Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Antti Kuismala Sinisten maalille kaksivuotisella sopimuksella

 

Antti Kuismala Sinisten maalille kaksivuotisella sopimuksella


Sopimusneuvottelut MP-kasvatin ja viime kaudella Veikkausliigassa MYPAssa vuoden pelaajaksi valitun Antti Kuismalan, 37 kanssa on saatu päätökseen ja tuloksena Kuismala on allekirjoittanut kaksivuotisen pelaajasopimuksen Sinisten kanssa.

Yli 200 Veikkausliigaottelua pelannut Kuismala on viimeksi esiintynyt Sinisten peliasussa virallisessa ottelussa kesällä 2011, jolloin loukkaantumisen jälkeen pelikuntoa hakenut Kuismala torjui kolmessa voitokkaassa ottelussa. Kuismala on jo joulukuusta asti käynyt Sinisten harjoituksissa ja pelilupa-asiat on saatu siihen kuntoon, että sunnuntaisessa Suomen Cupin ottelussa Kuismala nähdään Sinisten maalilla Ykkösen JIPPOa vastaan.

Puheenjohtaja Harri Kivinen ja pelaajaneuvotteluita käyvä Juuso Kangaskorpi ovat erittäin tyytyväisiä, että Kuismalan kanssa päästiin neuvotteluissa yhteisymmärrykseen ja Kuismala vartioi seuraavat kaksi kautta Sinisten maalia.

- Nyt meillä on maalilla yksi maan parhaista maalivahdeista. Antin saaminen joukkueeseen on loisto asia sekä pelillisesti että kentän ulkopuolisestikin. Puolustus on helpompi rakentaa, kun siellä on tuollainen maalivahti takana.

- Antti on esimerkillinen ja sitoutunut niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Viime kaudella Antti oli yksi iso syy siihen, että MYPA oli hienosti kuudes Veikkausliigassa, jutteli puheenjohtaja Kivinen.

Antti palaa hyvillä mielin kasvattajaseuraan ja kotikaupunkiin.

- MP on aina ollut lähellä sydäntäni ja yksi harvoista joukkueista, joissa voisin Suomessa enää kuvitella pelaavani mukaanlukien Veikkausliiga. Ykköstä en nimittäin pelaisi muualla kuin Mikkelissä. On kiva palata huippukunnossa ja paljon oppineena kotikaupunkiin pelaamaan ja auttamaan kasvattajaseuraa.

- Aikaisempien pelivuosien aikana on kertynyt paljon tietoa puolustuspelin johtamisesta ja nyt haluan jakaa tätä kertynyttä osaamista täällä eteenpäin. Tarkoituksena on jatkaa samalla tasolla kuin aikaisemmillakin kausilla ja auttaa näin joukkuetta. Tämä ei ole mitään jäähdyttelyä, vaan tavoitteet ja motivaatio ovat edelleen korkealla.

- Koti on kuitenkin täällä Mikkelissä ja on todella hienoa, että saan viettää aikaa enemmän perheen kanssa. Tässä on kuitenkin sen verran jo ikää ja kokemusta kertynyt, että hinnalla millä hyvänsä ei ole mitään järkeä lähteä pelaamaan Veikkausliigaa toiselle puolelle Suomea eroon perheestä.

Nyt Sinisillä on kasassa 23 pelaajasopimusta tulevaksi kesäksi ja eiköhän tässä lähipäivinä ole lisää kerrottavaa pelaajarintamalta.

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutViime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Lauantaina Suomen Cupin Ykkösen karsintalohkon ottelut aloittavalla Mikkelin Palloilijoilla on nyt kasassa 20 pelaajasopimusta, kun puolustaja Yassin Daoussi teki vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Itä-Suomen aluehallintovirasto on tänään annetussa päätöksessään jatkanut yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista. Yli 20 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat kiellettyjä 22.2.2021 saakka.

Lue lisää
Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus jatkuu, kun Nuutti Laaksonen teki seuran kanssa vuoden pelaajasopimuksen. Nyt on kasassa seitsemäntoista pelaajasopimusta.

Lue lisää
MP:n taustaryhmä kasassa

MP:n taustaryhmä kasassa

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden taustaryhmä on nyt kasassa. Ryhmään tulee jonkin verran muutoksia viime kauteen verrattuna, kun Ozeias Graciano siirtyi Pallo-Kissojen leiriin ja oman toimensa ohessa toimineet Janne Loukiainen sekä Jorma Naakka jäivät sivuun.

Lue lisää
Antti Voutilainen tekee paluun MP:n riveihin

Antti Voutilainen tekee paluun MP:n riveihin

Ykkösessä pelaava Mikkelin Palloilijat on tehnyt ensimmäisen uuden pelaajasopimuksen, kun viimeksi kaudella 2016 joukkueessa pelannut Antti Voutilainen tekee paluun joukkueen riveihin tehtyään vuoden sopimuksen MP:n kanssa.

Lue lisää
Viime kauden tehokkain Antti-Ville Räisänen jatkaa MP:ssä

Viime kauden tehokkain Antti-Ville Räisänen jatkaa MP:ssä

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus jatkuu, kun Antti-Ville Räisänen teki vuoden jatkosopimuksen. Näin MP:llä on kasassa viisitoista pelaajasopimusta ja sopimusjulkistukset jatkuvat tammikuussa.

Lue lisää