Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jukurit sopimuksiin kuuden pelaajan kanssa

Jukurit sopimuksiin kuuden pelaajan kanssa

 

Mestiksen hallitseva mestari Mikkelin Jukurit on tehnyt jatkosopimukset kolmen hyökkääjän ja kahden puolustajan kanssa. Lisäksi uutena puolustajana joukkueen mukaan liittyy SaPKo-kasvatti Sami Jekunen (20).

- Sami oli SaPKon kovin kehittyjä viime kaudella. Hän halusi ottaa tämän haasteen vastaan ja tietää, että Jukureiden vaativassa ympäristössä ja laadukkaassa valmennuksessa on mahdollisuus kehittyä seuraavalle tasolle, kommentoi urheilujohtaja Tommi Kerttula.

- Hänellä on liikkuminen ja kiekon taidot kunnossa sekä rohkeus pelata. Siihen päälle aletaan rakentaa nyt fyysistä puolta. Meillä on käsitys Samista persoonana ja luonteessa on paljon tähän lajiin soveltuvia piirteitä, jatkaa Kerttula.Kahden Mestis- ja yhden Liigamestaruuden mies Ilkka Vaarasuo (32) jatkaa joukkueessa, kuten puolustajaparinsa Jarno Pavén (21). Tasan 600 Liiga- ja Mestis-ottelua pelannut Vaarasuo oli Mestiksen tehopörssin kärkinimiä runkosarja- ja pudotuspelit yhteenlaskettuna (+23). Pavén puolestaan oli tulokaspuolustajien pistepörssin ykkönen tehden 49 runkosarjaottelussa tehot 4+13 (+8) ja 12 pudotuspeliottelussa tehot 1+2 (+7).

Kauden aikana Jokereista Jukureiden sopimuspelaajaksi siirtynyt Teemu Turunen (19) pelasi hyvän tulokaskauden miesten tasolla. Hyökkääjä teki runkosarjan 51 ottelussa tehopisteet 11+14 (+14).

- Teemu oli vuosi sitten vielä junioripelaaja, mutta kehittyi määrätietoisin askelin kauden aikana. Hän teki valtavan määrän töitä kehittymisen eteen ja pelasi joulukuussa sillä tasolla, että olisi voinut olla nuorten MM-kisamiehistössä. Työ hänen kohdalla jatkuu varmasti, kommentoi Kerttula.

Kahdella peräkkäisellä Mestis-kaudella 20 maalia iskenyt Timo Hiltunen (22) ja oma kasvatti Erno Ripatti (19) jatkavat Jukureiden hyökkäyksessä.

 - Timolla on ominaisuuksia, jotka voivat viedä hänet pitkälle. Tilannenopeus, laukaus ja kiekolliset taidot muutenkin ovat korkealla tasolla. Hän tiedostaa itse kehityskohteet ja on valmis paneutumaan niihin.

- Erno osoitti syyskaudella, että kun pääsee pelissä ytimeen, se on ihan Mestis-tason pelaamista. Kevät kausi meni armeijassa, mutta ensi kaudeksi vaatimustaso hänen kohdalla nousee. Juniorista on kuoriuduttava mies, kertoo Kerttula.

Aiemmin Jukurit on julkaissut Mestiksen tehopelaajan ja pistepörssin kakkosen Oula Palven sekä Suomen pisimmän ottelun ratkaisseen Joonas Kalliolan jatkosopimukset. Pentti Nöyräsen kaksivuotisesta sopimuksesta käynnistyy toinen vuosi. 

Sopimustilanne 15.5.2015:
Hyökkääjät:
Oula Palve
Joonas Kalliola
Timo Hiltunen
Teemu Turunen
Erno Ripatti
Pentti Nöyränen

Puolustajat:
Ilkka Vaarasuo
Jarno Páven
Sami Jekunen

Jukureiden tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Jukurit - logo

Jukurit - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPekka Kangasalusta on Jukurien uusi päävalmentaja

Pekka Kangasalusta on Jukurien uusi päävalmentaja

Jukurit on solminut Pekka Kangasalustan kanssa 1+1 vuoden sopimuksen päävalmentajan pestistä. Kangasalusta siirtyy Jukureihin Tanskassa pelattavien MM-kisojen jälkeen, missä hän toimii osana Suomen maajoukkueen valmennustiimiä.

Lue lisää
Risto Dufva ei jatka Jukurien päävalmentajana

Risto Dufva ei jatka Jukurien päävalmentajana

Risto Dufvan ja Jukurien välinen syksyllä solmittu kahden vuoden päävalmentajasopimus on purettu.

Lue lisää
Miika Roine jatkaa Mikkelissä seuraavat kaksi kautta

Miika Roine jatkaa Mikkelissä seuraavat kaksi kautta

Jukurit ja Miika Roine ovat sopineet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Sopimus kattaa kaudet 2018-2019 ja 2019-2020. Roine on pelannut tällä kaudella Jukureissa 56 ottelua tehoin 11+13=24.

Lue lisää
Kestilä ja Vartiainen vahvistamaan Jukureita

Kestilä ja Vartiainen vahvistamaan Jukureita

Hyökkääjät Aku Kestilä, 23 ja Tuomas Vartiainen, 21 saapuvat vahvistamaan Jukureita helmikuun ajaksi.

Lue lisää
Otto Mäkinen vahvistamaan Jukureita

Otto Mäkinen vahvistamaan Jukureita

Hyökkääjä Otto Mäkinen saapuu Tapparasta vahvistamaan Jukureita tämän viikon otteluihin.

Lue lisää
Jukurit ja HIFK vaihtavat pelaajia loppukaudeksi

Jukurit ja HIFK vaihtavat pelaajia loppukaudeksi

Partanen jatkaa Mikkelissä ja Tallberg pelaa loppukauden Helsingin IFK:ssa.

Lue lisää