Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jukurit sopimuksiin kuuden pelaajan kanssa

Jukurit sopimuksiin kuuden pelaajan kanssa

 

Mestiksen hallitseva mestari Mikkelin Jukurit on tehnyt jatkosopimukset kolmen hyökkääjän ja kahden puolustajan kanssa. Lisäksi uutena puolustajana joukkueen mukaan liittyy SaPKo-kasvatti Sami Jekunen (20).

- Sami oli SaPKon kovin kehittyjä viime kaudella. Hän halusi ottaa tämän haasteen vastaan ja tietää, että Jukureiden vaativassa ympäristössä ja laadukkaassa valmennuksessa on mahdollisuus kehittyä seuraavalle tasolle, kommentoi urheilujohtaja Tommi Kerttula.

- Hänellä on liikkuminen ja kiekon taidot kunnossa sekä rohkeus pelata. Siihen päälle aletaan rakentaa nyt fyysistä puolta. Meillä on käsitys Samista persoonana ja luonteessa on paljon tähän lajiin soveltuvia piirteitä, jatkaa Kerttula.Kahden Mestis- ja yhden Liigamestaruuden mies Ilkka Vaarasuo (32) jatkaa joukkueessa, kuten puolustajaparinsa Jarno Pavén (21). Tasan 600 Liiga- ja Mestis-ottelua pelannut Vaarasuo oli Mestiksen tehopörssin kärkinimiä runkosarja- ja pudotuspelit yhteenlaskettuna (+23). Pavén puolestaan oli tulokaspuolustajien pistepörssin ykkönen tehden 49 runkosarjaottelussa tehot 4+13 (+8) ja 12 pudotuspeliottelussa tehot 1+2 (+7).

Kauden aikana Jokereista Jukureiden sopimuspelaajaksi siirtynyt Teemu Turunen (19) pelasi hyvän tulokaskauden miesten tasolla. Hyökkääjä teki runkosarjan 51 ottelussa tehopisteet 11+14 (+14).

- Teemu oli vuosi sitten vielä junioripelaaja, mutta kehittyi määrätietoisin askelin kauden aikana. Hän teki valtavan määrän töitä kehittymisen eteen ja pelasi joulukuussa sillä tasolla, että olisi voinut olla nuorten MM-kisamiehistössä. Työ hänen kohdalla jatkuu varmasti, kommentoi Kerttula.

Kahdella peräkkäisellä Mestis-kaudella 20 maalia iskenyt Timo Hiltunen (22) ja oma kasvatti Erno Ripatti (19) jatkavat Jukureiden hyökkäyksessä.

 - Timolla on ominaisuuksia, jotka voivat viedä hänet pitkälle. Tilannenopeus, laukaus ja kiekolliset taidot muutenkin ovat korkealla tasolla. Hän tiedostaa itse kehityskohteet ja on valmis paneutumaan niihin.

- Erno osoitti syyskaudella, että kun pääsee pelissä ytimeen, se on ihan Mestis-tason pelaamista. Kevät kausi meni armeijassa, mutta ensi kaudeksi vaatimustaso hänen kohdalla nousee. Juniorista on kuoriuduttava mies, kertoo Kerttula.

Aiemmin Jukurit on julkaissut Mestiksen tehopelaajan ja pistepörssin kakkosen Oula Palven sekä Suomen pisimmän ottelun ratkaisseen Joonas Kalliolan jatkosopimukset. Pentti Nöyräsen kaksivuotisesta sopimuksesta käynnistyy toinen vuosi. 

Sopimustilanne 15.5.2015:
Hyökkääjät:
Oula Palve
Joonas Kalliola
Timo Hiltunen
Teemu Turunen
Erno Ripatti
Pentti Nöyränen

Puolustajat:
Ilkka Vaarasuo
Jarno Páven
Sami Jekunen

Jukureiden tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Jukurit - logo

Jukurit - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKeskushyökkääjä Valtteri Hotakainen Jukureiden riveihin

Keskushyökkääjä Valtteri Hotakainen Jukureiden riveihin

Pitkäaikainen JYP-Akatemian kapteeni Valtteri Hotakainen siirtyy Jyväskylästä Mikkeliin.

Lue lisää
Ilmari Pitkänen siirtyy Jukurien vahvuuteen

Ilmari Pitkänen siirtyy Jukurien vahvuuteen

Jukurien heimo vahvistuu, kun 27-vuotias hyökkääjä Ilmari Pitkänen liittyy joukkueen vahvuuteen. Pitkänen liittyy joukkueen harjoitusvahvuuteen heti ja sopimus kattaa kuluvan kauden.

Lue lisää
Juhana Aho palaa Jukureihin

Juhana Aho palaa Jukureihin

Mikkelin Jukurit on tehnyt vuoden mittaisen pelaajasopimuksen maalivahti Juhana Ahon kanssa.

Lue lisää
Jukurit vahvistuu Julius Vähätalolla

Jukurit vahvistuu Julius Vähätalolla

22-vuotias hyökkääjä Julius Vähätalo siirtyy Mikkelin Jukurien Liiga-miehistöön. Vähätalon ja Jukurien välinen sopimus on yksivuotinen.

Lue lisää
Markku Flinck Jukureihin kahden vuoden sopimuksella

Markku Flinck Jukureihin kahden vuoden sopimuksella

Mikkelin Jukurit on tehnyt kahden vuoden pelaajasopimuksen keskushyökkääjä Markku Flinckin kanssa.

Lue lisää
Zach Budish jatkaa Mikkelin Jukureissa

Zach Budish jatkaa Mikkelin Jukureissa

Mikkelin Jukurien kuluvan kauden tehokkain pelaaja, Zach Budish, jatkaa Jukureissa myös kaudella 2017-2018. Mikkeliläisseura käytti option amerikkalaispelaajan kanssa onnistuneen kauden päätteeksi.

Lue lisää