Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jukureiden valmennus täydentyy maalivahtivalmentajalla

Jukureiden valmennus täydentyy maalivahtivalmentajalla

 

Jukurit on tehnyt sopimuksen maalivahtivalmentaja Juha Lehtolan (30) kanssa. Viime vuodet Lehtola on valmentanut Pohjois-Amerikan juniorisarjassa OHL:ssa sekä Mestiksen Jokipojissa. Tällä hetkellä hän valmentaa MAC Budapestissa alle 16-, 18- ja 20-vuotiaiden joukkueiden maalivahteja. Lehtola on käynyt kansainvälisen valmentajatutkinnon.

– Otan haasteen vastaan innokkaana. Tietynlainen uuden alku on tarkoitus aloittaa Etelä-Savon ja eritoten Mikkelin alueella maalivahtivalmennuksessa. Haastetta riittää, mutta niin sitä pitää valmentajalla ollakin. Organisaatio ei voisi olla parempi Mestis-tasolla ja mahdollinen Liiganousu antaa lisäpotkua tekemiseen. Lisäksi omavaraisuutta maalivahtiosastolla junioreista edustukseen on tarkoitus puskea eteenpäin, kommentoi sopimustaan Juha Lehtola.

– Ensiksi kiitos seuran johdolle, että saatiin lisäresursseja meidän urheilutoimintaan. Tämä on satsaus tulevaisuuteen. Toiseksi ollaan tosi tyytyväisiä, että löytyi kansainvälisellä kentällä toiminut ja pätevä kaveri Jukureihin. Juhan pesti on päätoiminen ja toimenkuva selkeä, kommentoi urheilujohtaja Tommi Kerttula.

– Meillä on ollut viime vuosina ulkomaalaisia maalivahteja, ja voi olla niin myös tulevilla kausilla. Juhan panos tulee olemaan merkittävä myös rekrytoinneissa, Kerttula jatkaa.

Useita valmentajia ilmoitti halukkuudestaan tulla Jukureihin ja kartoitustyötä tehtiin pieteetillä. Kansainvälisyyden ja koulutuksen lisäksi Lehtolan vahvuudeksi katsottiin kokemus eri ikäluokkien kanssa työskentelystä sekä videovalmennuksesta.

– Kokonaisuus menee aina yksilön edelle joukkuetta rakennettaessa, näin myös valmennustoiminnassa. Juhalla on riittävästi kokemusta, kontakteja ja koulutusta hoitaa työnkuvauksessa määritellyt tehtävät. Hän täydentää kokonaisuuttamme loistavasti, Kerttula kertoo.

Lehtolan vastuulla on edustuksen ja A-junioreiden maalivahdit sekä Akatemian kautta myös B- ja C-juniorimaalivahtien valmennus. Lehtola ottaa vastuulleen myös edustusjoukkueen videovalmennuksen. Näin ollen erillistä videovalmentajaa ei tarvita. Lisäksi Lehtola tulee antamaan panoksensa maalivahtivalmennuskoulutukseen junioripuolella. Jukurit HC Oy haluaa näin osoittaa panostustaan myös Juniori-Jukureiden suuntaan.

– Pidän tätä panostusta merkittävänä koko yhteisölle ja myös Juniori-Jukureille. Päätoiminen maalivahtivalmentaja antaa meille mahdollisuuden suunnitella koko seuran maalivahtivalmennuksen kokonaisuutta aivan eri tavalla kuin aiemmin. Akatemiaikäluokissa pystytään tarjoamaan nyt myös maalivahdeille säännöllistä ja yksilöllistä ohjausta, jonka myötä myös tavoitteellisuutta voidaan nostaa. Samalla pystytään vahvistamaan ja yhtenäistämään myös nuorempien maalivahtien harjoittelua valmentajien kouluttamisen kautta, kommentoi Juniori-Jukureiden valmennuspäällikkö Ville Suovalkama.

Jukureiden tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Jukurit - logo

Jukurit - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJari Kauppila vastaa Jukurien päävalmentajan tehtävistä loppukauden

Jari Kauppila vastaa Jukurien päävalmentajan tehtävistä loppukauden

Marko Kauppinen on vapautettu Jukurien päävalmentajan tehtävistä tänään. Loppukauden päävalmentajan tehtäviä hoitaa kuluvalla kaudella joukkueen apuvalmentajana toiminut Jari Kauppila.

Lue lisää
Jukurit vahvistuu KHL-kapteenilla ja SHL-mestarilla

Jukurit vahvistuu KHL-kapteenilla ja SHL-mestarilla

Jukurit vahvistaa hyökkäystään kahdella kokeneella pelaajalla, Brandon Yipillä ja Pontus Netterbergillä, jotka tuovat mukanaan yhteensä satojen otteluiden kokemuksen NHL:stä, KHL:stä ja SHL:stä.

Lue lisää
Maalivahti Mika Järvinen Jukureihin - Piipponen jatkaa loppukauden

Maalivahti Mika Järvinen Jukureihin - Piipponen jatkaa loppukauden

Jukurien maalivahtikaksikko muuttuu kolmikoksi, kun kokenut maalivahti Mika Järvinen, 32, liittyy joukkueeseen loppukauden kattavalla sopimuksella. Puolustaja Samuli Piipponen jatkaa Jukurien takalinjoilla myös kauden loppuun asti.

Lue lisää
SHL-konkari Joachim Rohdin vahvistaa Jukurien hyökkäystä

SHL-konkari Joachim Rohdin vahvistaa Jukurien hyökkäystä

Jukurit on solminut yksivuotisen sopimuksen ruotsalaishyökkääjä Joachim Rohdinin, 28, kanssa. Rohdin on pelannut Ruotsin korkeimmalla sarjatasolla SHL:ssa 11 kaudella yhteensä yli 500 runkosarja- ja playoffs-ottelua ja voittanut kertaalleen SHL:n mestaruuden.

Lue lisää
Puolustaja Santeri Salmela Jukureihin

Puolustaja Santeri Salmela Jukureihin

Jukurien puolustus saa lisää kokoa ja ulottuvuutta, kun puolustaja Santeri Salmela, 19, liittyy joukkueen vahvuuteen. Jukurit ja Salmela ovat solmineet 1+2-vuotisen sopimuksen.

Lue lisää
Tsekkihyökkääjä Simon Stransky Jukureihin

Tsekkihyökkääjä Simon Stransky Jukureihin

Jukurien hyökkäys vahvistuu 22-vuotiaalla t¹ekkiläisellä ©imon Stránskýllä. Jukurit on solminut pelaajan kanssa kaksivuotisen, kevääseen 2022 ulottuvan sopimuksen.

Lue lisää