Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mäenpää ja Deng pelaavat ensi kaudellakin MP:n riveissä

 

Mäenpää ja Deng pelaavat ensi kaudellakin MP:n riveissä


Savonlinnalaislähtöinen Joona Mäenpää viihtyy kentällä laidassa tai sitten kärjessä. Viime kaudella Joona joutui jättämään pelejä väliin loukkaantumisten takia. Alkukaudesta meni nilkka ja loppukaudesta telakalla oltiin reiden takia. Joona esiintyi 19 ottelussa 1 312 peliminuutin verran, teki viisi maalia ja syötti kuusi. Sitä edellistä kautta sotki armeija, mutta peliminuutteja 22 ottelussa kertyi 934, tehoja kahden maalin ja neljän syötön verran.

Joona Mäenpää haluaisi päästä ensi kaudella ehjänä näyttämään taitonsa.

- Samat asiat painavat kuin kaikilla muillakin sopimuksen tehneillä pelikavereilla eli hyvät mahdollisuudet kehittyä pelaajana ja kunnossa olevat harjoitteluolosuhteet.

- Joukkueena kasvoimme kauden mittaan ja tuloksellisesti kausi meni erinomaisesti, viimeisen pelin totaalista epäonnistumista lukuun ottamatta. Siksi kaudesta jäi vähän huono maku. Pelillisesti pelimme paranivat kauden mittaan, välillä pelasimme hyvääkin jalkapalloa ja niillä ominaisuuksilla, mitä pelaajamme parhaimmillaan pystyvät pelaamaan. Liikaa oli silti pelejä, missä joukkueen peli ailahteli ja liian monta kertaa ensimmäisen ja toisen jakson esityksillä oli ero kuin yöllä ja päivällä.

- Oma kausi meni loukkaantumisten kanssa painiessa loistavasti sujuneen ensimmäisen pelin jälkeen. Täytyy kyllä olla siihen tyytyväinen, että kun olin kunnossa, niin sain aina Tiborilta luottoa ja se antoi uskoa omaan tekemiseen, että asioita on tehty oikein, vaikka loukkaantumiset söivätkin itseluottamusta ja pelituntumaa. Onneksi sain myös muutaman tärkeän maalin tehtyä oikeaan aikaan ja niistä oli hyötyä joukkueelle. Paljon nälkää jäi ensi kauteen ja toivottavasti saan ehjän kauden alle, koska viimeiset kaksi kautta on mennyt erilaisten ongelmien kanssa painiessa.

Hyökkääjänä tai laidassa viihtyvä Akeg Deng esiintyi viime kaudella viidessä ottelussa ilman tehomerkintöjä. Akegin alkukausi meni piloille polvivamman takia. Loukkaantumisesta toivuttuaan Akeg haki pelituntumaan Kolmosen KoPa:sta, missä Akeg pelasi viisi ottelua ja viimeisteli kolmesti.

Akeg toivoo saavansa alle ehjän talviharjoittelujakson ja näin olisi paremmat mahdollisuudet saada peliaikaa.

- Viime kausi ei mennyt kovin hyvin osaltani, koska valmistautuminen kauteen oli huono polvivamman takia. Tästä syystä peliaikaa ei kamalasti tullut, mutta onneksi pääsin Kotajärvelle hakemaan pelituntumaa ja siellä tuli myös onnistumisia. Oli mulla kyllä muutama paikka MP:ssäkin tehdä maali, mutta ne Kakkosen maalit jäivät nyt ensi kauteen.

- Toiveissa olisi henkilökohtaisesti saada hyvä treenikausi alle ja tätä kautta enemmän vastuuta joukkueessa. Joukkueen ainoana tavoitteena on nousu Ykköseen kauden päätteeksi.

Mäenpään ja Dengin sopimusten jälkeen Sinisillä on kasassa kymmenen pelaajasopimusta kaudelle 2014 ja Juuso Kangaskorpi neuvottelee koko ajan vanhojen ja uusien pelimiesten kanssa.

Pelaajasopimukset 2014
#1 Antti Kuismala (1976)
#2 Miika Suhonen (1996) optio kaudesta 2015
#5 Jere Hasanen (1993)
#9 Denis Lima de Assis (1989) 2015
#13 Jiri Haikonen (1992)
#14 Francisco Torres (1989) 2015
#17 Akeg Deng (1993)
#18 Akim Sairinen (1994)
#19 Juuso Kuronen (1987)
#23 Joona Mäenpää (1992)

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2013

Ottelut kaudella 2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSanteri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
MP vapautti Ilkka Mäkelän päävalmentajan tehtävästä

MP vapautti Ilkka Mäkelän päävalmentajan tehtävästä

MP:n hallitus on vapauttanut Ilkka Mäkelän päävalmentajan tehtävästä.

Lue lisää
Joonas Meronen ja Jens Tanskanen MP:n riveihin

Joonas Meronen ja Jens Tanskanen MP:n riveihin

Mikkelin Palloilijat on solminut vappuna alkavan kauden kattavat pelaajasopimukset maalivahti Joonas Merosen ja hyökkääjä Jens Tanskasen kanssa. Molemmat tulevat Lahdesta.

Lue lisää
Vadym Petrov MP:n riveihin

Vadym Petrov MP:n riveihin

Toukokuun alussa Kakkosen A-lohkon ottelut aloittava Mikkelin Palloilijat ja ukrainalainen Vadym Petrov ovat tehneet tulevan kauden kattavan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Maalitykki Liukkonen jatkaa ja Kimari palaa MP:n riveihin

Maalitykki Liukkonen jatkaa ja Kimari palaa MP:n riveihin

Kakkosen A-lohkossa pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakentaminen jatkuu, kun Juuso Liukkonen teki vuoden jatkosopimuksen ja Joonas Kimari palaa seuraan tulevan kauden kattavalla pelaajasopimuksella.

Lue lisää
Mäenpää ja Hiltunen jatkavat MP:n riveissä

Mäenpää ja Hiltunen jatkavat MP:n riveissä

Mikkelin Palloilijoiden Kakkosessa pelaavan joukkueen runkopelaajat Joona Mäenpää sekä Mikko Hiltunen ovat tehneet vuoden jatkosopimukset seuran kanssa.

Lue lisää