Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mäenpää ja Deng pelaavat ensi kaudellakin MP:n riveissä

 

Mäenpää ja Deng pelaavat ensi kaudellakin MP:n riveissä


Savonlinnalaislähtöinen Joona Mäenpää viihtyy kentällä laidassa tai sitten kärjessä. Viime kaudella Joona joutui jättämään pelejä väliin loukkaantumisten takia. Alkukaudesta meni nilkka ja loppukaudesta telakalla oltiin reiden takia. Joona esiintyi 19 ottelussa 1 312 peliminuutin verran, teki viisi maalia ja syötti kuusi. Sitä edellistä kautta sotki armeija, mutta peliminuutteja 22 ottelussa kertyi 934, tehoja kahden maalin ja neljän syötön verran.

Joona Mäenpää haluaisi päästä ensi kaudella ehjänä näyttämään taitonsa.

- Samat asiat painavat kuin kaikilla muillakin sopimuksen tehneillä pelikavereilla eli hyvät mahdollisuudet kehittyä pelaajana ja kunnossa olevat harjoitteluolosuhteet.

- Joukkueena kasvoimme kauden mittaan ja tuloksellisesti kausi meni erinomaisesti, viimeisen pelin totaalista epäonnistumista lukuun ottamatta. Siksi kaudesta jäi vähän huono maku. Pelillisesti pelimme paranivat kauden mittaan, välillä pelasimme hyvääkin jalkapalloa ja niillä ominaisuuksilla, mitä pelaajamme parhaimmillaan pystyvät pelaamaan. Liikaa oli silti pelejä, missä joukkueen peli ailahteli ja liian monta kertaa ensimmäisen ja toisen jakson esityksillä oli ero kuin yöllä ja päivällä.

- Oma kausi meni loukkaantumisten kanssa painiessa loistavasti sujuneen ensimmäisen pelin jälkeen. Täytyy kyllä olla siihen tyytyväinen, että kun olin kunnossa, niin sain aina Tiborilta luottoa ja se antoi uskoa omaan tekemiseen, että asioita on tehty oikein, vaikka loukkaantumiset söivätkin itseluottamusta ja pelituntumaa. Onneksi sain myös muutaman tärkeän maalin tehtyä oikeaan aikaan ja niistä oli hyötyä joukkueelle. Paljon nälkää jäi ensi kauteen ja toivottavasti saan ehjän kauden alle, koska viimeiset kaksi kautta on mennyt erilaisten ongelmien kanssa painiessa.

Hyökkääjänä tai laidassa viihtyvä Akeg Deng esiintyi viime kaudella viidessä ottelussa ilman tehomerkintöjä. Akegin alkukausi meni piloille polvivamman takia. Loukkaantumisesta toivuttuaan Akeg haki pelituntumaan Kolmosen KoPa:sta, missä Akeg pelasi viisi ottelua ja viimeisteli kolmesti.

Akeg toivoo saavansa alle ehjän talviharjoittelujakson ja näin olisi paremmat mahdollisuudet saada peliaikaa.

- Viime kausi ei mennyt kovin hyvin osaltani, koska valmistautuminen kauteen oli huono polvivamman takia. Tästä syystä peliaikaa ei kamalasti tullut, mutta onneksi pääsin Kotajärvelle hakemaan pelituntumaa ja siellä tuli myös onnistumisia. Oli mulla kyllä muutama paikka MP:ssäkin tehdä maali, mutta ne Kakkosen maalit jäivät nyt ensi kauteen.

- Toiveissa olisi henkilökohtaisesti saada hyvä treenikausi alle ja tätä kautta enemmän vastuuta joukkueessa. Joukkueen ainoana tavoitteena on nousu Ykköseen kauden päätteeksi.

Mäenpään ja Dengin sopimusten jälkeen Sinisillä on kasassa kymmenen pelaajasopimusta kaudelle 2014 ja Juuso Kangaskorpi neuvottelee koko ajan vanhojen ja uusien pelimiesten kanssa.

Pelaajasopimukset 2014
#1 Antti Kuismala (1976)
#2 Miika Suhonen (1996) optio kaudesta 2015
#5 Jere Hasanen (1993)
#9 Denis Lima de Assis (1989) 2015
#13 Jiri Haikonen (1992)
#14 Francisco Torres (1989) 2015
#17 Akeg Deng (1993)
#18 Akim Sairinen (1994)
#19 Juuso Kuronen (1987)
#23 Joona Mäenpää (1992)

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2013

Ottelut kaudella 2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutBenno Hanslian loppukaudeksi MP:n riveihin

Benno Hanslian loppukaudeksi MP:n riveihin

Kakkosen A-lohkon kärkipaikalla kevätkierroksen jälkeen oleva Mikkelin Palloilijat on tehnyt uuden pelaajasopimuksen, kun Benno Hanslian allekirjoitti loppukauden kestävän sopimuksen.

Lue lisää
KuPS:n Miika Töyräs lainalle MP:n maalille

KuPS:n Miika Töyräs lainalle MP:n maalille

Mikkelin Palloilijat sai viime viikolla postia Kamerunin jalkapalloliitolta, että maalivahti Sammy Ndjock olisi mukana valmistavalla leirillä, kun hallitseva Afrikan mestari Kamerun valmistautuu Afrikan mestaruusturnaukseen.

Lue lisää
Juuso Liukkonen on MP:n viimeinen kiinnitys

Juuso Liukkonen on MP:n viimeinen kiinnitys

Mikkelin Palloilijat ja useamman kuukauden joukkueen mukana harjoitellut Juuso Liukkonen ovat tehneet tulevaa kautta käsittävän pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Denis palaa MP:n hyökkäykseen

Denis palaa MP:n hyökkäykseen

Mikkelin Palloilijat saa mieluisan paluumuuttajan, kun 2000 -luvun ylivoimaisesti seuran tehokkain pelaaja Denis palaa seuran riveihin vuoden sopimuksella.

Lue lisää
MP sopimukseen Joonas Nissisen, Antti-Ville Räisäsen ja Reetu Räsäsen kanssa

MP sopimukseen Joonas Nissisen, Antti-Ville Räisäsen ja Reetu Räsäsen kanssa

Toukokuun 5. päivä Kakkosen A-lohkon pelit aloittava Mikkelin Palloilijat on tehnyt kolme uutta pelaajasopimusta, kun Joonas Nissinen, Antti-Ville Räisäsen sekä Reetu Räsänen allekirjoittivat vuoden sopimukset.

Lue lisää
Aleksis Lehtonen vahvistamaan Pallo-Kissoja

Aleksis Lehtonen vahvistamaan Pallo-Kissoja

Mikkelin Pallo-Kissat ja 21-vuotias hyökkääjä Aleksis Lehtonen ovat tehneet ensi pelikautta koskevan sopimuksen.

Lue lisää