Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Joona Mäenpää tekee paluun MP:n peliasuun

Joona Mäenpää tekee paluun MP:n peliasuun

 

Kakkosen A-lohkossa pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus etenee ja viime kaudella välivuoden jalkapallotouhuista viettänyt Joona Mäenpää on tehnyt vuoden sopimuksen. Tällä hetkellä MP:llä on seitsemäntoista pelaajasopimusta.

Keskikentän laidalla tai hyökkäyksessä viihtyvä Joona Mäenpää, 26 on ollut joulukuun alusta asti mukana joukkueen harjoituksissa ja tulevana sunnuntaina Mäenpää on taas mukana virallisessa ottelussa, kun Kakkosen Cupin ottelussa Joensuussa vastaan asettuu JIPPO. Yhdeksännen kautensa MP:ssä aloittava ja lähes 150 ottelua MP:ssä pelannut Joona Mäenpää puhkuu intoa palatessaan taas pelitouhuihin.

– Välivuosi teki itselle todella hyvää ja se olikin mielestäni yksi parhaimmista päätöksistäni tähän asti. Ajatus välivuodesta oli käynyt mielessä jo edellisellä kaudella, kun en kantapään murtumisen takia pystynyt montaa peliä pelaamaan ja futis ei muutenkaan tuntunut enää hauskalta ja esimerkiksi harjoituksissa ei saanut itsestään mitään irti. Välivuoden aikana saikin tehdä kaikkia sellaisia asioita, mitä ei ole voinut tähän asti tehdä ja se teki erittäin hyvää.

– Kun menin takaisin joulukuussa harjoituksiin ja sain Jannelta luvan rauhassa miettiä paluuta, niin mielessä alkoi koko ajan tuntua siltä, että olisi mukava pelata ja futis oli taas hauskaa. Lisäksi harjoituksissa on mielestäni hyvä ”haippi” päällä ja halusin lähteä mukaan tähän projektiin, koska tiedän pystyväni auttamaan joukkuetta.

– Tämä vuosi on MP:lle juhlavuosi ja pitkään MP:n mukana touhuissa olleena haluan olla mukana nostamassa joukkuetta kohti kärkeä parin viime kauden heikompien sarjasijoitusten jälkeen. Mielestäni on turha puhua mistään nousuista, vaan antaa tänä vuonna joukkueena kentällä kaikkensa ja katsoa, mihin se sitten riittää. Mutta kuten jo aikaisemmin sanoin, treeneissä on hyvä meno päällä ja läppä lentää niin uskon, että tänä vuonna MP tulee olemaan joukkueena todella vahva, kun kausi toukokuussa starttaa.

– Tulevalta kaudelta odotan sopivan lämmintä kesää ja ennen kaikkea sitä, että pääsee taas Urskiin pelaamaan sinisessä paidassa. Lisäksi toivon, että kehitymme joukkueena koko ajan kauden edetessä ja tätä kautta yksilöt kehittyvät paremmiksi, koska joukkueessa on mielestäni todella paljon potentiaalia, mikä pitää vain saada näkymään kentällä!

Päävalmentaja Janne Wilkman on todella tyytyväinen Joona Mäenpään paluuseen.

– Joona on harjoitellut mukanamme jo jonkin aikaa ja olen erittäin tyytyväinen, että saimme hänet mukaan ryhmäämme. Joona on yksi tämän sarjan nopeimpia pelaajia ja hän tuo monipuolisena pelaajana uusia vaihtoehtoja hyökkäyspelaamisemme.

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2018 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018

Ottelut kaudella 2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMP ja Sammy Ndjock ovat purkaneet pelaajasopimuksen

MP ja Sammy Ndjock ovat purkaneet pelaajasopimuksen

Ykkösessä pelaava Mikkelin Palloilijat ja kamerunilainen maalivahti Sammy Ndjock ovat purkaneet kuluvan kauden lopussa päättyvän pelaajasopimuksen. Sopimus purettiin yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Toni Tahvanainen MP:n hyökkäykseen

Toni Tahvanainen MP:n hyökkäykseen

28 -vuotias Ilomantsin FC Pogostan kasvatti Toni Tahvanainen on tehnyt Ykkösessä pelaavan MP:n kanssa loppukauden kattavan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Olli Kilpeläinen MP:stä Kyprokselle

Olli Kilpeläinen MP:stä Kyprokselle

Ensi viikolla Ykkösen aloittava Mikkelin Palloilijat ja yli kymmenen vuotta seuran väreissä pelannut Olli Kilpeläinen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet pelaajasopimuksen, jotta 19 -vuotias nuorukainen voi jatkaa uraansa ulkomailla.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Miikka Oinonen palaa loppukaudeksi MP:n hyökkäykseen

Miikka Oinonen palaa loppukaudeksi MP:n hyökkäykseen

Viime kaudella Mikkelin Palloilijoiden kauden päättäjäisissä palkintopöydän tyhjentänyt Miikka Oinonen on tehnyt loppukautta koskevan sopimuksen Kakkosen A-lohkon kärkipaikalla olevan MP:n kanssa ja Oinonen on mukana lauantaina Kouvolaan matkaavassa joukkueessa.

Lue lisää