Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Joona Mäenpää jatkaa MP:ssä

Joona Mäenpää jatkaa MP:ssä

 

Lauantaina 0-1 -tappion Ykkösen avauksessa PS Kemiä vastaan kärsinyt MP on tehnyt vuoden jatkosopimuksen Joona Mäenpään, 22 kanssa ja nyt sopimuspelaajia on 24. Toisen puoliajan lauantaina pelannut Mäenpää on kaikkiaan pelannut 11 Ykkösen ottelua. Keskikentän laidoilla ja hyökkäyksessä viihtyvä Mäenpää pelasi viime kaudella kaikkiaan 22 Kakkosen pelissä (1 571 peliminuuttia), teki niissä maalin ja syötti seitsemän osumaa.

Päävalmentaja Ilkka Mäkelä on tyytyväinen Mäenpään jatkoon.

- Joona tuo lisää vaihtoehtoja laitapelaamiseen tai kärkeen. Myös hänen kokoa ja kamppailuvoimaa tarvitaan. Sen hyödyntäminen vaatii vielä hyvään pelikuntoon pääsemistä.

- 21 kenttäpelaajaa on lukumääränä riittävä; heistä muutama pelaa kuitenkin pääosin A-nuorten tai aladivisioonien pelejä. Laatua arvioidaan tietenkin jatkuvasti ja pelit tuovat lisäinfoa, millä pelipaikoilla tasomme ei mahdollisesti riitä. Tarvittaessa teemme laadullisia täydennyksiä budjetin sallimissa rajoissa.

- Avausottelussa olimme monissa asioissa tasavertaisia vastustajan kanssa. Hyökkäyspelissä selkeä ero vastustajan eduksi oli tällä kertaa laitojen aloitteissa eteenpäin ja puolustuspelissä keskitysten puolustamisessa. Avausjaksolla kaksinkamppailusaldo jäi meillä miinukselle.

- Joukkueen taisteluilme oli kuitenkin hyvä ja se säilyi loppuun asti. Harmi, ettei vahva painostusjaksomme vajaan tunnin kohdalla tuonut tulosta, vaan vastustaja iski maalin toisen jakso ensimmäisestä tilanteestaan. Lopussa tosin kemiläisille avautui parikin mahdollisuutta lisätä johtoaan.

Savonlinnalaislähtöiselle Joona Mäenpäälle jatko MP:ssä oli luonnollinen vaihtoehto.

- Lähdin viime kauden päättymisen jälkeen melkein neljäksi kuukaudeksi kiertelemään maailmaa ja silloin oli jo puhetta, että hyppään mukaan remmiin, kun palaan. Vaikka reissun päällä treenaaminen jäi vähän vähemmälle, niin sain rauhassa laittaa itseäni parempaan kuntoon, kun palasin Suomeen. Ykköseen nouseminen tuli ainakin itselle yllätyksenä, mutta positiivisena sellaisena ja se toi lisää intoa varmasti meidän kaikkien tekemiseen!

- Muutaman vuoden Kakkosen vaelluksen jälkeen on mukava päästä pelaamaan Ykköstä MP:n paidassa. Viimeksi pääsin haistelemaan tunnelmaa jo kymmenen pelin verran ja uskon, että niistä ajoista on menty eteenpäin ja matkan varrella on tarttunut jotakin muutakin kuin kiloja matkaan.

- Vaikka tappio avauspelissä harmittaa todella paljon niin näytimme, että pysymme mukana vauhdissa ja pystymme laittamaan kampoihin ja vastustajan ahtaalle. Tänä vuonna joukkue tuntuu yhtenäisemmältä ja Ili on tuonut paljon järkeviä ajatuksia pelaamiseemme.

- Tavoitteet kaudelle on tietysti selkeät eli säilyä Ykkösessä, eikä sinne lähdetä ketään kumartelemaan! Lähdetään voittamaan jokaista peliä, eikä anneta jossitteluille varaa, koska se on häviäjien puhetta. Kauden jälkeenkin on sitten mukava lähteä päätösreissulle, kun on antanut kaikkensa joukkueen eteen. Henkilökohtaisesti tavoitteena on auttaa joukkuetta omalla panoksella ja toivottavasti siinä muutama maalikin tulee tehtyä.

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2015

Ottelut kaudella 2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivutViime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Lauantaina Suomen Cupin Ykkösen karsintalohkon ottelut aloittavalla Mikkelin Palloilijoilla on nyt kasassa 20 pelaajasopimusta, kun puolustaja Yassin Daoussi teki vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Itä-Suomen aluehallintovirasto on tänään annetussa päätöksessään jatkanut yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista. Yli 20 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat kiellettyjä 22.2.2021 saakka.

Lue lisää
Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus jatkuu, kun Nuutti Laaksonen teki seuran kanssa vuoden pelaajasopimuksen. Nyt on kasassa seitsemäntoista pelaajasopimusta.

Lue lisää
MP:n taustaryhmä kasassa

MP:n taustaryhmä kasassa

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden taustaryhmä on nyt kasassa. Ryhmään tulee jonkin verran muutoksia viime kauteen verrattuna, kun Ozeias Graciano siirtyi Pallo-Kissojen leiriin ja oman toimensa ohessa toimineet Janne Loukiainen sekä Jorma Naakka jäivät sivuun.

Lue lisää
Antti Voutilainen tekee paluun MP:n riveihin

Antti Voutilainen tekee paluun MP:n riveihin

Ykkösessä pelaava Mikkelin Palloilijat on tehnyt ensimmäisen uuden pelaajasopimuksen, kun viimeksi kaudella 2016 joukkueessa pelannut Antti Voutilainen tekee paluun joukkueen riveihin tehtyään vuoden sopimuksen MP:n kanssa.

Lue lisää
Viime kauden tehokkain Antti-Ville Räisänen jatkaa MP:ssä

Viime kauden tehokkain Antti-Ville Räisänen jatkaa MP:ssä

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus jatkuu, kun Antti-Ville Räisänen teki vuoden jatkosopimuksen. Näin MP:llä on kasassa viisitoista pelaajasopimusta ja sopimusjulkistukset jatkuvat tammikuussa.

Lue lisää