Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jukureiden valmennus täydentyy maalivahtivalmentajalla

Jukureiden valmennus täydentyy maalivahtivalmentajalla

 

Jukurit on tehnyt sopimuksen maalivahtivalmentaja Juha Lehtolan (30) kanssa. Viime vuodet Lehtola on valmentanut Pohjois-Amerikan juniorisarjassa OHL:ssa sekä Mestiksen Jokipojissa. Tällä hetkellä hän valmentaa MAC Budapestissa alle 16-, 18- ja 20-vuotiaiden joukkueiden maalivahteja. Lehtola on käynyt kansainvälisen valmentajatutkinnon.

– Otan haasteen vastaan innokkaana. Tietynlainen uuden alku on tarkoitus aloittaa Etelä-Savon ja eritoten Mikkelin alueella maalivahtivalmennuksessa. Haastetta riittää, mutta niin sitä pitää valmentajalla ollakin. Organisaatio ei voisi olla parempi Mestis-tasolla ja mahdollinen Liiganousu antaa lisäpotkua tekemiseen. Lisäksi omavaraisuutta maalivahtiosastolla junioreista edustukseen on tarkoitus puskea eteenpäin, kommentoi sopimustaan Juha Lehtola.– Ensiksi kiitos seuran johdolle, että saatiin lisäresursseja meidän urheilutoimintaan. Tämä on satsaus tulevaisuuteen. Toiseksi ollaan tosi tyytyväisiä, että löytyi kansainvälisellä kentällä toiminut ja pätevä kaveri Jukureihin. Juhan pesti on päätoiminen ja toimenkuva selkeä, kommentoi urheilujohtaja Tommi Kerttula.

– Meillä on ollut viime vuosina ulkomaalaisia maalivahteja, ja voi olla niin myös tulevilla kausilla. Juhan panos tulee olemaan merkittävä myös rekrytoinneissa, Kerttula jatkaa.

Useita valmentajia ilmoitti halukkuudestaan tulla Jukureihin ja kartoitustyötä tehtiin pieteetillä. Kansainvälisyyden ja koulutuksen lisäksi Lehtolan vahvuudeksi katsottiin kokemus eri ikäluokkien kanssa työskentelystä sekä videovalmennuksesta.

– Kokonaisuus menee aina yksilön edelle joukkuetta rakennettaessa, näin myös valmennustoiminnassa. Juhalla on riittävästi kokemusta, kontakteja ja koulutusta hoitaa työnkuvauksessa määritellyt tehtävät. Hän täydentää kokonaisuuttamme loistavasti, Kerttula kertoo.

Lehtolan vastuulla on edustuksen ja A-junioreiden maalivahdit sekä Akatemian kautta myös B- ja C-juniorimaalivahtien valmennus. Lehtola ottaa vastuulleen myös edustusjoukkueen videovalmennuksen. Näin ollen erillistä videovalmentajaa ei tarvita. Lisäksi Lehtola tulee antamaan panoksensa maalivahtivalmennuskoulutukseen junioripuolella. Jukurit HC Oy haluaa näin osoittaa panostustaan myös Juniori-Jukureiden suuntaan.

– Pidän tätä panostusta merkittävänä koko yhteisölle ja myös Juniori-Jukureille. Päätoiminen maalivahtivalmentaja antaa meille mahdollisuuden suunnitella koko seuran maalivahtivalmennuksen kokonaisuutta aivan eri tavalla kuin aiemmin. Akatemiaikäluokissa pystytään tarjoamaan nyt myös maalivahdeille säännöllistä ja yksilöllistä ohjausta, jonka myötä myös tavoitteellisuutta voidaan nostaa. Samalla pystytään vahvistamaan ja yhtenäistämään myös nuorempien maalivahtien harjoittelua valmentajien kouluttamisen kautta, kommentoi Juniori-Jukureiden valmennuspäällikkö Ville Suovalkama.

Jukureiden tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Jukurit - logo

Jukurit - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPekka Kangasalusta on Jukurien uusi päävalmentaja

Pekka Kangasalusta on Jukurien uusi päävalmentaja

Jukurit on solminut Pekka Kangasalustan kanssa 1+1 vuoden sopimuksen päävalmentajan pestistä. Kangasalusta siirtyy Jukureihin Tanskassa pelattavien MM-kisojen jälkeen, missä hän toimii osana Suomen maajoukkueen valmennustiimiä.

Lue lisää
Risto Dufva ei jatka Jukurien päävalmentajana

Risto Dufva ei jatka Jukurien päävalmentajana

Risto Dufvan ja Jukurien välinen syksyllä solmittu kahden vuoden päävalmentajasopimus on purettu.

Lue lisää
Miika Roine jatkaa Mikkelissä seuraavat kaksi kautta

Miika Roine jatkaa Mikkelissä seuraavat kaksi kautta

Jukurit ja Miika Roine ovat sopineet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Sopimus kattaa kaudet 2018-2019 ja 2019-2020. Roine on pelannut tällä kaudella Jukureissa 56 ottelua tehoin 11+13=24.

Lue lisää
Kestilä ja Vartiainen vahvistamaan Jukureita

Kestilä ja Vartiainen vahvistamaan Jukureita

Hyökkääjät Aku Kestilä, 23 ja Tuomas Vartiainen, 21 saapuvat vahvistamaan Jukureita helmikuun ajaksi.

Lue lisää
Otto Mäkinen vahvistamaan Jukureita

Otto Mäkinen vahvistamaan Jukureita

Hyökkääjä Otto Mäkinen saapuu Tapparasta vahvistamaan Jukureita tämän viikon otteluihin.

Lue lisää
Jukurit ja HIFK vaihtavat pelaajia loppukaudeksi

Jukurit ja HIFK vaihtavat pelaajia loppukaudeksi

Partanen jatkaa Mikkelissä ja Tallberg pelaa loppukauden Helsingin IFK:ssa.

Lue lisää