Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Joona Mäenpää tekee paluun MP:n peliasuun

Joona Mäenpää tekee paluun MP:n peliasuun

 

Kakkosen A-lohkossa pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus etenee ja viime kaudella välivuoden jalkapallotouhuista viettänyt Joona Mäenpää on tehnyt vuoden sopimuksen. Tällä hetkellä MP:llä on seitsemäntoista pelaajasopimusta.

Keskikentän laidalla tai hyökkäyksessä viihtyvä Joona Mäenpää, 26 on ollut joulukuun alusta asti mukana joukkueen harjoituksissa ja tulevana sunnuntaina Mäenpää on taas mukana virallisessa ottelussa, kun Kakkosen Cupin ottelussa Joensuussa vastaan asettuu JIPPO. Yhdeksännen kautensa MP:ssä aloittava ja lähes 150 ottelua MP:ssä pelannut Joona Mäenpää puhkuu intoa palatessaan taas pelitouhuihin.

– Välivuosi teki itselle todella hyvää ja se olikin mielestäni yksi parhaimmista päätöksistäni tähän asti. Ajatus välivuodesta oli käynyt mielessä jo edellisellä kaudella, kun en kantapään murtumisen takia pystynyt montaa peliä pelaamaan ja futis ei muutenkaan tuntunut enää hauskalta ja esimerkiksi harjoituksissa ei saanut itsestään mitään irti. Välivuoden aikana saikin tehdä kaikkia sellaisia asioita, mitä ei ole voinut tähän asti tehdä ja se teki erittäin hyvää.

– Kun menin takaisin joulukuussa harjoituksiin ja sain Jannelta luvan rauhassa miettiä paluuta, niin mielessä alkoi koko ajan tuntua siltä, että olisi mukava pelata ja futis oli taas hauskaa. Lisäksi harjoituksissa on mielestäni hyvä ”haippi” päällä ja halusin lähteä mukaan tähän projektiin, koska tiedän pystyväni auttamaan joukkuetta.

– Tämä vuosi on MP:lle juhlavuosi ja pitkään MP:n mukana touhuissa olleena haluan olla mukana nostamassa joukkuetta kohti kärkeä parin viime kauden heikompien sarjasijoitusten jälkeen. Mielestäni on turha puhua mistään nousuista, vaan antaa tänä vuonna joukkueena kentällä kaikkensa ja katsoa, mihin se sitten riittää. Mutta kuten jo aikaisemmin sanoin, treeneissä on hyvä meno päällä ja läppä lentää niin uskon, että tänä vuonna MP tulee olemaan joukkueena todella vahva, kun kausi toukokuussa starttaa.

– Tulevalta kaudelta odotan sopivan lämmintä kesää ja ennen kaikkea sitä, että pääsee taas Urskiin pelaamaan sinisessä paidassa. Lisäksi toivon, että kehitymme joukkueena koko ajan kauden edetessä ja tätä kautta yksilöt kehittyvät paremmiksi, koska joukkueessa on mielestäni todella paljon potentiaalia, mikä pitää vain saada näkymään kentällä!

Päävalmentaja Janne Wilkman on todella tyytyväinen Joona Mäenpään paluuseen.

– Joona on harjoitellut mukanamme jo jonkin aikaa ja olen erittäin tyytyväinen, että saimme hänet mukaan ryhmäämme. Joona on yksi tämän sarjan nopeimpia pelaajia ja hän tuo monipuolisena pelaajana uusia vaihtoehtoja hyökkäyspelaamisemme.

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2018 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018

Ottelut kaudella 2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMiikka Oinonen palaa loppukaudeksi MP:n hyökkäykseen

Miikka Oinonen palaa loppukaudeksi MP:n hyökkäykseen

Viime kaudella Mikkelin Palloilijoiden kauden päättäjäisissä palkintopöydän tyhjentänyt Miikka Oinonen on tehnyt loppukautta koskevan sopimuksen Kakkosen A-lohkon kärkipaikalla olevan MP:n kanssa ja Oinonen on mukana lauantaina Kouvolaan matkaavassa joukkueessa.

Lue lisää
Benno Hanslian loppukaudeksi MP:n riveihin

Benno Hanslian loppukaudeksi MP:n riveihin

Kakkosen A-lohkon kärkipaikalla kevätkierroksen jälkeen oleva Mikkelin Palloilijat on tehnyt uuden pelaajasopimuksen, kun Benno Hanslian allekirjoitti loppukauden kestävän sopimuksen.

Lue lisää
KuPS:n Miika Töyräs lainalle MP:n maalille

KuPS:n Miika Töyräs lainalle MP:n maalille

Mikkelin Palloilijat sai viime viikolla postia Kamerunin jalkapalloliitolta, että maalivahti Sammy Ndjock olisi mukana valmistavalla leirillä, kun hallitseva Afrikan mestari Kamerun valmistautuu Afrikan mestaruusturnaukseen.

Lue lisää
Juuso Liukkonen on MP:n viimeinen kiinnitys

Juuso Liukkonen on MP:n viimeinen kiinnitys

Mikkelin Palloilijat ja useamman kuukauden joukkueen mukana harjoitellut Juuso Liukkonen ovat tehneet tulevaa kautta käsittävän pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Denis palaa MP:n hyökkäykseen

Denis palaa MP:n hyökkäykseen

Mikkelin Palloilijat saa mieluisan paluumuuttajan, kun 2000 -luvun ylivoimaisesti seuran tehokkain pelaaja Denis palaa seuran riveihin vuoden sopimuksella.

Lue lisää
MP sopimukseen Joonas Nissisen, Antti-Ville Räisäsen ja Reetu Räsäsen kanssa

MP sopimukseen Joonas Nissisen, Antti-Ville Räisäsen ja Reetu Räsäsen kanssa

Toukokuun 5. päivä Kakkosen A-lohkon pelit aloittava Mikkelin Palloilijat on tehnyt kolme uutta pelaajasopimusta, kun Joonas Nissinen, Antti-Ville Räisäsen sekä Reetu Räsänen allekirjoittivat vuoden sopimukset.

Lue lisää