Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tuomo Hiltunen täydentää MP:n maalivahtiosaston

Tuomo Hiltunen täydentää MP:n maalivahtiosaston

 

Kakkosen A-lohkossa pelaavan Mikkelin Palloilijoiden maalivahtiosasto on nyt valmis, sillä viimeksi kaudella 2016 MP:n riveissä pelannut Tuomo Hiltunen on tehnyt vuoden pelaajasopimuksen. Sammy Ndjock ja Tuomo Hiltunen muodostavat MP:n maalivahtikaksikon, jolla lähdetään toukokuun alussa alkavaan sarjaan. Tällä hetkellä MP:llä on kahdeksantoista pelaajasopimusta.

Viime kauden Kaakon Kolmosessa Peltirummun maalilla 16 ottelua pelannut Tuomo Hiltunen, 25 palaa tuttuun seuraan motivoituneena ja valmiina kovaan työntekoon Jorma Naakan opissa.

– Palaan seuraan innokkaana! Sain vuoden alussa työtarjouksen Mikkelistä, johon oli tartuttava. Olen asunut siellä täällä viimeiset neljä vuotta, joten nyt on kiva asettua kotikaupunkiini ja samalla pelikuviotkin järjestyivät mukavasti.

– MP on aina seurana hoitanut asiat mallikkaasti ja pelaajaläheisesti, jolloin itse ei tarvitse muuta kuin keskittyä jalkapallon pelaamiseen. Valmennus on laadukasta sekä ennen kaikkea maalivahtivalmennus seurassa on loistavalla tasolla. Lisäksi taustat hoitavat vastuualueensa moitteettomasti.

– Tulevaan kauteen lähden odottavaisin mielin. Seurasin pari kautta MP:n tuloksia ja ne ovat olleet vaihtelevia. Nyt seura täyttää 90 vuotta ja haluan omalla panoksellani auttaa joukkuetta saavuttamaan lohkon kärkisijoja. Tietenkin nousu olisi hieno kruunu juhlavuodelle, mutta tärkeintä on kehittyä pelistä toiseen, jolloin viimeisen pelin jälkeen nähdään, missä olemme. Treeneissä on ollut hyvä fiilis ja meininki päällä, joten uskon, että olemme vahva sarjakauden alusta lähtien.

– Omat tavoitteeni tulevaan kauteen on pysyä ehjänä. Kärsin menneinä vuosina useita loukkaantumisia, jotka vaikeuttivat pelaamista ja kehitystä. Viime kauden pysyin ehjänä, joten samaa tahtia pyritään jatkamaan. Haluan myös kehittyä maalivahtina maalivahtivalmentaja Jorma Naakan opeissa, sillä parhaat pelivuodet on vasta tulossa.

– Tänä vuonna on seuran 90-vuotisjuhlavuosi, jolloin olisi kiva nähdä useassa pelissä runsaslukuinen yleisö kannustamassa Mikkelin sinisiä voittoihin!

Päävalmentaja Janne Wilkman on tyytyväinen, että maalivahtikaksikko on nyt kasassa.

– Tuomo otti jo syksyllä yhteyttä ja kertoi suunnitelmistaan palata Mikkeliin. Meillä oli haussa kakkosmaalivahti Sammy Ndjockin taakse, joten tähän saumaan Tuomon paluu sopi meille erinomaisesti.

Pelaajasopimukset 13.2.2019:
#4 Iiro Äijö (2019)
#5 Vincent Bikana (2020)
#8 Filipe Mello (2019+2020)
#11 Tomi Janhunen (2020)
#12 Matti Kohonen (2019+2020)
#13 Jiri Haikonen (2020)
#14 Joonas Kimari (2019)
#17 Lucas dos Santos (2019)
#18 Janne Kuhmonen (2019)
#20 Viljami Jurvanen (2019)
#21 Leevi Leinonen (2020)
#22 Olli Kilpeläinen (2020)
#23 Joona Mäenpää (2019)
#25 Juuso Tarvainen (2019)
#29 Samuli Kaasalainen (2019+2020)
#30 Tuomo Hiltunen (2019)
#33 Sammy Ndjock (2020)
#44 Niila Forsell (2020)

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2018 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018

Ottelut kaudella 2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMP ja Sammy Ndjock ovat purkaneet pelaajasopimuksen

MP ja Sammy Ndjock ovat purkaneet pelaajasopimuksen

Ykkösessä pelaava Mikkelin Palloilijat ja kamerunilainen maalivahti Sammy Ndjock ovat purkaneet kuluvan kauden lopussa päättyvän pelaajasopimuksen. Sopimus purettiin yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Toni Tahvanainen MP:n hyökkäykseen

Toni Tahvanainen MP:n hyökkäykseen

28 -vuotias Ilomantsin FC Pogostan kasvatti Toni Tahvanainen on tehnyt Ykkösessä pelaavan MP:n kanssa loppukauden kattavan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Olli Kilpeläinen MP:stä Kyprokselle

Olli Kilpeläinen MP:stä Kyprokselle

Ensi viikolla Ykkösen aloittava Mikkelin Palloilijat ja yli kymmenen vuotta seuran väreissä pelannut Olli Kilpeläinen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet pelaajasopimuksen, jotta 19 -vuotias nuorukainen voi jatkaa uraansa ulkomailla.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Miikka Oinonen palaa loppukaudeksi MP:n hyökkäykseen

Miikka Oinonen palaa loppukaudeksi MP:n hyökkäykseen

Viime kaudella Mikkelin Palloilijoiden kauden päättäjäisissä palkintopöydän tyhjentänyt Miikka Oinonen on tehnyt loppukautta koskevan sopimuksen Kakkosen A-lohkon kärkipaikalla olevan MP:n kanssa ja Oinonen on mukana lauantaina Kouvolaan matkaavassa joukkueessa.

Lue lisää