Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MP:lle neljä pelaajasopimusta lisää

MP:lle neljä pelaajasopimusta lisää

Kakkosen Itäisessä lohkossa lauantaina kauden viimeisen ottelun pelannut MP on tehnyt syyskuun puolella tehdyn seitsemän pelaajasopimuksen lisäksi neljä uutta pelaajasopimusta. Kaksivuotiset sopimukset on tehty Mika Jussilan, Juuso Tuppuraisen sekä Eemil Tuukkasen kanssa ja Juuso Kuronen jatkaa Sinisissä vuoden sopimuksella.

Tällä kaudella 25 ottelua Sinisten vasempana puolustajana pelannut varkautelaislähtöinen Juuso Kuronen, 26 on ollut jo kolme kautta joukkueen runkopelaajia. Kurtulla on kasassa jo yli 200 ottelua Kakkosta ja Sinisissä tasan 70 peliä. Kauden toiseksi viimeisessä kotiottelussa Kultsua vastaan nähtiin Kurtun ensimmäinen maali Sinisissä ja seuraavaa maalia Kurttu ei halua odotella yhtä pitkään.

- Tämä kausi jää jälleen pettymykseksi, kun selkeänä tavoitteena oli nousukarsinnat ja nousu. Pelit olivat vuoristorataa alusta lähtien. Alkukaudesta saatiin voittoja raavittua huonoilla peleilläkin, mutta lopulta niitä tuli liikaa ja aina ei voi päästää vastustajaa johtoasemaan.

- Omat otteet ovat olleet suhteellisen tasaisia, mutta kyllä sinne kaivattaisiin vielä lisää terävyyttä varsinkin kovemmissa otteluissa. Maalipörssissä onneksi voitin Roivaksen selkeästi!

- Ensi kaudella lähdetään hakemaan sitä viimeistä rutistusta uuden valmentajan johdolla, jotta se nousu viimein toteutuisi. Mäkelää en vielä tunne, mutta odotan mielenkiinnolla, mitä tällainen tekijä tuo mukanaan. Toivottavasti mahdollisimman moni peluri jatkaa, koska olen viihtynyt joukkueessa hyvin. Myös omaan maalisarakkeeseen toivon hieman nopeampaa muutosta kuin edellisellä kerralla.

Kesken kauden Mikkeliin ja Sinisiin Valkeakoskelta ja FC Hakasta siirtynyt Mika Jussila, 21 on tällä kaudella esiintynyt muutaman kerran Sinisissä ja tutustunut uusiin joukkuekavereihinsa. Ensi kaudella on tarkoitus saada huomattavasti enemmän vastuuta.

- Mennyt kausi oli itselleni aikamoinen katastrofi. Se täytyy nyt vain unohtaa ja katsoa tulevaan. Uuden valmentajan myötä saadaan varmasti ammattimaisuutta jokapäiväiseen tekemiseen ja sitä kautta on mahdollisuus kehittyä.

- Kadonnutta itseluottamusta ja intoa lähden hakemaan talvella futsal -liigan ympyröistä. Viime kausi oli itselle siellä läpimurtokausi ja panostan siihen talven täysillä jalkapallon kuntotreenin ohella.

- En halua itselleni sen suurempia tavoitteita antaa, teen parhaani ja katsotaan, mihin se riittää. Joukkueen tavoite on oltava edelleen nousu Ykköseen. Tässä sarjassa on ihan samantekevää ollaanko kakkosia tai kuudensia, niillä sijoituksilla ei tee mitään.

Juuso Tuppurainen, 18 oli yksi A-junioreiden SM-karsintasarjaan nousseen joukkueen kantavia voimia. Juuso pelasi kaikissa A-junioreiden 19 Ykkösen ottelussa ja teki 3 maalia. Pääsääntöisesti keskikentällä pelaava Juuso on sinnikäs ja kovasti töitä tekevä pelaaja, joka pelaa joukkueelle.

- Jännityksellä odotan, mitä uusi kausi tuo tullessaan. Hyvillä mielillä lähden edustusjoukkueen mukaan. Tavoitteenani on kehittyä pelaajana sekä onnistua niin hyvin, että saisin mahdollisuuden näyttää osaamiseni myös edustusjoukkueen peleissä.

Eemil Tuukkanen, 18 pelasi myös kaikki A-junioreiden Ykkösen ottelut ja viimeisteli niissä viisi maalia. Keskikentällä raatava seuran oma kasvatti lähtee innolla puhkuen edustusjoukkueeseen.

- Viime talvena harjoiteltiin ja pelattiin jo edarin kanssa aika paljon, joten homma on osittain tuttua, vaikka tietenkin uusi valmentaja tuo varmasti omat kuviot. Innolla lähdetään hommaan mukaan!

- Tavoitteena on kehittyä pelaajana ja saada mahdollisimman paljon peliaikaa. Lyhyellä tähtäimellä on tarkoitus onnistua hyvin talvella pelattavissa A-junioreiden SM-karsintapeleissä. Siellä tulee varmasti hyviä ja kehittäviä pelejä.

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2014 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014

Ottelut kaudella 2014

Seuran tiedot - Seuran kotisivutGraciano ja Kimari jatkavat MP:n riveissä

Graciano ja Kimari jatkavat MP:n riveissä

Tiistaina julkaistun kolmen jatkosopimuksen lisäksi ensi kaudella Kakkosessa pelaava Mikkelin Palloilijat on tehnyt lisää pelaajasopimuksia. Vuoden jatkosopimuksiin nimensä ovat laittaneet Ozeias Graciano sekä Joonas Kimari.

Lue lisää
MP:n joukkueen rakennus vauhtiin

MP:n joukkueen rakennus vauhtiin

Tällä viikolla valmistautumisen kohti ensi kesän Kakkosen pelejä varten käynnistänyt Mikkelin Palloilijat on aloittanut joukkueen rakentamisen.

Lue lisää
Kaustolle ja taustoille jatkosopimukset Pallo-Kissoihin

Kaustolle ja taustoille jatkosopimukset Pallo-Kissoihin

Mikkelin Pallo-Kissat ja Mikko Kausto ovat solmineet jatkosopimuksen kaudelle 2017-2018. Päättyneellä kaudella keskikentällä ja puolustajana pelannut Kausto esiintyi seitsemässä ottelussa Kakkosessa.

Lue lisää
Miika Ekmark jatkaa Pallo-Kissoissa

Miika Ekmark jatkaa Pallo-Kissoissa

Mikkelin Pallo-Kissat ja keskuspuolustaja Miika Ekmark ovat solmineet jatkosopimuksen kaudelle 2017-2018.

Lue lisää
Rafael jatkaa Pallo-Kissoissa

Rafael jatkaa Pallo-Kissoissa

Mikkelin Pallo-Kissat ja Rafael Pires Vieira ovat solmineet jatkosopimuksen kaudelle 2017-2018.

Lue lisää
Janne Wilkman on MP:n uusi päävalmentaja

Janne Wilkman on MP:n uusi päävalmentaja

Ensi kaudella Kakkosessa pelaava Mikkelin Palloilijat ja Janne Wilkman ovat tehneet toistaiseksi voimassa olevan valmentajasopimuksen.

Lue lisää