Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Joona Mäenpää tekee paluun MP:n peliasuun

Joona Mäenpää tekee paluun MP:n peliasuun

 

Kakkosen A-lohkossa pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus etenee ja viime kaudella välivuoden jalkapallotouhuista viettänyt Joona Mäenpää on tehnyt vuoden sopimuksen. Tällä hetkellä MP:llä on seitsemäntoista pelaajasopimusta.

Keskikentän laidalla tai hyökkäyksessä viihtyvä Joona Mäenpää, 26 on ollut joulukuun alusta asti mukana joukkueen harjoituksissa ja tulevana sunnuntaina Mäenpää on taas mukana virallisessa ottelussa, kun Kakkosen Cupin ottelussa Joensuussa vastaan asettuu JIPPO. Yhdeksännen kautensa MP:ssä aloittava ja lähes 150 ottelua MP:ssä pelannut Joona Mäenpää puhkuu intoa palatessaan taas pelitouhuihin.

– Välivuosi teki itselle todella hyvää ja se olikin mielestäni yksi parhaimmista päätöksistäni tähän asti. Ajatus välivuodesta oli käynyt mielessä jo edellisellä kaudella, kun en kantapään murtumisen takia pystynyt montaa peliä pelaamaan ja futis ei muutenkaan tuntunut enää hauskalta ja esimerkiksi harjoituksissa ei saanut itsestään mitään irti. Välivuoden aikana saikin tehdä kaikkia sellaisia asioita, mitä ei ole voinut tähän asti tehdä ja se teki erittäin hyvää.

– Kun menin takaisin joulukuussa harjoituksiin ja sain Jannelta luvan rauhassa miettiä paluuta, niin mielessä alkoi koko ajan tuntua siltä, että olisi mukava pelata ja futis oli taas hauskaa. Lisäksi harjoituksissa on mielestäni hyvä ”haippi” päällä ja halusin lähteä mukaan tähän projektiin, koska tiedän pystyväni auttamaan joukkuetta.

– Tämä vuosi on MP:lle juhlavuosi ja pitkään MP:n mukana touhuissa olleena haluan olla mukana nostamassa joukkuetta kohti kärkeä parin viime kauden heikompien sarjasijoitusten jälkeen. Mielestäni on turha puhua mistään nousuista, vaan antaa tänä vuonna joukkueena kentällä kaikkensa ja katsoa, mihin se sitten riittää. Mutta kuten jo aikaisemmin sanoin, treeneissä on hyvä meno päällä ja läppä lentää niin uskon, että tänä vuonna MP tulee olemaan joukkueena todella vahva, kun kausi toukokuussa starttaa.

– Tulevalta kaudelta odotan sopivan lämmintä kesää ja ennen kaikkea sitä, että pääsee taas Urskiin pelaamaan sinisessä paidassa. Lisäksi toivon, että kehitymme joukkueena koko ajan kauden edetessä ja tätä kautta yksilöt kehittyvät paremmiksi, koska joukkueessa on mielestäni todella paljon potentiaalia, mikä pitää vain saada näkymään kentällä!

Päävalmentaja Janne Wilkman on todella tyytyväinen Joona Mäenpään paluuseen.

– Joona on harjoitellut mukanamme jo jonkin aikaa ja olen erittäin tyytyväinen, että saimme hänet mukaan ryhmäämme. Joona on yksi tämän sarjan nopeimpia pelaajia ja hän tuo monipuolisena pelaajana uusia vaihtoehtoja hyökkäyspelaamisemme.

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2018 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018

Ottelut kaudella 2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivutViime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Lauantaina Suomen Cupin Ykkösen karsintalohkon ottelut aloittavalla Mikkelin Palloilijoilla on nyt kasassa 20 pelaajasopimusta, kun puolustaja Yassin Daoussi teki vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Itä-Suomen aluehallintovirasto on tänään annetussa päätöksessään jatkanut yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista. Yli 20 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat kiellettyjä 22.2.2021 saakka.

Lue lisää
Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus jatkuu, kun Nuutti Laaksonen teki seuran kanssa vuoden pelaajasopimuksen. Nyt on kasassa seitsemäntoista pelaajasopimusta.

Lue lisää
MP:n taustaryhmä kasassa

MP:n taustaryhmä kasassa

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden taustaryhmä on nyt kasassa. Ryhmään tulee jonkin verran muutoksia viime kauteen verrattuna, kun Ozeias Graciano siirtyi Pallo-Kissojen leiriin ja oman toimensa ohessa toimineet Janne Loukiainen sekä Jorma Naakka jäivät sivuun.

Lue lisää
Antti Voutilainen tekee paluun MP:n riveihin

Antti Voutilainen tekee paluun MP:n riveihin

Ykkösessä pelaava Mikkelin Palloilijat on tehnyt ensimmäisen uuden pelaajasopimuksen, kun viimeksi kaudella 2016 joukkueessa pelannut Antti Voutilainen tekee paluun joukkueen riveihin tehtyään vuoden sopimuksen MP:n kanssa.

Lue lisää
Viime kauden tehokkain Antti-Ville Räisänen jatkaa MP:ssä

Viime kauden tehokkain Antti-Ville Räisänen jatkaa MP:ssä

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus jatkuu, kun Antti-Ville Räisänen teki vuoden jatkosopimuksen. Näin MP:llä on kasassa viisitoista pelaajasopimusta ja sopimusjulkistukset jatkuvat tammikuussa.

Lue lisää