Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kamerunin maajoukkueessakin esiintynyt Sammy Ndjock MP:n maalille

Kamerunin maajoukkueessakin esiintynyt Sammy Ndjock MP:n maalille

 

Kakkosen A-lohkossa ensi kaudella pelaavan Mikkelin Palloilijoiden maalivahtiosasto on nyt koossa, kun seuran oman kasvatin Jonne Urosen, 22 lisäksi Kamerunin maajoukkueessakin esiintynyt Sammy Ndjock on tehnyt kahden vuoden pelaajasopimuksen MP:n kanssa. Tällä hetkellä MP:llä on kahdeksantoista pelaajasopimusta.

Pari viikkoa joukkueen mukana harjoitellut ja lauantaina tunnin harjoitusottelussa JJK:ta (0-0) vastaan pelannut Sammy Ndjock, 27 on aloittanut maalivahdin uransa kahdeksan vuotiaana Ranskassa, missä ensimmäinen seura oli ACS Dervallières. Lillen akatemiassa Ndjockin pelikavereina olivat mm. Eden Hazard (Chelsea) ja Lucas Digne (Barcelona). Nykyinen Leicesterin päävalmentaja Claude Puel antoi lupaavalle 15 -vuotiaalle Ndjockille mahdollisuuden harjoitella Lillen ykkösjoukkueen mukana ja se oli hyvin kehittävää kaikin puolin, kun silloin vastassa oli mm. Pierre-Emerick Aubameyang (Borussia Dortmund) ja Yohan Cabaye (Crystal Palace). 27 -vuotias Sammy Ndjock on tähän mennessä urallaan pelannut mm. Turkin Superliigassa, NASL:ssä Yhdysvalloissa sekä oli Kamerunin varamaalivahtina vuoden 2014 jalkapallon MM-kisoissa Brasiliassa. Maaotteluita Kamerunin paidassa on kertynyt kaikkiaan kolme (Ukraina, Makedonia ja Moldova).

Paljon maailmaa nähnyt Sammy Ndjock puhkuu intoa uudessa seurassa ja ympäristössä.

- Olen todella onnellinen, että pääsen taas pelaamaan ja näyttämään taitoni. Uskon, että tästä tulee hyvä juttu!

- Nyt olen MP:n pelaaja ja haluan auttaa omalla panoksella ja kokemuksellani seuraa sekä uusia joukkuekavereitani menestymään tulevina kausina.

Päävalmentaja Janne Wilkman on todella tyytyväinen, kun joukkueeseen saatiin kokenut maalivahti.

- Sammy teki vaikutuksen heti ensimmäisestä harjoituksesta alkaen sekä pelillisillä taidoillaan että persoonallaan. On hienoa, että saimme kiinnitettyä hänet meille kahden vuoden sopimuksella.

- Hän on rautainen ammattilainen, josta jokainen nuori pelaajamme saa erinomaista mallia asennoitumisesta harjoitteluun ja urheilullisuuteen. Juuri tällaisia pelaajia tarvitsemme, jotta saamme nostettua päivittäisen tekemisen tasoa.

Toinen joukkueen mukana ollut testipelaaja japanilainen keskikenttäpelaaja Yuki Koizumi ei saanut sopimusta ja hän lähti Mikkelistä jo sunnuntaina.

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle




Niila Forsell taituroi ensi kesänäkin Urskissa

Niila Forsell taituroi ensi kesänäkin Urskissa

Viime kaudella hyviä otteita MP:n hyökkäyksessä ja keskikentällä esittänyt Niila Forsell jatkaa myös ensi kaudella Ykkösliigassa pelaavan Mikkelin Palloilijoiden riveissä, kun Forsell on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Joel Laitinen dominoi myös ensi kaudella MP:n keskikentän pohjalla

Joel Laitinen dominoi myös ensi kaudella MP:n keskikentän pohjalla

Ykkösliigassa pelaava Mikkelin Palloilijat jatkaa jatkosopimusten julkaisua. Tänään on vuorossa loistavan kauden MP:n keskikentän pohjalla pelannut Joel Laitinen, joka on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Honka-Hallila jatkaa

MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Honka-Hallila jatkaa

Viime kaudella Ykkösessä hienosti kolmanneksi sijoittunut ja ensi kaudella toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, Ykkösliigassa, pelaava Mikkelin Palloilijat on aloittanut joukkueen rakentamisen kohti uusia ja kovia haasteita.

Lue lisää
Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Lauantaina Suomen Cupin Ykkösen karsintalohkon ottelut aloittavalla Mikkelin Palloilijoilla on nyt kasassa 20 pelaajasopimusta, kun puolustaja Yassin Daoussi teki vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Itä-Suomen aluehallintovirasto on tänään annetussa päätöksessään jatkanut yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista. Yli 20 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat kiellettyjä 22.2.2021 saakka.

Lue lisää
Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus jatkuu, kun Nuutti Laaksonen teki seuran kanssa vuoden pelaajasopimuksen. Nyt on kasassa seitsemäntoista pelaajasopimusta.

Lue lisää