Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mäenpää ja Deng pelaavat ensi kaudellakin MP:n riveissä

 

Mäenpää ja Deng pelaavat ensi kaudellakin MP:n riveissä


Savonlinnalaislähtöinen Joona Mäenpää viihtyy kentällä laidassa tai sitten kärjessä. Viime kaudella Joona joutui jättämään pelejä väliin loukkaantumisten takia. Alkukaudesta meni nilkka ja loppukaudesta telakalla oltiin reiden takia. Joona esiintyi 19 ottelussa 1 312 peliminuutin verran, teki viisi maalia ja syötti kuusi. Sitä edellistä kautta sotki armeija, mutta peliminuutteja 22 ottelussa kertyi 934, tehoja kahden maalin ja neljän syötön verran.

Joona Mäenpää haluaisi päästä ensi kaudella ehjänä näyttämään taitonsa.

- Samat asiat painavat kuin kaikilla muillakin sopimuksen tehneillä pelikavereilla eli hyvät mahdollisuudet kehittyä pelaajana ja kunnossa olevat harjoitteluolosuhteet.

- Joukkueena kasvoimme kauden mittaan ja tuloksellisesti kausi meni erinomaisesti, viimeisen pelin totaalista epäonnistumista lukuun ottamatta. Siksi kaudesta jäi vähän huono maku. Pelillisesti pelimme paranivat kauden mittaan, välillä pelasimme hyvääkin jalkapalloa ja niillä ominaisuuksilla, mitä pelaajamme parhaimmillaan pystyvät pelaamaan. Liikaa oli silti pelejä, missä joukkueen peli ailahteli ja liian monta kertaa ensimmäisen ja toisen jakson esityksillä oli ero kuin yöllä ja päivällä.

- Oma kausi meni loukkaantumisten kanssa painiessa loistavasti sujuneen ensimmäisen pelin jälkeen. Täytyy kyllä olla siihen tyytyväinen, että kun olin kunnossa, niin sain aina Tiborilta luottoa ja se antoi uskoa omaan tekemiseen, että asioita on tehty oikein, vaikka loukkaantumiset söivätkin itseluottamusta ja pelituntumaa. Onneksi sain myös muutaman tärkeän maalin tehtyä oikeaan aikaan ja niistä oli hyötyä joukkueelle. Paljon nälkää jäi ensi kauteen ja toivottavasti saan ehjän kauden alle, koska viimeiset kaksi kautta on mennyt erilaisten ongelmien kanssa painiessa.

Hyökkääjänä tai laidassa viihtyvä Akeg Deng esiintyi viime kaudella viidessä ottelussa ilman tehomerkintöjä. Akegin alkukausi meni piloille polvivamman takia. Loukkaantumisesta toivuttuaan Akeg haki pelituntumaan Kolmosen KoPa:sta, missä Akeg pelasi viisi ottelua ja viimeisteli kolmesti.

Akeg toivoo saavansa alle ehjän talviharjoittelujakson ja näin olisi paremmat mahdollisuudet saada peliaikaa.

- Viime kausi ei mennyt kovin hyvin osaltani, koska valmistautuminen kauteen oli huono polvivamman takia. Tästä syystä peliaikaa ei kamalasti tullut, mutta onneksi pääsin Kotajärvelle hakemaan pelituntumaa ja siellä tuli myös onnistumisia. Oli mulla kyllä muutama paikka MP:ssäkin tehdä maali, mutta ne Kakkosen maalit jäivät nyt ensi kauteen.

- Toiveissa olisi henkilökohtaisesti saada hyvä treenikausi alle ja tätä kautta enemmän vastuuta joukkueessa. Joukkueen ainoana tavoitteena on nousu Ykköseen kauden päätteeksi.

Mäenpään ja Dengin sopimusten jälkeen Sinisillä on kasassa kymmenen pelaajasopimusta kaudelle 2014 ja Juuso Kangaskorpi neuvottelee koko ajan vanhojen ja uusien pelimiesten kanssa.

Pelaajasopimukset 2014
#1 Antti Kuismala (1976)
#2 Miika Suhonen (1996) optio kaudesta 2015
#5 Jere Hasanen (1993)
#9 Denis Lima de Assis (1989) 2015
#13 Jiri Haikonen (1992)
#14 Francisco Torres (1989) 2015
#17 Akeg Deng (1993)
#18 Akim Sairinen (1994)
#19 Juuso Kuronen (1987)
#23 Joona Mäenpää (1992)

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2013

Ottelut kaudella 2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSammy Ndjock jatkaa MP:n maalilta Etelä-Afrikan pääsarjaan

Sammy Ndjock jatkaa MP:n maalilta Etelä-Afrikan pääsarjaan

Kamerunin maajoukkueessakin esiintynyt sekä MP:n maalilla kaikki kauden Kakkosen A-lohkon ottelut alusta loppuun pelannut Sammy Ndjock siirtyy eteenpäin Etelä-Afrikan pääsarjassa pelaavaan joukkueeseen useampi vuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Kamerunin maajoukkueessakin esiintynyt Sammy Ndjock MP:n maalille

Kamerunin maajoukkueessakin esiintynyt Sammy Ndjock MP:n maalille

Kakkosen A-lohkossa ensi kaudella pelaavan Mikkelin Palloilijoiden maalivahtiosasto on nyt koossa, kun seuran oman kasvatin Jonne Urosen, 22 lisäksi Kamerunin maajoukkueessakin esiintynyt Sammy Ndjock on tehnyt kahden vuoden pelaajasopimuksen MP:n kanssa.

Lue lisää
MiPK solmi kaksi maalivahtisopimusta

MiPK solmi kaksi maalivahtisopimusta

Mikkelin Pallo-Kissat on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2018. Molemmat pelaajat ovat nuoria maalivahteja.

Lue lisää
MP:n A -junioreille päävalmentaja Ruotsista

MP:n A -junioreille päävalmentaja Ruotsista

Mikkelin Palloilijat jatkaa panostustaan juniorivalmennukseen. Ruotsalais-norjalainen Jonathan Enzo Arnet on liittynyt valmentajaksi MP:n riveihin.

Lue lisää
Maalitykki Juuso Liukkonen ja MP jatkosopimukseen

Maalitykki Juuso Liukkonen ja MP jatkosopimukseen

Toissa kaudelle Nelosen SaPa:sta Pieksämäeltä MP:n riveihin siirtynyt 24 -vuotias Juuso Liukkonen on tehnyt vuoden jatkosopimuksen MP:n kanssa.

Lue lisää
Kapteeni Jiri Haikonen jatkaa MP:n riveissä

Kapteeni Jiri Haikonen jatkaa MP:n riveissä

MP:n vakiopelaajiin jo useamman kauden kuulunut Jiri Haikonen on tehnyt vuoden jatkosopimuksen kasvattajaseuransa kanssa.

Lue lisää