Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tuomo Hiltunen täydentää MP:n maalivahtiosaston

Tuomo Hiltunen täydentää MP:n maalivahtiosaston

 

Kakkosen A-lohkossa pelaavan Mikkelin Palloilijoiden maalivahtiosasto on nyt valmis, sillä viimeksi kaudella 2016 MP:n riveissä pelannut Tuomo Hiltunen on tehnyt vuoden pelaajasopimuksen. Sammy Ndjock ja Tuomo Hiltunen muodostavat MP:n maalivahtikaksikon, jolla lähdetään toukokuun alussa alkavaan sarjaan. Tällä hetkellä MP:llä on kahdeksantoista pelaajasopimusta.

Viime kauden Kaakon Kolmosessa Peltirummun maalilla 16 ottelua pelannut Tuomo Hiltunen, 25 palaa tuttuun seuraan motivoituneena ja valmiina kovaan työntekoon Jorma Naakan opissa.

– Palaan seuraan innokkaana! Sain vuoden alussa työtarjouksen Mikkelistä, johon oli tartuttava. Olen asunut siellä täällä viimeiset neljä vuotta, joten nyt on kiva asettua kotikaupunkiini ja samalla pelikuviotkin järjestyivät mukavasti.

– MP on aina seurana hoitanut asiat mallikkaasti ja pelaajaläheisesti, jolloin itse ei tarvitse muuta kuin keskittyä jalkapallon pelaamiseen. Valmennus on laadukasta sekä ennen kaikkea maalivahtivalmennus seurassa on loistavalla tasolla. Lisäksi taustat hoitavat vastuualueensa moitteettomasti.

– Tulevaan kauteen lähden odottavaisin mielin. Seurasin pari kautta MP:n tuloksia ja ne ovat olleet vaihtelevia. Nyt seura täyttää 90 vuotta ja haluan omalla panoksellani auttaa joukkuetta saavuttamaan lohkon kärkisijoja. Tietenkin nousu olisi hieno kruunu juhlavuodelle, mutta tärkeintä on kehittyä pelistä toiseen, jolloin viimeisen pelin jälkeen nähdään, missä olemme. Treeneissä on ollut hyvä fiilis ja meininki päällä, joten uskon, että olemme vahva sarjakauden alusta lähtien.

– Omat tavoitteeni tulevaan kauteen on pysyä ehjänä. Kärsin menneinä vuosina useita loukkaantumisia, jotka vaikeuttivat pelaamista ja kehitystä. Viime kauden pysyin ehjänä, joten samaa tahtia pyritään jatkamaan. Haluan myös kehittyä maalivahtina maalivahtivalmentaja Jorma Naakan opeissa, sillä parhaat pelivuodet on vasta tulossa.

– Tänä vuonna on seuran 90-vuotisjuhlavuosi, jolloin olisi kiva nähdä useassa pelissä runsaslukuinen yleisö kannustamassa Mikkelin sinisiä voittoihin!

Päävalmentaja Janne Wilkman on tyytyväinen, että maalivahtikaksikko on nyt kasassa.

– Tuomo otti jo syksyllä yhteyttä ja kertoi suunnitelmistaan palata Mikkeliin. Meillä oli haussa kakkosmaalivahti Sammy Ndjockin taakse, joten tähän saumaan Tuomon paluu sopi meille erinomaisesti.

Pelaajasopimukset 13.2.2019:
#4 Iiro Äijö (2019)
#5 Vincent Bikana (2020)
#8 Filipe Mello (2019+2020)
#11 Tomi Janhunen (2020)
#12 Matti Kohonen (2019+2020)
#13 Jiri Haikonen (2020)
#14 Joonas Kimari (2019)
#17 Lucas dos Santos (2019)
#18 Janne Kuhmonen (2019)
#20 Viljami Jurvanen (2019)
#21 Leevi Leinonen (2020)
#22 Olli Kilpeläinen (2020)
#23 Joona Mäenpää (2019)
#25 Juuso Tarvainen (2019)
#29 Samuli Kaasalainen (2019+2020)
#30 Tuomo Hiltunen (2019)
#33 Sammy Ndjock (2020)
#44 Niila Forsell (2020)

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2018 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018

Ottelut kaudella 2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivutViime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Lauantaina Suomen Cupin Ykkösen karsintalohkon ottelut aloittavalla Mikkelin Palloilijoilla on nyt kasassa 20 pelaajasopimusta, kun puolustaja Yassin Daoussi teki vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Itä-Suomen aluehallintovirasto on tänään annetussa päätöksessään jatkanut yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista. Yli 20 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat kiellettyjä 22.2.2021 saakka.

Lue lisää
Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus jatkuu, kun Nuutti Laaksonen teki seuran kanssa vuoden pelaajasopimuksen. Nyt on kasassa seitsemäntoista pelaajasopimusta.

Lue lisää
MP:n taustaryhmä kasassa

MP:n taustaryhmä kasassa

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden taustaryhmä on nyt kasassa. Ryhmään tulee jonkin verran muutoksia viime kauteen verrattuna, kun Ozeias Graciano siirtyi Pallo-Kissojen leiriin ja oman toimensa ohessa toimineet Janne Loukiainen sekä Jorma Naakka jäivät sivuun.

Lue lisää
Antti Voutilainen tekee paluun MP:n riveihin

Antti Voutilainen tekee paluun MP:n riveihin

Ykkösessä pelaava Mikkelin Palloilijat on tehnyt ensimmäisen uuden pelaajasopimuksen, kun viimeksi kaudella 2016 joukkueessa pelannut Antti Voutilainen tekee paluun joukkueen riveihin tehtyään vuoden sopimuksen MP:n kanssa.

Lue lisää
Viime kauden tehokkain Antti-Ville Räisänen jatkaa MP:ssä

Viime kauden tehokkain Antti-Ville Räisänen jatkaa MP:ssä

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus jatkuu, kun Antti-Ville Räisänen teki vuoden jatkosopimuksen. Näin MP:llä on kasassa viisitoista pelaajasopimusta ja sopimusjulkistukset jatkuvat tammikuussa.

Lue lisää