Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mäenpää ja Deng pelaavat ensi kaudellakin MP:n riveissä

 

Mäenpää ja Deng pelaavat ensi kaudellakin MP:n riveissä


Savonlinnalaislähtöinen Joona Mäenpää viihtyy kentällä laidassa tai sitten kärjessä. Viime kaudella Joona joutui jättämään pelejä väliin loukkaantumisten takia. Alkukaudesta meni nilkka ja loppukaudesta telakalla oltiin reiden takia. Joona esiintyi 19 ottelussa 1 312 peliminuutin verran, teki viisi maalia ja syötti kuusi. Sitä edellistä kautta sotki armeija, mutta peliminuutteja 22 ottelussa kertyi 934, tehoja kahden maalin ja neljän syötön verran.

Joona Mäenpää haluaisi päästä ensi kaudella ehjänä näyttämään taitonsa.

- Samat asiat painavat kuin kaikilla muillakin sopimuksen tehneillä pelikavereilla eli hyvät mahdollisuudet kehittyä pelaajana ja kunnossa olevat harjoitteluolosuhteet.

- Joukkueena kasvoimme kauden mittaan ja tuloksellisesti kausi meni erinomaisesti, viimeisen pelin totaalista epäonnistumista lukuun ottamatta. Siksi kaudesta jäi vähän huono maku. Pelillisesti pelimme paranivat kauden mittaan, välillä pelasimme hyvääkin jalkapalloa ja niillä ominaisuuksilla, mitä pelaajamme parhaimmillaan pystyvät pelaamaan. Liikaa oli silti pelejä, missä joukkueen peli ailahteli ja liian monta kertaa ensimmäisen ja toisen jakson esityksillä oli ero kuin yöllä ja päivällä.

- Oma kausi meni loukkaantumisten kanssa painiessa loistavasti sujuneen ensimmäisen pelin jälkeen. Täytyy kyllä olla siihen tyytyväinen, että kun olin kunnossa, niin sain aina Tiborilta luottoa ja se antoi uskoa omaan tekemiseen, että asioita on tehty oikein, vaikka loukkaantumiset söivätkin itseluottamusta ja pelituntumaa. Onneksi sain myös muutaman tärkeän maalin tehtyä oikeaan aikaan ja niistä oli hyötyä joukkueelle. Paljon nälkää jäi ensi kauteen ja toivottavasti saan ehjän kauden alle, koska viimeiset kaksi kautta on mennyt erilaisten ongelmien kanssa painiessa.

Hyökkääjänä tai laidassa viihtyvä Akeg Deng esiintyi viime kaudella viidessä ottelussa ilman tehomerkintöjä. Akegin alkukausi meni piloille polvivamman takia. Loukkaantumisesta toivuttuaan Akeg haki pelituntumaan Kolmosen KoPa:sta, missä Akeg pelasi viisi ottelua ja viimeisteli kolmesti.

Akeg toivoo saavansa alle ehjän talviharjoittelujakson ja näin olisi paremmat mahdollisuudet saada peliaikaa.

- Viime kausi ei mennyt kovin hyvin osaltani, koska valmistautuminen kauteen oli huono polvivamman takia. Tästä syystä peliaikaa ei kamalasti tullut, mutta onneksi pääsin Kotajärvelle hakemaan pelituntumaa ja siellä tuli myös onnistumisia. Oli mulla kyllä muutama paikka MP:ssäkin tehdä maali, mutta ne Kakkosen maalit jäivät nyt ensi kauteen.

- Toiveissa olisi henkilökohtaisesti saada hyvä treenikausi alle ja tätä kautta enemmän vastuuta joukkueessa. Joukkueen ainoana tavoitteena on nousu Ykköseen kauden päätteeksi.

Mäenpään ja Dengin sopimusten jälkeen Sinisillä on kasassa kymmenen pelaajasopimusta kaudelle 2014 ja Juuso Kangaskorpi neuvottelee koko ajan vanhojen ja uusien pelimiesten kanssa.

Pelaajasopimukset 2014
#1 Antti Kuismala (1976)
#2 Miika Suhonen (1996) optio kaudesta 2015
#5 Jere Hasanen (1993)
#9 Denis Lima de Assis (1989) 2015
#13 Jiri Haikonen (1992)
#14 Francisco Torres (1989) 2015
#17 Akeg Deng (1993)
#18 Akim Sairinen (1994)
#19 Juuso Kuronen (1987)
#23 Joona Mäenpää (1992)

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2013

Ottelut kaudella 2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNiila Forsell taituroi ensi kesänäkin Urskissa

Niila Forsell taituroi ensi kesänäkin Urskissa

Viime kaudella hyviä otteita MP:n hyökkäyksessä ja keskikentällä esittänyt Niila Forsell jatkaa myös ensi kaudella Ykkösliigassa pelaavan Mikkelin Palloilijoiden riveissä, kun Forsell on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Joel Laitinen dominoi myös ensi kaudella MP:n keskikentän pohjalla

Joel Laitinen dominoi myös ensi kaudella MP:n keskikentän pohjalla

Ykkösliigassa pelaava Mikkelin Palloilijat jatkaa jatkosopimusten julkaisua. Tänään on vuorossa loistavan kauden MP:n keskikentän pohjalla pelannut Joel Laitinen, joka on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Honka-Hallila jatkaa

MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Honka-Hallila jatkaa

Viime kaudella Ykkösessä hienosti kolmanneksi sijoittunut ja ensi kaudella toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, Ykkösliigassa, pelaava Mikkelin Palloilijat on aloittanut joukkueen rakentamisen kohti uusia ja kovia haasteita.

Lue lisää
Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Lauantaina Suomen Cupin Ykkösen karsintalohkon ottelut aloittavalla Mikkelin Palloilijoilla on nyt kasassa 20 pelaajasopimusta, kun puolustaja Yassin Daoussi teki vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Itä-Suomen aluehallintovirasto on tänään annetussa päätöksessään jatkanut yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista. Yli 20 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat kiellettyjä 22.2.2021 saakka.

Lue lisää
Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus jatkuu, kun Nuutti Laaksonen teki seuran kanssa vuoden pelaajasopimuksen. Nyt on kasassa seitsemäntoista pelaajasopimusta.

Lue lisää