Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jasse Tuominen palaa FC Lahteen

Jasse Tuominen palaa FC Lahteen

 

Ykkösessä sarjapaikkansa puolesta taisteleva Mikkelin Palloilijat menettää loppukaudeksi joukkueen tähän mennessä tehokkaimman pelimiehen, kun Jasse Tuominen palaa Veikkausliigan FC Lahteen juuri ennen siirtoajan sulkeutumista. 19-vuotias keskikentällä ja hyökkäyksessä esiintynyt Tuominen pelasi MP:ssä kaikkiaan 19 Ykkösen ottelua (1 695 minuuttia), joissa hän teki 7 ja syötti 3 maalia.

Päävalmentaja Ilkka Mäkelä oli tyytyväinen Tuomisen esityksiin MP:ssä.

- Jasse sai pitkästä aikaa pelata ehjän kauden ja hän kasvoi junioripelaajasta Ykkösen tason pelaajaksi. Kun tämä laina keväällä sovittiin, niin Lahdelle jäi mahdollisuus kutsua Jasse takaisin, jos heille iskee loukkaantumissuma ja nyt heille sellainen tuli. Toivottavasti Jasse saa mahdollisimman paljon peliaikaa myös loppukaudella Veikkausliigassa.

Jasse Tuominen oli todella tyytyväinen Mikkelissä vietettyyn aikaan ja saamaansa vastuuseen.

- Joukkueen pelit ovat menneet aika ailahtelevasti ja oltaisiin ehkä ansaittu enemmän pisteiden muodossa. Kuitenkin olen ihan tyytyväinen omaan panokseeni. Vastuun ja runsaan peliajan saaminen on vienyt paljon eteenpäin pelaajana tällä kaudella.

- Olen viihtynyt mainiosti kesän Mikkelissä ja kaikki on toiminut vaivatta. Olen saanut uusia ystäviä ja tavannut paljon hienoja ihmisiä. Tämä jää muistoihin ehdottomasti hyvänä kokemuksena. Kiitos vielä koko MP:lle ja tsempit loppukauteen!

MP:n joukkueessa tapahtuu myös muutakin liikehdintään ennen keskiviikkona sulkeutuvaa siirtoikkunaa. Kolmosesta peliaikaa lähtevät hakemaan Lappeenrantaan opintojen perässä muuttanut varamaalivahti Juho Piispanen, joka torjuu loppukauden SavU:ssa, kaksi maalia MP:ssä viimeistellyt Tommi Lankinen, joka palaa takaisin SC KuFu-98:aan sekä Mika Jussila, joka pelaa loppukauden Pallo-Sepoissa.

Viime aikoina MP:n harjoituksissa näyttöjä on ollut antamassa useampiakin pelimies. Katsotaan tehdäänkö näiden uusien tai joidenkin muiden kanssa vielä sopimuksia ennen kuin siirtoikkuna sulkeutuu huomenna. Loukkaantumisrintamalta kuuluu hyviä uutisia, sillä edellisen ottelun loukkaantumisen takia väliin jättänyt Francis Chibuike on taas pelikunnossa, kuten myös Jyväskylässä viimeiset puoli tuntia pelannut Harrison Hanley.

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2015

Ottelut kaudella 2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Niila Forsell taituroi ensi kesänäkin Urskissa

Niila Forsell taituroi ensi kesänäkin Urskissa

Viime kaudella hyviä otteita MP:n hyökkäyksessä ja keskikentällä esittänyt Niila Forsell jatkaa myös ensi kaudella Ykkösliigassa pelaavan Mikkelin Palloilijoiden riveissä, kun Forsell on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Joel Laitinen dominoi myös ensi kaudella MP:n keskikentän pohjalla

Joel Laitinen dominoi myös ensi kaudella MP:n keskikentän pohjalla

Ykkösliigassa pelaava Mikkelin Palloilijat jatkaa jatkosopimusten julkaisua. Tänään on vuorossa loistavan kauden MP:n keskikentän pohjalla pelannut Joel Laitinen, joka on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Honka-Hallila jatkaa

MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Honka-Hallila jatkaa

Viime kaudella Ykkösessä hienosti kolmanneksi sijoittunut ja ensi kaudella toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, Ykkösliigassa, pelaava Mikkelin Palloilijat on aloittanut joukkueen rakentamisen kohti uusia ja kovia haasteita.

Lue lisää
Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Lauantaina Suomen Cupin Ykkösen karsintalohkon ottelut aloittavalla Mikkelin Palloilijoilla on nyt kasassa 20 pelaajasopimusta, kun puolustaja Yassin Daoussi teki vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Itä-Suomen aluehallintovirasto on tänään annetussa päätöksessään jatkanut yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista. Yli 20 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat kiellettyjä 22.2.2021 saakka.

Lue lisää
Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus jatkuu, kun Nuutti Laaksonen teki seuran kanssa vuoden pelaajasopimuksen. Nyt on kasassa seitsemäntoista pelaajasopimusta.

Lue lisää