Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MP haki pisteet Lahdesta

 

MP haki pisteet Lahdesta


Lahden Kisapuiston epätasaisella ja nihkeällä nurmella pelattiin Itäisen lohkon kärkipään kamppailu, missä kokovalkoisissa pelannut Siniset kohtasi FC Lahti Akatemian. Koko ottelu oli vierailijoiden kontrollissa alusta loppuvihellykseen asti ja tärkeät sarjapisteet matkasi Mikkeliin lukemin 0-2(0-1). Näin ainakin vuorokaudeksi Siniset nousi Itäisen lohkon piikkipaikalle, kun HIFK pelaa vasta huomenna oman 19. kierroksen ottelun Atlantista vastaan. Nyt tässä vaiheessa voidaan sanoa, että Itäisen lohkon kärkikamppailu on kahden kauppa.

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä, mutta Siniset puolusti todella tiiviisti koko joukkueena ja kotijoukkue ei päässyt hätyyttelemään Antti Kuismalan maalia ensimmäisellä jaksolla kuin kahdesti laukauksilla rangaistusalueen rajalta, mutta Akulla oli helppo työ torjua kyseiset laukaukset.

Siniset hyökkäsi muutaman kerran hienosti, mutta viimeistely-yritykset jäivät vähän puolittaisiksi. Kuitenkin ennen puoliaikaa nähtiin yksi maali. Reilu minuutti ennen puoliaikaa Dimitri Klimov katkaisi lahtelaisten hyökkäyksen puolessa kentässä ja kiisi oikea laitaan kohti maalia. Dima laittoi lopulta puolustajan kahville ja siirsi pallon maalin eteen, missä Deniksellä oli helppo työ laittaa pallo tyhjään maaliin. Näin puoliajalle mentiin vierasjohdossa 0-1.

Puoliajan jälkeen kotijoukkue piti palloa enemmän, mutta mitään kovinkaan vaarallisia maalipaikkoja FC Lahti Akatemia ei saanut luotua, kun Siniset puolusti todella tiiviisti koko joukkueena ja kotijoukkueen hyökkäykset päättyivät viimeistään Sinisten rangaistusalueen rajalle, kun tilaa ei vaan ollut. Yhdestä kulmasta kotijoukkueen Don Grossett pääsi hyvin puskemaan, mutta puski meni onneksi tolppaa hipoen Sinisten maalin ohi.

Siniset hyökkäsi todella vaarallisesti muutaman kerran ja kotijoukkueen kankea alakerta oli ajoittain hätää kärsimässä. Välillä käytettiin rikollisia otteita Sinisten hyökkäysten katkaisemiseen ja kerran Deniksen läpiajo estettiin kädellä, mutta tästä seurasi vain keltainen kortti ja vapaapotku. Toisella jaksolla nähtiin myös vain yksi maali ja se syntyi 75. minuutilla, kun Joona Mäenpää pelasi vasemmasta laidasta pallon Dimitri Klimoville oikeaan laitaan. Dima hassutti taas Lahden alakertaa ja laukoi todella hienolla laukauksella takanurkkaan Siniset 0-2 - johtoon.

Viimeisellä vartilla kotijoukkue ei saanut minkäänlaista kiriä aikaan, kun Siniset pelasi sen verran uhrautuvasti. Vierailijoiden kolmas maali oli lähempänä kuin kotijoukkueen ensimmäinen.

Päävalmentaja Tibor Gruborovics oli todella tyytyväinen omiensa esitykseen ja tietenkin voittoon.

- Kyllä pelasimme tänään todella kypsästi ja niin kuin vieraissa pitääkin pelata. Meillä ei missään vaiheessa ollut tänään minkäänlaista hätää. Tämä oli kyllä koko joukkueen voitto ja puolustuspelaamisemme oli todella tiivistä ja uhrautuvaa.

- Ottelu oli koko ajan meidän kontrollissa. Olen todella tyytyväinen poikien esitykseen!

- Voiton arvoa nostaa vielä se, että vastustaja on todella hyvä ja pelaava joukkue. Me kyllä riisuttiin kaveri tänään täysin aseistaan.

- Koko joukkue taisteli hienosti, mutta Dimitri Klimov oli todella pirteä taas tänään ja oli mukana molemmissa meidän maaleissa. Lisäksi Antto Tapaninen ja Juuso Kuronen oli puolustuksessamme isossa roolissa, mutta koko joukkueemme ansaitsee tämän päiväisestä esityksestä iso kiitokset.

Siniset jatkaa otteluitaan tulevana sunnuntaina, kun Sudet saapuu vieraaksi kotoiseen Urskiin.

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2013

Ottelut kaudella 2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMP ja Sammy Ndjock ovat purkaneet pelaajasopimuksen

MP ja Sammy Ndjock ovat purkaneet pelaajasopimuksen

Ykkösessä pelaava Mikkelin Palloilijat ja kamerunilainen maalivahti Sammy Ndjock ovat purkaneet kuluvan kauden lopussa päättyvän pelaajasopimuksen. Sopimus purettiin yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Toni Tahvanainen MP:n hyökkäykseen

Toni Tahvanainen MP:n hyökkäykseen

28 -vuotias Ilomantsin FC Pogostan kasvatti Toni Tahvanainen on tehnyt Ykkösessä pelaavan MP:n kanssa loppukauden kattavan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Olli Kilpeläinen MP:stä Kyprokselle

Olli Kilpeläinen MP:stä Kyprokselle

Ensi viikolla Ykkösen aloittava Mikkelin Palloilijat ja yli kymmenen vuotta seuran väreissä pelannut Olli Kilpeläinen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet pelaajasopimuksen, jotta 19 -vuotias nuorukainen voi jatkaa uraansa ulkomailla.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Miikka Oinonen palaa loppukaudeksi MP:n hyökkäykseen

Miikka Oinonen palaa loppukaudeksi MP:n hyökkäykseen

Viime kaudella Mikkelin Palloilijoiden kauden päättäjäisissä palkintopöydän tyhjentänyt Miikka Oinonen on tehnyt loppukautta koskevan sopimuksen Kakkosen A-lohkon kärkipaikalla olevan MP:n kanssa ja Oinonen on mukana lauantaina Kouvolaan matkaavassa joukkueessa.

Lue lisää