Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tuomo Hiltunen täydentää MP:n maalivahtiosaston

Tuomo Hiltunen täydentää MP:n maalivahtiosaston

 

Kakkosen A-lohkossa pelaavan Mikkelin Palloilijoiden maalivahtiosasto on nyt valmis, sillä viimeksi kaudella 2016 MP:n riveissä pelannut Tuomo Hiltunen on tehnyt vuoden pelaajasopimuksen. Sammy Ndjock ja Tuomo Hiltunen muodostavat MP:n maalivahtikaksikon, jolla lähdetään toukokuun alussa alkavaan sarjaan. Tällä hetkellä MP:llä on kahdeksantoista pelaajasopimusta.

Viime kauden Kaakon Kolmosessa Peltirummun maalilla 16 ottelua pelannut Tuomo Hiltunen, 25 palaa tuttuun seuraan motivoituneena ja valmiina kovaan työntekoon Jorma Naakan opissa.

– Palaan seuraan innokkaana! Sain vuoden alussa työtarjouksen Mikkelistä, johon oli tartuttava. Olen asunut siellä täällä viimeiset neljä vuotta, joten nyt on kiva asettua kotikaupunkiini ja samalla pelikuviotkin järjestyivät mukavasti.

– MP on aina seurana hoitanut asiat mallikkaasti ja pelaajaläheisesti, jolloin itse ei tarvitse muuta kuin keskittyä jalkapallon pelaamiseen. Valmennus on laadukasta sekä ennen kaikkea maalivahtivalmennus seurassa on loistavalla tasolla. Lisäksi taustat hoitavat vastuualueensa moitteettomasti.

– Tulevaan kauteen lähden odottavaisin mielin. Seurasin pari kautta MP:n tuloksia ja ne ovat olleet vaihtelevia. Nyt seura täyttää 90 vuotta ja haluan omalla panoksellani auttaa joukkuetta saavuttamaan lohkon kärkisijoja. Tietenkin nousu olisi hieno kruunu juhlavuodelle, mutta tärkeintä on kehittyä pelistä toiseen, jolloin viimeisen pelin jälkeen nähdään, missä olemme. Treeneissä on ollut hyvä fiilis ja meininki päällä, joten uskon, että olemme vahva sarjakauden alusta lähtien.

– Omat tavoitteeni tulevaan kauteen on pysyä ehjänä. Kärsin menneinä vuosina useita loukkaantumisia, jotka vaikeuttivat pelaamista ja kehitystä. Viime kauden pysyin ehjänä, joten samaa tahtia pyritään jatkamaan. Haluan myös kehittyä maalivahtina maalivahtivalmentaja Jorma Naakan opeissa, sillä parhaat pelivuodet on vasta tulossa.

– Tänä vuonna on seuran 90-vuotisjuhlavuosi, jolloin olisi kiva nähdä useassa pelissä runsaslukuinen yleisö kannustamassa Mikkelin sinisiä voittoihin!

Päävalmentaja Janne Wilkman on tyytyväinen, että maalivahtikaksikko on nyt kasassa.

– Tuomo otti jo syksyllä yhteyttä ja kertoi suunnitelmistaan palata Mikkeliin. Meillä oli haussa kakkosmaalivahti Sammy Ndjockin taakse, joten tähän saumaan Tuomon paluu sopi meille erinomaisesti.

Pelaajasopimukset 13.2.2019:
#4 Iiro Äijö (2019)
#5 Vincent Bikana (2020)
#8 Filipe Mello (2019+2020)
#11 Tomi Janhunen (2020)
#12 Matti Kohonen (2019+2020)
#13 Jiri Haikonen (2020)
#14 Joonas Kimari (2019)
#17 Lucas dos Santos (2019)
#18 Janne Kuhmonen (2019)
#20 Viljami Jurvanen (2019)
#21 Leevi Leinonen (2020)
#22 Olli Kilpeläinen (2020)
#23 Joona Mäenpää (2019)
#25 Juuso Tarvainen (2019)
#29 Samuli Kaasalainen (2019+2020)
#30 Tuomo Hiltunen (2019)
#33 Sammy Ndjock (2020)
#44 Niila Forsell (2020)

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2018 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018

Ottelut kaudella 2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMiikka Oinonen palaa loppukaudeksi MP:n hyökkäykseen

Miikka Oinonen palaa loppukaudeksi MP:n hyökkäykseen

Viime kaudella Mikkelin Palloilijoiden kauden päättäjäisissä palkintopöydän tyhjentänyt Miikka Oinonen on tehnyt loppukautta koskevan sopimuksen Kakkosen A-lohkon kärkipaikalla olevan MP:n kanssa ja Oinonen on mukana lauantaina Kouvolaan matkaavassa joukkueessa.

Lue lisää
Benno Hanslian loppukaudeksi MP:n riveihin

Benno Hanslian loppukaudeksi MP:n riveihin

Kakkosen A-lohkon kärkipaikalla kevätkierroksen jälkeen oleva Mikkelin Palloilijat on tehnyt uuden pelaajasopimuksen, kun Benno Hanslian allekirjoitti loppukauden kestävän sopimuksen.

Lue lisää
KuPS:n Miika Töyräs lainalle MP:n maalille

KuPS:n Miika Töyräs lainalle MP:n maalille

Mikkelin Palloilijat sai viime viikolla postia Kamerunin jalkapalloliitolta, että maalivahti Sammy Ndjock olisi mukana valmistavalla leirillä, kun hallitseva Afrikan mestari Kamerun valmistautuu Afrikan mestaruusturnaukseen.

Lue lisää
Juuso Liukkonen on MP:n viimeinen kiinnitys

Juuso Liukkonen on MP:n viimeinen kiinnitys

Mikkelin Palloilijat ja useamman kuukauden joukkueen mukana harjoitellut Juuso Liukkonen ovat tehneet tulevaa kautta käsittävän pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Denis palaa MP:n hyökkäykseen

Denis palaa MP:n hyökkäykseen

Mikkelin Palloilijat saa mieluisan paluumuuttajan, kun 2000 -luvun ylivoimaisesti seuran tehokkain pelaaja Denis palaa seuran riveihin vuoden sopimuksella.

Lue lisää
MP sopimukseen Joonas Nissisen, Antti-Ville Räisäsen ja Reetu Räsäsen kanssa

MP sopimukseen Joonas Nissisen, Antti-Ville Räisäsen ja Reetu Räsäsen kanssa

Toukokuun 5. päivä Kakkosen A-lohkon pelit aloittava Mikkelin Palloilijat on tehnyt kolme uutta pelaajasopimusta, kun Joonas Nissinen, Antti-Ville Räisäsen sekä Reetu Räsänen allekirjoittivat vuoden sopimukset.

Lue lisää