavan Mikkelin Palloilijoiden maalivahtiosasto on nyt koossa, kun seuran oman kasvatin Jonne Urosen, 22 lisäksi Kamerunin maajoukkueessakin esiintynyt Sammy Ndjock on tehnyt kahden vuoden pelaajasopimuksen MP:n kanssa.

Lue lisää
MiPK solmi kaksi maalivahtisopimusta

MiPK solmi kaksi maalivahtisopimusta

Mikkelin Pallo-Kissat on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2018. Molemmat pelaajat ovat nuoria maalivahteja.

Lue lisää
MP:n A -junioreille päävalmentaja Ruotsista

MP:n A -junioreille päävalmentaja Ruotsista

Mikkelin Palloilijat jatkaa panostustaan juniorivalmennukseen. Ruotsalais-norjalainen Jonathan Enzo Arnet on liittynyt valmentajaksi MP:n riveihin.

Lue lisää
Maalitykki Juuso Liukkonen ja MP jatkosopimukseen

Maalitykki Juuso Liukkonen ja MP jatkosopimukseen

Toissa kaudelle Nelosen SaPa:sta Pieksämäeltä MP:n riveihin siirtynyt 24 -vuotias Juuso Liukkonen on tehnyt vuoden jatkosopimuksen MP:n kanssa.

Lue lisää
Kapteeni Jiri Haikonen jatkaa MP:n riveissä

Kapteeni Jiri Haikonen jatkaa MP:n riveissä

MP:n vakiopelaajiin jo useamman kauden kuulunut Jiri Haikonen on tehnyt vuoden jatkosopimuksen kasvattajaseuransa kanssa.

Lue lisää