Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Iiro Äijö jatkaa MP:n puolustuksessa

Iiro Äijö jatkaa MP:n puolustuksessa

 

Sunnuntaina kauden 2019 ensimmäisen virallisen ottelun (Suomen Cup: PEPO-MP) pelaava Mikkelin Palloilijat on tehnyt uuden pelaajasopimuksen, kun Iiro Äijö allekirjoitti vuoden jatkosopimuksen. Tällä hetkellä MP:llä on kuusitoista pelaajasopimusta.

FC Kuusysin kasvatti Iiro Äijö liittyi kesken 2016 kauden MP:n joukkueeseen, joten nyt käynnistyy jo neljäs kausi MP:n peliasussa. 21 -vuotias Äijö on monipuolinen puolustuspään pelaaja, joka pelasi viime kaudella 17 Kakkosen ottelussa syöttäen yhden maalin. Äijö jatkaa MP:n riveissä hyvillä mielin.

– Viime kausi oli joukkueelta todella ailahteleva. Me emme pystyneet pelaamaan tasaisesti pelistä toiseen. Minun mielestä ongelmat johtuivat siitä, että emme olleet joukkueena riittävän yhtenäinen. Sitten kun peli alkoi kulkea, niin Sammy lähti ja se oli iso kolaus koko joukkueelle. Sen jälkeen ailahtelu jatkui ja toki siihen vaikutti myös kesken kauden joukkueeseen tulleet pelaajat, joilla meni oma aikansa päästä joukkueeseen sisälle. Uskon, että ensi kaudella olemme yhtenäisempi joukkue.

– Viime kauden alku itseltäni sujui heikosti, sillä polveeni tuli luumustelma viikko ennen tosipelien alkua. Polven paraneminen kesti todella pitkää ja kun olin taas pelikunnossa, niin pelituntuman hakemisessa meni muutama peli. Loppukauteeni olen tyytyväinen ja kehitystä tapahtui.

– Hyvillä fiiliksillä kohti ensi kautta! Joukkue tulee olemaan laadukas ja uskon, että pystymme taistelemaan sarjan kärkipaikoista. Oma tavoite on selkeä. Haluan kehittää heikkoja osa-alueittani ja sitä kautta olemaan avuksi joukkueelle. Uskon, että Vincentin kanssa pystymme olemaan yksi sarjan parhaita topparipareja, kun nyt tunnemme jo toisemme.

Päävalmentaja Janne Wilkman on tyytyväinen Äijön jatkosopimukseen.

– Iiro kehittyi viime kaudella monella osa-alueella ja oli isossa roolissa. Hänellä on kova halu kehittyä ja mennä eteenpäin jalkapalloilijana ja uskon, että toiminnot, jotka meillä on saatu rakennettua pelaajan ympärille mahdollistavat tämän.

Pelaajasopimukset 15.1.2019:
#4 Iiro Äijö (2019)
#5 Vincent Bikana (2020)
#8 Filipe Mello (2019+2020)
#11 Tomi Janhunen (2020)
#12 Matti Kohonen (2019+2020)
#13 Jiri Haikonen (2020)
#14 Joonas Kimari (2019)
#17 Lucas dos Santos (2019)
#18 Janne Kuhmonen (2019)
#20 Viljami Jurvanen (2019)
#21 Leevi Leinonen (2020)
#23 Olli Kilpeläinen (2020)
#25 Juuso Tarvainen (2019)
#33 Sammy Ndjock (2020)
#44 Niila Forsell (2020)
#92 Samuli Kaasalainen (2019+2020)

26. tammikuuta pelattavaksi merkityn Suomen Cupin ottelun MP-JIPPO ajankohta sekä pelipaikka muuttuvat. Mikkelin peliolosuhteista ei tuolloin ole täyttä varmuutta, joten ottelu pelataan Joensuussa Rantakylän uudessa liikuntahallissa sunnuntaina 27.1. klo 14.

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2018 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018

Ottelut kaudella 2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJuha Pasoja jatkaa MP:n päävalmentajana

Juha Pasoja jatkaa MP:n päävalmentajana

Ykkösessä pelaava Mikkelin Palloilijat ja päävalmentaja Juha Pasoja ovat käyttäneet sopimuksessa olleen option. Näin Pasoja jatkaa MP:n päävalmentajana myös ensi kaudella.

Lue lisää
MP ja oma kasvatti Peetu Kerminen pitkään sopimukseen

MP ja oma kasvatti Peetu Kerminen pitkään sopimukseen

Ykkösessä pelaava Mikkelin Palloilijat ja 16 -vuotias Peetu Kerminen ovat tehneet kauden 2022 loppuun asti ulottuvan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
MP ja Sammy Ndjock ovat purkaneet pelaajasopimuksen

MP ja Sammy Ndjock ovat purkaneet pelaajasopimuksen

Ykkösessä pelaava Mikkelin Palloilijat ja kamerunilainen maalivahti Sammy Ndjock ovat purkaneet kuluvan kauden lopussa päättyvän pelaajasopimuksen. Sopimus purettiin yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Toni Tahvanainen MP:n hyökkäykseen

Toni Tahvanainen MP:n hyökkäykseen

28 -vuotias Ilomantsin FC Pogostan kasvatti Toni Tahvanainen on tehnyt Ykkösessä pelaavan MP:n kanssa loppukauden kattavan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Olli Kilpeläinen MP:stä Kyprokselle

Olli Kilpeläinen MP:stä Kyprokselle

Ensi viikolla Ykkösen aloittava Mikkelin Palloilijat ja yli kymmenen vuotta seuran väreissä pelannut Olli Kilpeläinen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet pelaajasopimuksen, jotta 19 -vuotias nuorukainen voi jatkaa uraansa ulkomailla.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää