Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MP ja Akim Sairinen sopivat vuoden jatkosta

 

MP ja Akim Sairinen sopivat vuoden jatkosta


19-vuotias keskikenttäpelaaja Akim Sairinen ja MP ovat tehneet vuoden jatkosopimuksen, mikä pitää Sairisen Sinisissä kauden 2014 loppuun asti. Seuran oma kasvatti on lyönyt itsensä tällä kaudella läpi edustusjoukkueen pelaavaan kokoonpanoon. Muutaman ensimmäisen ottelun Akim aloitti vielä vaihdossa, mutta kun hän pääsi vaihdosta kentälle kauden kolmannessa ottelussa Susia vastaan, niin siitä lähtien Akim on ollut aloituskokoonpanossa kaikissa seuraavissa 14 ottelussa. Tähän mennessä Sairiselle peliminuutteja on kertynyt 1 277, maaleja kolme sekä yksi maalisyöttö.

Nuori Sairinen on tyytyväinen alkukauteensa, mutta parempaan pitää vielä pyrkiä.

- No, alkukausi omalta osaltani on mennyt hyvin. Tavoitteenani oli saada peliaikaa ja sitä on tullut ihan mukavasti! Luotan omaan hommaan ja katsotaan mihin se riittää.

- Joukkue on esiintynyt vaihtelevasti, mutta tuloksellisesti pelit ovat menneet ihan hyvin. Sarjan kärkipaikka on omissa käsissä ja sitä kohti pyritään!

- Tulevaisuuteen lähdetään avoimin mielin ja varmasti koko joukkue lähtee hyvällä asenteella taistelemaan noususta Ykköseen. Henkilökohtaisesti tavoitteena kehittyä mahdollisimman paljon ja päästä niin pitkälle kuin rahkeeni riittävät.

Sinisten pelaajasopimuksia neuvotteleva Juuso Kangaskorpi alkaa hiljalleen kasata joukkuetta jo tulevalle kaudelle.

- Akim on pelannut keskikentällä ennakkoluulottomasti ja lyönyt itsensä läpi joukkueeseen. Hyvien esitysten jälkeen ja seuran omana kasvattina hän oli hyvä kiinnitys tulevalle kaudelle. Tällä hetkellä meillä on kaksi pelaajasopimusta kaudelle 2014, sillä Antti Kuismalan nykyinen sopimus kattaa myös tulevan kauden. Tästä on hyvä jatkaa joukkueen rakentamista!

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2013

Ottelut kaudella 2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSammy Ndjock jatkaa MP:n maalilta Etelä-Afrikan pääsarjaan

Sammy Ndjock jatkaa MP:n maalilta Etelä-Afrikan pääsarjaan

Kamerunin maajoukkueessakin esiintynyt sekä MP:n maalilla kaikki kauden Kakkosen A-lohkon ottelut alusta loppuun pelannut Sammy Ndjock siirtyy eteenpäin Etelä-Afrikan pääsarjassa pelaavaan joukkueeseen useampi vuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Kamerunin maajoukkueessakin esiintynyt Sammy Ndjock MP:n maalille

Kamerunin maajoukkueessakin esiintynyt Sammy Ndjock MP:n maalille

Kakkosen A-lohkossa ensi kaudella pelaavan Mikkelin Palloilijoiden maalivahtiosasto on nyt koossa, kun seuran oman kasvatin Jonne Urosen, 22 lisäksi Kamerunin maajoukkueessakin esiintynyt Sammy Ndjock on tehnyt kahden vuoden pelaajasopimuksen MP:n kanssa.

Lue lisää
MiPK solmi kaksi maalivahtisopimusta

MiPK solmi kaksi maalivahtisopimusta

Mikkelin Pallo-Kissat on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2018. Molemmat pelaajat ovat nuoria maalivahteja.

Lue lisää
MP:n A -junioreille päävalmentaja Ruotsista

MP:n A -junioreille päävalmentaja Ruotsista

Mikkelin Palloilijat jatkaa panostustaan juniorivalmennukseen. Ruotsalais-norjalainen Jonathan Enzo Arnet on liittynyt valmentajaksi MP:n riveihin.

Lue lisää
Maalitykki Juuso Liukkonen ja MP jatkosopimukseen

Maalitykki Juuso Liukkonen ja MP jatkosopimukseen

Toissa kaudelle Nelosen SaPa:sta Pieksämäeltä MP:n riveihin siirtynyt 24 -vuotias Juuso Liukkonen on tehnyt vuoden jatkosopimuksen MP:n kanssa.

Lue lisää
Kapteeni Jiri Haikonen jatkaa MP:n riveissä

Kapteeni Jiri Haikonen jatkaa MP:n riveissä

MP:n vakiopelaajiin jo useamman kauden kuulunut Jiri Haikonen on tehnyt vuoden jatkosopimuksen kasvattajaseuransa kanssa.

Lue lisää