Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Maalitykki Juuso Liukkonen ja MP jatkosopimukseen

Maalitykki Juuso Liukkonen ja MP jatkosopimukseen

 

Toissa kaudelle Nelosen SaPa:sta Pieksämäeltä MP:n riveihin siirtynyt 24 -vuotias Juuso Liukkonen on tehnyt vuoden jatkosopimuksen MP:n kanssa. Liukkonen on molemmilla aikaisemmilla MP -kausillaan ollut joukkueen paras maalintekijä. Ensimmäisellä kaudellaan teki 14 maalia, jotka oikeuttivat Kakkosen A-lohkon maalintekijätilastossa jaetulle toiselle sijalle ja viime kaudella maaleja syntyi 9. Eli Liukkonen on viimeistellyt pelaamissaan 43 Kakkosen ottelussa kaikkiaan 23 maalia. Tällä hetkellä Kakkosen A-lohkossa pelejään jatkavalla MP:llä on seitsemäntoista pelaajasopimusta ja ensi viikolla jatkuviin harjoituksiin on tulossa vielä vanhoja ja uusia pelaajia näytille.

Hienoista maalimääristään huolimatta Liukkonen ei ole ollut täysin tyytyväinen omaan tekemiseensä ja into on kova tulevalle kaudelle.

- Mennyt kausi oli tietenkin pettymys niin joukkue kuin yksilötasolla. Paljon jäi hampaankoloon, mutta kausi oli myös opettavainen.

- Uutta kautta odotan innolla! Heikon viime kauden jälkeen löytyy sopivasti nälkää parantaa omaa tekemistä. Tosi positiiviset fiilikset myös Jannesta päävalmentajana.

- Omat tavoitteet on tietenkin pelata mahdollisimman tasainen kausi, kehittyä jokaisella osa-alueella, tehdä maaleja ja auttaa siten omaa joukkuetta. Joukkueen tavoitteena varmastikin viedä pelillisiä asioita eteenpäin ja totta kai jokaista peliä lähdetään voittamaan.

Päävalmentaja Janne Wilkman on todella tyytyväinen maalintekoon pystyvän Juuso Liukkosen jatkoon.

- Juuso on ollut kahtena edellisenä kautena joukkueen paras maalintekijä, mutta pienellä hiomisella hänestä on saatavissa vieläkin enemmän irti. Tiedän, että hänellä on kova näytönhalu tulevaa kautta varten.

Pelaajasopimukset 5.1.2018:
#2 Ozeias Graciano
#3 Eero Karjalainen
#4 Iiro Äijö
#7 Mikko Hiltunen
#8 Elliot Simmons
#9 Juuso Liukkonen
#10 Miikka Oinonen
#11 Tomi Janhunen
#12 Jonne Uronen (mv)
#13 Jiri Haikonen
#14 Joonas Kimari
#15 Markus Brusila
#17 Mehdi Mohammadi
#21 Sami Kariniitty
#22 Olli Kilpeläinen
#26 Tuomas Jerkkola
Matti Kohonen

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle




Niila Forsell taituroi ensi kesänäkin Urskissa

Niila Forsell taituroi ensi kesänäkin Urskissa

Viime kaudella hyviä otteita MP:n hyökkäyksessä ja keskikentällä esittänyt Niila Forsell jatkaa myös ensi kaudella Ykkösliigassa pelaavan Mikkelin Palloilijoiden riveissä, kun Forsell on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Joel Laitinen dominoi myös ensi kaudella MP:n keskikentän pohjalla

Joel Laitinen dominoi myös ensi kaudella MP:n keskikentän pohjalla

Ykkösliigassa pelaava Mikkelin Palloilijat jatkaa jatkosopimusten julkaisua. Tänään on vuorossa loistavan kauden MP:n keskikentän pohjalla pelannut Joel Laitinen, joka on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Honka-Hallila jatkaa

MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Honka-Hallila jatkaa

Viime kaudella Ykkösessä hienosti kolmanneksi sijoittunut ja ensi kaudella toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, Ykkösliigassa, pelaava Mikkelin Palloilijat on aloittanut joukkueen rakentamisen kohti uusia ja kovia haasteita.

Lue lisää
Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Lauantaina Suomen Cupin Ykkösen karsintalohkon ottelut aloittavalla Mikkelin Palloilijoilla on nyt kasassa 20 pelaajasopimusta, kun puolustaja Yassin Daoussi teki vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Itä-Suomen aluehallintovirasto on tänään annetussa päätöksessään jatkanut yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista. Yli 20 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat kiellettyjä 22.2.2021 saakka.

Lue lisää
Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus jatkuu, kun Nuutti Laaksonen teki seuran kanssa vuoden pelaajasopimuksen. Nyt on kasassa seitsemäntoista pelaajasopimusta.

Lue lisää