Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sami Ekmark MP:n alakertaan

Sami Ekmark MP:n alakertaan

 

Viime viikolla joukkueharjoitukset ensi kesän Kakkosen koitoksia varten aloittanut Mikkelin Palloilijat on solminut Sami Ekmarkin kanssa vuoden pelaajasopimuksen. 22- vuotias topparina tai laitapuolustajana viihtyvä Ekmark on tuttu pelimies mikkeliläiselle jalkapalloyleisölle, sillä kaudella 2014 hän pelasi MiKi:n alakerrassa.

Juankosken Pyrkivässä jalkapallouran aloittanut Sami Ekmark on pelannut tähän mennessä Kolmosta ja haluaa nyt lähteä mittaamaan tasonsa astetta kovemmassa sarjassa ja seurassa.

- Tulen tosi innoissani seuraan! Edessä on mahtava haaste ja koen, että nyt on hyvä aika tarttua siihen. Seurasta tiedän sen pitkät perinteet ja Kakkosessa joukkueelta odotetaan voittoja.

- Omat tavoitteeni tulevalle kaudelle on kehittyä pelaajana rutkasti lisää ja haluan tuoda parhaan minäni niin kentälle kuin koppiin. Tiedän, että kun pystyn pelaamaan niin kuin osaan, olen hyvä pelaaja tälle sarjatasolle. Eli lyhyesti tavoitteeni on saada itsestäni kaikki irti ja sitä kautta auttaa joukkuetta. Mielestäni joukkueelle on hyvä tavoite, että luodaan yhdessä joukkueeseen tosi hyvä tekemisen meininki sekä joukkuehenki. Tätä kautta yksilöt saavat itsestään parhaan irti ja joukkue tulee menestymään sarjassa.

Päävalmentaja Ilkka Mäkelä on tyytyväinen Samin ensimmäisiin harjoituksiin uudessa joukkueessa.

- Ensivaikutelma Samista harjoitusten perusteella on positiivinen. Pelit tulevat antamaan aikanaan tarkempaa infoa hänen kehityspotentiaalistaan. Motivaatio ja harjoitusinto on korkealla, se on se tärkein pelaajaominaisuus.

Toukokuun alussa Kakkosen ottelut aloittavan joukkueen harjoitusotteluohjelma on hiljalleen valmis. Pääsääntöisesti harjoitusotteluissa kohdataan tulevia sarjavastustajia, mutta kyllä joukkoon mahtuu viime kaudelta Ykkösestä tuttu JJK. Harjoitusotteluiden lisäksi MP osallistuu viime vuoden tapaan Suomen Cupiin.

- Treenipeleissä olemme pyrkineet väistämään A-junioreiden pelipäiviä, jotta myös juniori-ikäiset saavat näyttömahdollisuuden edustuksen peleissä. Myös Suomen Cupin lisäkierroksille on jätetty kalenterissa tilaa. Viime kaudella Cupissa kertyi kolme ottelua. Tulemme pelaamaan harjoituskaudella reilut kymmenen ottelua, kertoili päävalmentaja Ilkka Mäkelä.

la 13.2. klo 11.30 FC Lahti Akatemia - MP (Mukkulan halli. Lahti)
su 21.2. klo 12.45 Sudet - MP (Lehtomäki, Kouvola)
Suomen Cup 4. kierros
pe 11.3. klo 18.30 MP - FC Lahti Akatemia (Urpola, Mikkeli)
su 20.3. klo 15.00 Kultsu FC - MP (Amis, Lappeenranta)
pe 1.4. klo 18.30 MP - Sudet (Urpola, Mikkeli)
la 9.4. klo 12.00 MP - JJK (Hänski, Mikkeli)
la 16.4. klo 12.00 MP - PEPO (Hänski, Mikkeli)
la 23.4. klo 12.00 MP - Kultsu FC (Hänski, Mikkeli)

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle




Niila Forsell taituroi ensi kesänäkin Urskissa

Niila Forsell taituroi ensi kesänäkin Urskissa

Viime kaudella hyviä otteita MP:n hyökkäyksessä ja keskikentällä esittänyt Niila Forsell jatkaa myös ensi kaudella Ykkösliigassa pelaavan Mikkelin Palloilijoiden riveissä, kun Forsell on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Joel Laitinen dominoi myös ensi kaudella MP:n keskikentän pohjalla

Joel Laitinen dominoi myös ensi kaudella MP:n keskikentän pohjalla

Ykkösliigassa pelaava Mikkelin Palloilijat jatkaa jatkosopimusten julkaisua. Tänään on vuorossa loistavan kauden MP:n keskikentän pohjalla pelannut Joel Laitinen, joka on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Honka-Hallila jatkaa

MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Honka-Hallila jatkaa

Viime kaudella Ykkösessä hienosti kolmanneksi sijoittunut ja ensi kaudella toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, Ykkösliigassa, pelaava Mikkelin Palloilijat on aloittanut joukkueen rakentamisen kohti uusia ja kovia haasteita.

Lue lisää
Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Lauantaina Suomen Cupin Ykkösen karsintalohkon ottelut aloittavalla Mikkelin Palloilijoilla on nyt kasassa 20 pelaajasopimusta, kun puolustaja Yassin Daoussi teki vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Itä-Suomen aluehallintovirasto on tänään annetussa päätöksessään jatkanut yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista. Yli 20 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat kiellettyjä 22.2.2021 saakka.

Lue lisää
Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus jatkuu, kun Nuutti Laaksonen teki seuran kanssa vuoden pelaajasopimuksen. Nyt on kasassa seitsemäntoista pelaajasopimusta.

Lue lisää