Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Iiro Äijö jatkaa MP:n puolustuksessa

Veikkausvinkit

Iiro Äijö jatkaa MP:n puolustuksessa

 

Sunnuntaina kauden 2019 ensimmäisen virallisen ottelun (Suomen Cup: PEPO-MP) pelaava Mikkelin Palloilijat on tehnyt uuden pelaajasopimuksen, kun Iiro Äijö allekirjoitti vuoden jatkosopimuksen. Tällä hetkellä MP:llä on kuusitoista pelaajasopimusta.

FC Kuusysin kasvatti Iiro Äijö liittyi kesken 2016 kauden MP:n joukkueeseen, joten nyt käynnistyy jo neljäs kausi MP:n peliasussa. 21 -vuotias Äijö on monipuolinen puolustuspään pelaaja, joka pelasi viime kaudella 17 Kakkosen ottelussa syöttäen yhden maalin. Äijö jatkaa MP:n riveissä hyvillä mielin.

– Viime kausi oli joukkueelta todella ailahteleva. Me emme pystyneet pelaamaan tasaisesti pelistä toiseen. Minun mielestä ongelmat johtuivat siitä, että emme olleet joukkueena riittävän yhtenäinen. Sitten kun peli alkoi kulkea, niin Sammy lähti ja se oli iso kolaus koko joukkueelle. Sen jälkeen ailahtelu jatkui ja toki siihen vaikutti myös kesken kauden joukkueeseen tulleet pelaajat, joilla meni oma aikansa päästä joukkueeseen sisälle. Uskon, että ensi kaudella olemme yhtenäisempi joukkue.

– Viime kauden alku itseltäni sujui heikosti, sillä polveeni tuli luumustelma viikko ennen tosipelien alkua. Polven paraneminen kesti todella pitkää ja kun olin taas pelikunnossa, niin pelituntuman hakemisessa meni muutama peli. Loppukauteeni olen tyytyväinen ja kehitystä tapahtui.

– Hyvillä fiiliksillä kohti ensi kautta! Joukkue tulee olemaan laadukas ja uskon, että pystymme taistelemaan sarjan kärkipaikoista. Oma tavoite on selkeä. Haluan kehittää heikkoja osa-alueittani ja sitä kautta olemaan avuksi joukkueelle. Uskon, että Vincentin kanssa pystymme olemaan yksi sarjan parhaita topparipareja, kun nyt tunnemme jo toisemme.

Päävalmentaja Janne Wilkman on tyytyväinen Äijön jatkosopimukseen.

– Iiro kehittyi viime kaudella monella osa-alueella ja oli isossa roolissa. Hänellä on kova halu kehittyä ja mennä eteenpäin jalkapalloilijana ja uskon, että toiminnot, jotka meillä on saatu rakennettua pelaajan ympärille mahdollistavat tämän.

Pelaajasopimukset 15.1.2019:
#4 Iiro Äijö (2019)
#5 Vincent Bikana (2020)
#8 Filipe Mello (2019+2020)
#11 Tomi Janhunen (2020)
#12 Matti Kohonen (2019+2020)
#13 Jiri Haikonen (2020)
#14 Joonas Kimari (2019)
#17 Lucas dos Santos (2019)
#18 Janne Kuhmonen (2019)
#20 Viljami Jurvanen (2019)
#21 Leevi Leinonen (2020)
#23 Olli Kilpeläinen (2020)
#25 Juuso Tarvainen (2019)
#33 Sammy Ndjock (2020)
#44 Niila Forsell (2020)
#92 Samuli Kaasalainen (2019+2020)

26. tammikuuta pelattavaksi merkityn Suomen Cupin ottelun MP-JIPPO ajankohta sekä pelipaikka muuttuvat. Mikkelin peliolosuhteista ei tuolloin ole täyttä varmuutta, joten ottelu pelataan Joensuussa Rantakylän uudessa liikuntahallissa sunnuntaina 27.1. klo 14.

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2018 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018

Ottelut kaudella 2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTuomo Hiltunen täydentää MP:n maalivahtiosaston

Tuomo Hiltunen täydentää MP:n maalivahtiosaston

Kakkosen A-lohkossa pelaavan Mikkelin Palloilijoiden maalivahtiosasto on nyt valmis, sillä viimeksi kaudella 2016 MP:n riveissä pelannut Tuomo Hiltunen on tehnyt vuoden pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Joona Mäenpää tekee paluun MP:n peliasuun

Joona Mäenpää tekee paluun MP:n peliasuun

Kakkosen A-lohkossa pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus etenee ja viime kaudella välivuoden jalkapallotouhuista viettänyt Joona Mäenpää on tehnyt vuoden sopimuksen.

Lue lisää
Tommi Ekmark, Jonne Uronen ja Santeri Suutari Pallokissoihin

Tommi Ekmark, Jonne Uronen ja Santeri Suutari Pallokissoihin

Pallokissat saa ensi kaudella mieluisia vahvistuksia miehistöönsä, kun kahdella viime kaudella Kissoissa pelannut Tommi Ekmark, MP:stä mukaan tuleva Kissojen juniorikoulun läpikäynyt Jonne Uronen ja koko uransa Kissoja edustanut Santeri Suutari liittyvät mukaan joukkueeseen kaudelle 2019.

Lue lisää
Janne Kuhmonen jatkaa MP:n keskikentällä

Janne Kuhmonen jatkaa MP:n keskikentällä

Ensi viikolla yhteisharjoituksia jatkava ja Kakkosen A-lohkossa toukokuun alussa pelit aloittava Mikkelin Palloilijat on tehnyt uuden pelaajasopimuksen, kun Janne Kuhmonen allekirjoitti vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Juuso Tarvainen MP:n riveihin

Juuso Tarvainen MP:n riveihin

Kakkosen A-lohkossa pelaava Mikkelin Palloilijat jatkaa joukkueen rakentamista. MP ja Juuso Tarvainen ovat sopineet yksivuotisen pelaajasopimuksen ja nyt MP:llä on kasassa 13 pelaajasopimusta.

Lue lisää
Samuli Kaasalainen MP:n keskikentälle

Samuli Kaasalainen MP:n keskikentälle

Kakkosen A-lohkossa pelaava Mikkelin Palloilijat on tehnyt 1+1 -vuotisen pelaajasopimuksen 26 -vuotiaan Samuli Kaasalaisen kanssa.

Lue lisää