Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jukureille uusia sopimuksia

 

Jukureille uusia sopimuksia


Joukkueen rakennus kohden kautta 2013-2014 on Mikkelin Jukureiden osalta aikataulussa. Uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät hyökkääjät Niko Laakkonen (24 v.), Joonas Kalliola (21 v.) ja Juuso Sipola (20 v.) sekä puolustaja Roy Pihlström (23 v.). Jokainen uusista kavereista on tietysti oma persoonansa, mutta suurin syy miksi nämä pelaajat haluttiin joukkueeseen, on heidän osoittamansa luonne, kommentoi Jukureiden pelaajakoordinaattori Tommi Kerttula.

Niko Laakkonen on KalPan kasvatti, joka on pelannut neljä viimeistä kautta SaPKossa. Viime kaudella hän oli joukkueensa tehokkain pelaaja (44 ottelua, 11+24) ja koko Mestiksen pistepörssin 15. Hyvänä kahden suunnan pelaajana Laakkonen sopii mainiosti Jukureiden arvoihin. Laakkonen on riittävän kokenut, mutta edelleen vahvasti eteenpäin pyrkivä kaveri. Pyrimme hänen kanssaan sopimukseen jo viime tammikuussa, kertoo Kerttula.

Joonas Kalliola on edustanut Rauman Lukkoa A-junioreihin asti. Kuluneella kaudella Kalliola pelasi LeKissa. Kausi oli hänen ensimmäinen miesten tasolla. Isokokoinen (190 cm, 88 kg) Kalliola pystyy pelaaman sekä keskus- että laitahyökkääjänä.  Kalliola on fyysinen kaveri, joka taklaa loppuun asti ja uhrautuu joukkueen eteen, Kerttula kuvailee.

Juuso Sipola on Oulun Kärppien kasvatti. Viimeiset puolitoista kautta hän on pelannut Rauman Lukon A-junioreissa. Junioreiden SM-liigassa Sipola teki 45 ottelussa tehopisteet 11+14.  Seurasimme kauden aikana vahvasti myös nuorten sarjoja. Tapasin Juuson kauden aikana ja yhteinen näkemys hänen uransa seuraavista askeleista löytyi nopeasti, kommentoi pelaajakoordinaattori.

Roy Pihlström siirtyy Jukureihin K-Vantaalta. Oikealta ampuva puolustaja omaa Mestis-kokemusta kahdelta viime kaudelta.  Pelit Ilvestä vastaan osoittivat, että puolustuksemme olisi riittänyt karsinnoista läpi menoon. Pihlström on jämäkkä kaveri. Vahva kamppailija, joka pystyy liikuttamaan kiekkoa laadukkaasti, toteaa Kerttula.

Pelaajakoordinaattorin mukaan Jukurit hakee pelaajia vielä jokaiselle pelipaikalle. Prioriteettilistan kärjessä on kuitenkin maalivahti, profiilipuolustaja sekä kärkisentteri. Neuvottelut ovat näistä pelaajista jo aika pitkällä. Lisäksi Jukurit käy vielä keskusteluja mestariryhmän pelaajien kanssa. Lähteneiden lisäksi varmaa on, että Henrik Koivisto ei jatka Jukureissa.

Jukureiden tämän hetkinen sopimustilanne on hyvä ja pelaajarunko vahva. Sopimuksessa on maalivahti, kuusi puolustajaa ja yhdeksän hyökkääjä. Joukkuetta tullaan kuitenkin rakentamaan aina tammikuun loppuun asti.   Jukurit kiinnostaa tällä hetkellä aika hyvin pelaajamarkkinoilla. Yhtään sellaista pelaaja ei ole mennyt kilpailijoillemme, joiden perässä olisimme olleet, päättää pelaajakoordinaattori Kerttula.

Mikkelin Jukurit sopimustilanne kaudelle 2013-2014 (23.04.2013):

Maalivahdit:
Petteri Similä

Puolustajat:
Ilkka Vaarasuo
Juuso Akkanen
Pasi Järvinen
Roni Rukajärvi
JP Purolinna
Roy Pihlström

Hyökkääjät:
Pentti Nöyränen
Iiro Memonen
Iivo Hokkanen
Jesse Rohtla
Jesse Juntheikki
Jani Savolainen
Juuso Sipola
Niko Laakkonen
Joonas Kalliola

Lähde: Jukurit.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Jukurit - logo

Jukurit - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKeskushyökkääjä Valtteri Hotakainen Jukureiden riveihin

Keskushyökkääjä Valtteri Hotakainen Jukureiden riveihin

Pitkäaikainen JYP-Akatemian kapteeni Valtteri Hotakainen siirtyy Jyväskylästä Mikkeliin.

Lue lisää
Ilmari Pitkänen siirtyy Jukurien vahvuuteen

Ilmari Pitkänen siirtyy Jukurien vahvuuteen

Jukurien heimo vahvistuu, kun 27-vuotias hyökkääjä Ilmari Pitkänen liittyy joukkueen vahvuuteen. Pitkänen liittyy joukkueen harjoitusvahvuuteen heti ja sopimus kattaa kuluvan kauden.

Lue lisää
Juhana Aho palaa Jukureihin

Juhana Aho palaa Jukureihin

Mikkelin Jukurit on tehnyt vuoden mittaisen pelaajasopimuksen maalivahti Juhana Ahon kanssa.

Lue lisää
Jukurit vahvistuu Julius Vähätalolla

Jukurit vahvistuu Julius Vähätalolla

22-vuotias hyökkääjä Julius Vähätalo siirtyy Mikkelin Jukurien Liiga-miehistöön. Vähätalon ja Jukurien välinen sopimus on yksivuotinen.

Lue lisää
Markku Flinck Jukureihin kahden vuoden sopimuksella

Markku Flinck Jukureihin kahden vuoden sopimuksella

Mikkelin Jukurit on tehnyt kahden vuoden pelaajasopimuksen keskushyökkääjä Markku Flinckin kanssa.

Lue lisää
Zach Budish jatkaa Mikkelin Jukureissa

Zach Budish jatkaa Mikkelin Jukureissa

Mikkelin Jukurien kuluvan kauden tehokkain pelaaja, Zach Budish, jatkaa Jukureissa myös kaudella 2017-2018. Mikkeliläisseura käytti option amerikkalaispelaajan kanssa onnistuneen kauden päätteeksi.

Lue lisää