Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MP ja Akim Sairinen sopivat vuoden jatkosta

 

MP ja Akim Sairinen sopivat vuoden jatkosta


19-vuotias keskikenttäpelaaja Akim Sairinen ja MP ovat tehneet vuoden jatkosopimuksen, mikä pitää Sairisen Sinisissä kauden 2014 loppuun asti. Seuran oma kasvatti on lyönyt itsensä tällä kaudella läpi edustusjoukkueen pelaavaan kokoonpanoon. Muutaman ensimmäisen ottelun Akim aloitti vielä vaihdossa, mutta kun hän pääsi vaihdosta kentälle kauden kolmannessa ottelussa Susia vastaan, niin siitä lähtien Akim on ollut aloituskokoonpanossa kaikissa seuraavissa 14 ottelussa. Tähän mennessä Sairiselle peliminuutteja on kertynyt 1 277, maaleja kolme sekä yksi maalisyöttö.

Nuori Sairinen on tyytyväinen alkukauteensa, mutta parempaan pitää vielä pyrkiä.

- No, alkukausi omalta osaltani on mennyt hyvin. Tavoitteenani oli saada peliaikaa ja sitä on tullut ihan mukavasti! Luotan omaan hommaan ja katsotaan mihin se riittää.

- Joukkue on esiintynyt vaihtelevasti, mutta tuloksellisesti pelit ovat menneet ihan hyvin. Sarjan kärkipaikka on omissa käsissä ja sitä kohti pyritään!

- Tulevaisuuteen lähdetään avoimin mielin ja varmasti koko joukkue lähtee hyvällä asenteella taistelemaan noususta Ykköseen. Henkilökohtaisesti tavoitteena kehittyä mahdollisimman paljon ja päästä niin pitkälle kuin rahkeeni riittävät.

Sinisten pelaajasopimuksia neuvotteleva Juuso Kangaskorpi alkaa hiljalleen kasata joukkuetta jo tulevalle kaudelle.

- Akim on pelannut keskikentällä ennakkoluulottomasti ja lyönyt itsensä läpi joukkueeseen. Hyvien esitysten jälkeen ja seuran omana kasvattina hän oli hyvä kiinnitys tulevalle kaudelle. Tällä hetkellä meillä on kaksi pelaajasopimusta kaudelle 2014, sillä Antti Kuismalan nykyinen sopimus kattaa myös tulevan kauden. Tästä on hyvä jatkaa joukkueen rakentamista!

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2013

Ottelut kaudella 2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRafael jatkaa Pallo-Kissoissa

Rafael jatkaa Pallo-Kissoissa

Mikkelin Pallo-Kissat ja Rafael Pires Vieira ovat solmineet jatkosopimuksen kaudelle 2017-2018.

Lue lisää
Janne Wilkman on MP:n uusi päävalmentaja

Janne Wilkman on MP:n uusi päävalmentaja

Ensi kaudella Kakkosessa pelaava Mikkelin Palloilijat ja Janne Wilkman ovat tehneet toistaiseksi voimassa olevan valmentajasopimuksen.

Lue lisää
Janne Moilanen jatkaa MiPK:n päävalmentajana

Janne Moilanen jatkaa MiPK:n päävalmentajana

Jalkapallon Kakkosessa pelaava Mikkelin Pallo-Kissat ja Janne Moilanen ovat solmineet jatkosopimuksen kaudelle 2017-2018.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
MP vapautti Ilkka Mäkelän päävalmentajan tehtävästä

MP vapautti Ilkka Mäkelän päävalmentajan tehtävästä

MP:n hallitus on vapauttanut Ilkka Mäkelän päävalmentajan tehtävästä.

Lue lisää
Joonas Meronen ja Jens Tanskanen MP:n riveihin

Joonas Meronen ja Jens Tanskanen MP:n riveihin

Mikkelin Palloilijat on solminut vappuna alkavan kauden kattavat pelaajasopimukset maalivahti Joonas Merosen ja hyökkääjä Jens Tanskasen kanssa. Molemmat tulevat Lahdesta.

Lue lisää