Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jukureille uusia sopimuksia

 

Jukureille uusia sopimuksia


Joukkueen rakennus kohden kautta 2013-2014 on Mikkelin Jukureiden osalta aikataulussa. Uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät hyökkääjät Niko Laakkonen (24 v.), Joonas Kalliola (21 v.) ja Juuso Sipola (20 v.) sekä puolustaja Roy Pihlström (23 v.). Jokainen uusista kavereista on tietysti oma persoonansa, mutta suurin syy miksi nämä pelaajat haluttiin joukkueeseen, on heidän osoittamansa luonne, kommentoi Jukureiden pelaajakoordinaattori Tommi Kerttula.

Niko Laakkonen on KalPan kasvatti, joka on pelannut neljä viimeistä kautta SaPKossa. Viime kaudella hän oli joukkueensa tehokkain pelaaja (44 ottelua, 11+24) ja koko Mestiksen pistepörssin 15. Hyvänä kahden suunnan pelaajana Laakkonen sopii mainiosti Jukureiden arvoihin. Laakkonen on riittävän kokenut, mutta edelleen vahvasti eteenpäin pyrkivä kaveri. Pyrimme hänen kanssaan sopimukseen jo viime tammikuussa, kertoo Kerttula.

Joonas Kalliola on edustanut Rauman Lukkoa A-junioreihin asti. Kuluneella kaudella Kalliola pelasi LeKissa. Kausi oli hänen ensimmäinen miesten tasolla. Isokokoinen (190 cm, 88 kg) Kalliola pystyy pelaaman sekä keskus- että laitahyökkääjänä.  Kalliola on fyysinen kaveri, joka taklaa loppuun asti ja uhrautuu joukkueen eteen, Kerttula kuvailee.

Juuso Sipola on Oulun Kärppien kasvatti. Viimeiset puolitoista kautta hän on pelannut Rauman Lukon A-junioreissa. Junioreiden SM-liigassa Sipola teki 45 ottelussa tehopisteet 11+14.  Seurasimme kauden aikana vahvasti myös nuorten sarjoja. Tapasin Juuson kauden aikana ja yhteinen näkemys hänen uransa seuraavista askeleista löytyi nopeasti, kommentoi pelaajakoordinaattori.

Roy Pihlström siirtyy Jukureihin K-Vantaalta. Oikealta ampuva puolustaja omaa Mestis-kokemusta kahdelta viime kaudelta.  Pelit Ilvestä vastaan osoittivat, että puolustuksemme olisi riittänyt karsinnoista läpi menoon. Pihlström on jämäkkä kaveri. Vahva kamppailija, joka pystyy liikuttamaan kiekkoa laadukkaasti, toteaa Kerttula.

Pelaajakoordinaattorin mukaan Jukurit hakee pelaajia vielä jokaiselle pelipaikalle. Prioriteettilistan kärjessä on kuitenkin maalivahti, profiilipuolustaja sekä kärkisentteri. Neuvottelut ovat näistä pelaajista jo aika pitkällä. Lisäksi Jukurit käy vielä keskusteluja mestariryhmän pelaajien kanssa. Lähteneiden lisäksi varmaa on, että Henrik Koivisto ei jatka Jukureissa.

Jukureiden tämän hetkinen sopimustilanne on hyvä ja pelaajarunko vahva. Sopimuksessa on maalivahti, kuusi puolustajaa ja yhdeksän hyökkääjä. Joukkuetta tullaan kuitenkin rakentamaan aina tammikuun loppuun asti.   Jukurit kiinnostaa tällä hetkellä aika hyvin pelaajamarkkinoilla. Yhtään sellaista pelaaja ei ole mennyt kilpailijoillemme, joiden perässä olisimme olleet, päättää pelaajakoordinaattori Kerttula.

Mikkelin Jukurit sopimustilanne kaudelle 2013-2014 (23.04.2013):

Maalivahdit:
Petteri Similä

Puolustajat:
Ilkka Vaarasuo
Juuso Akkanen
Pasi Järvinen
Roni Rukajärvi
JP Purolinna
Roy Pihlström

Hyökkääjät:
Pentti Nöyränen
Iiro Memonen
Iivo Hokkanen
Jesse Rohtla
Jesse Juntheikki
Jani Savolainen
Juuso Sipola
Niko Laakkonen
Joonas Kalliola

Lähde: Jukurit.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Jukurit - logo

Jukurit - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJari Kauppila vastaa Jukurien päävalmentajan tehtävistä loppukauden

Jari Kauppila vastaa Jukurien päävalmentajan tehtävistä loppukauden

Marko Kauppinen on vapautettu Jukurien päävalmentajan tehtävistä tänään. Loppukauden päävalmentajan tehtäviä hoitaa kuluvalla kaudella joukkueen apuvalmentajana toiminut Jari Kauppila.

Lue lisää
Jukurit vahvistuu KHL-kapteenilla ja SHL-mestarilla

Jukurit vahvistuu KHL-kapteenilla ja SHL-mestarilla

Jukurit vahvistaa hyökkäystään kahdella kokeneella pelaajalla, Brandon Yipillä ja Pontus Netterbergillä, jotka tuovat mukanaan yhteensä satojen otteluiden kokemuksen NHL:stä, KHL:stä ja SHL:stä.

Lue lisää
Maalivahti Mika Järvinen Jukureihin - Piipponen jatkaa loppukauden

Maalivahti Mika Järvinen Jukureihin - Piipponen jatkaa loppukauden

Jukurien maalivahtikaksikko muuttuu kolmikoksi, kun kokenut maalivahti Mika Järvinen, 32, liittyy joukkueeseen loppukauden kattavalla sopimuksella. Puolustaja Samuli Piipponen jatkaa Jukurien takalinjoilla myös kauden loppuun asti.

Lue lisää
SHL-konkari Joachim Rohdin vahvistaa Jukurien hyökkäystä

SHL-konkari Joachim Rohdin vahvistaa Jukurien hyökkäystä

Jukurit on solminut yksivuotisen sopimuksen ruotsalaishyökkääjä Joachim Rohdinin, 28, kanssa. Rohdin on pelannut Ruotsin korkeimmalla sarjatasolla SHL:ssa 11 kaudella yhteensä yli 500 runkosarja- ja playoffs-ottelua ja voittanut kertaalleen SHL:n mestaruuden.

Lue lisää
Puolustaja Santeri Salmela Jukureihin

Puolustaja Santeri Salmela Jukureihin

Jukurien puolustus saa lisää kokoa ja ulottuvuutta, kun puolustaja Santeri Salmela, 19, liittyy joukkueen vahvuuteen. Jukurit ja Salmela ovat solmineet 1+2-vuotisen sopimuksen.

Lue lisää
Tsekkihyökkääjä Simon Stransky Jukureihin

Tsekkihyökkääjä Simon Stransky Jukureihin

Jukurien hyökkäys vahvistuu 22-vuotiaalla t¹ekkiläisellä ©imon Stránskýllä. Jukurit on solminut pelaajan kanssa kaksivuotisen, kevääseen 2022 ulottuvan sopimuksen.

Lue lisää