Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Koski Lukosta loppukaudeksi Jukureihin

Koski Lukosta loppukaudeksi Jukureihin


Eetu Koski, 23, siirtyy loppukaudeksi Jukureiden riveihin Rauman Lukosta loppukauden kestävällä vuokrasopimuksella.

Yhteensä 55 runkosarja- ja 13 pudotuspeliottelua Liigaa Lukon riveissä pelannut keskushyökkääjä liittyy Jukureiden vahvuuteen alkaneella viikolla. Koski on mikkeliläisyleisölle tuttu kaudelta 2013-2014, kun hyökkääjä kävi pelaamassa yhden ottelun viikinkipaidassa.

Tällä kaudella Lukon riveissä Koski on pelannut seitsemän ottelua tehoin 1+1=2 ja lisäksi edustanut KeuPa HT:ta kuudessa ottelussa tehoin 0+3=3. Jukurit on hakenut keskushyökkääjää siitä asti, kun Frank Gymer palasi takaisin Jokereiden A-nuoriin.

- Ollaan oltu kärsivällisiä pelaajamarkkinoilla ja luotettu siihen, että saadaan pelaaja, joka tekee joukkueestamme entistäkin tiiviimmän ja vahvemman pudotuspeleissä. Eetu sopii persoonana sekä rooliodotuksenkin kautta hienosti porukkaan, kommentoi urheilujohtaja Tommi Kerttula.

Eetu Koskea Kerttula kuvailee hyväksi tyypiksi, jolta löytyy jo valmiiksi Jukureiden peliin liittyviä arvoja.

- Hyvä kamppailija, vahva luistelija ja monipuolinen.

Siirtoikkuna umpeutuu tänään klo 23:59, Atte ja Miro Mäkinen ovat tämän viikon Jokereiden KHL-peleissä kiinni. Nuoret ja ennakkoon nimetyt (1995 ja sen jälkeen syntyneet) pelaajat saavat kuitenkin liikkua yhden Liiga- ja Mestis-seuran välillä kauden loppuun asti. Jokereita kohdellaan tässä säännössä jääkiekkoliiton toimesta kuten Liigaseuroja.

- Tämä vuodenvaihteen jälkeinen aika on ollut usein hektistä, mutta joka vuosi erilaista. Nykyiseen joukkueeseen on etsitty ja nyt saatu selkeä täsmähankinta, päättää Kerttula.

Jukureiden tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleEetuKoski

Eetu Koski

29.7.1992 Uusikaupunki
Tiedot


Keskushyökkääjä Valtteri Hotakainen Jukureiden riveihin

Keskushyökkääjä Valtteri Hotakainen Jukureiden riveihin

Pitkäaikainen JYP-Akatemian kapteeni Valtteri Hotakainen siirtyy Jyväskylästä Mikkeliin.

Lue lisää
Ilmari Pitkänen siirtyy Jukurien vahvuuteen

Ilmari Pitkänen siirtyy Jukurien vahvuuteen

Jukurien heimo vahvistuu, kun 27-vuotias hyökkääjä Ilmari Pitkänen liittyy joukkueen vahvuuteen. Pitkänen liittyy joukkueen harjoitusvahvuuteen heti ja sopimus kattaa kuluvan kauden.

Lue lisää
Juhana Aho palaa Jukureihin

Juhana Aho palaa Jukureihin

Mikkelin Jukurit on tehnyt vuoden mittaisen pelaajasopimuksen maalivahti Juhana Ahon kanssa.

Lue lisää
Jukurit vahvistuu Julius Vähätalolla

Jukurit vahvistuu Julius Vähätalolla

22-vuotias hyökkääjä Julius Vähätalo siirtyy Mikkelin Jukurien Liiga-miehistöön. Vähätalon ja Jukurien välinen sopimus on yksivuotinen.

Lue lisää
Markku Flinck Jukureihin kahden vuoden sopimuksella

Markku Flinck Jukureihin kahden vuoden sopimuksella

Mikkelin Jukurit on tehnyt kahden vuoden pelaajasopimuksen keskushyökkääjä Markku Flinckin kanssa.

Lue lisää
Zach Budish jatkaa Mikkelin Jukureissa

Zach Budish jatkaa Mikkelin Jukureissa

Mikkelin Jukurien kuluvan kauden tehokkain pelaaja, Zach Budish, jatkaa Jukureissa myös kaudella 2017-2018. Mikkeliläisseura käytti option amerikkalaispelaajan kanssa onnistuneen kauden päätteeksi.

Lue lisää