Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MP sopimukseen Joonas Nissisen, Antti-Ville Räisäsen ja Reetu Räsäsen kanssa

MP sopimukseen Joonas Nissisen, Antti-Ville Räisäsen ja Reetu Räsäsen kanssa

Toukokuun 5. päivä Kakkosen A-lohkon pelit aloittava Mikkelin Palloilijat on tehnyt kolme uutta pelaajasopimusta, kun Joonas Nissinen, Antti-Ville Räisäsen sekä Reetu Räsänen allekirjoittivat vuoden sopimukset. Tällä hetkellä MP:llä on kaksikymmentäyksi pelaajasopimusta.

Joonas Nissinen, 21 on hyökkäävä laitapelaaja, joka pelasi viime kaudella Veikkausliigaan nousseessa KPV:ssä 21 ottelua tehden kaksi maalia. Kuopion Palloseuran kasvatti debytoi Veikkausliigassa jo kaudella 2014. Taitava ja nopea laitapelaaja tulee hakemaan Mikkelistä toista peräkkäistä sarjanousua.

– MP osoitti kiinnostusta ja päätin tarttua haasteeseen. Pari viikkoa olen tässä ollut treeneissä mukana ja hyvät fiilikset on jäänyt. Seurassa on tällä hetkellä hyvä tekemisen meininki sekä tavoitteet mennä eteenpäin. Ensi kauden tavoitteena on ehdottomasti nousu Ykköseen seuran 90-vuotisjuhlan kunniaksi ja tulen antamaan kaikkeni tämän eteen.

Keskikentän keskustassa pelaava Antti-Ville Räisänen, 20 pelasi viime kaudella Ykkösen AC Kajaanin keskikentällä 21 ottelua. Varkaudessa jalkapallouransa aloittanut Räisänen pelasi Veikkausliigassa kaudella 2015 kaksi ottelua. Palloa hyvin syöttävä ja liikkuvainen WJK -kasvatti tarttuu innokkaasti uuteen haasteeseen.

– Hyvillä mielin tulen Mikkeliin! Itselläni oli mahdollisuuksia pelata ensi kaudella myös korkeammallakin tasolla, mutta seuran tavoitteet, ilmapiiri sekä halu saada minut osaksi joukkuetta saivat minut vakuuttumaan, että MP voisi olla tähän väliin hyvä vaihtoehto.

– Joukkueella tulee olla vain yksi tavoite ja se on se, että Mikkelissä pelataan taas Ykköstä kaudella 2020 ja sen eteen painetaan hirveä määrä hommia.

– Itsellä on ollut nyt pari hieman rikkonaista kautta ja omana henkilökohtaisina tavoitteina on pelata kaikissa kauden otteluissa, ottaa iso rooli joukkueesta ja tätä kautta auttaa seuraa tavoitteissaan sekä itsekin edetä omalla uralla.

– Toivottavasti mahdollisimman suuri mikkeliläisyleisö löytää ensi kesänä paikan päälle peleihin todistamaan, kun Urskissa pelataan hyvää ja viihdyttävää futista.

22 -vuotias puolustaja Reetu Räsänen on Kuopion Palloseuran kasvatti, joka on pelannut kaikki seuran juniori-ikäluokat läpi. Räsänen pelasi viime kaudella Ykkösen FC Hakassa neljä ottelua ja aikaisemmin hän on saanut peliaikaa SC KuFu-98:n riveissä Kakkosessa. Vuonna 2016 Räsänen oli lähellä sopimusta West Hamin kanssa. Hän on käynyt näytillä myös Englannin mestaruussarjan QPR:ssä sekä italialaisessa Chievossa. Laajan syöttövalikoiman omaava pallollinen toppari tulee intoa puhkuen Mikkeliin.

– Olen kuullut seurasta paljon hyvää ja toiminta vaikuttaa ammattimaiselta.

– Omat tavoitteet tulevalla kaudella on pelata ehjä ja hyvä kausi sekä tietenkin kehittyä pelaajana. Ehdottomasti lähdetään taistelemaan lohkovoitosta ja annan varmasti kaikkeni, että saataisiin MP ensi kaudeksi Ykköseen.

Päävalmentaja Janne Wilkman on todella tyytyväinen, että sai tämän kolmikon joukkueeseensa. Joonas, Antti-Ville sekä Reetu ovat olleet parisen viikkoa joukkueen mukana ja otteet ovat olleet lupauksia herättäviä.

– Joonas on taitava laitapelaaja, joka pystyy luomaan maalipaikkoja sekä pelikavereilleen että itselleen. Arvostan laitapelaajalta rohkeutta haastaa 1v1 -tilanteissa ja se on Joonaksen ehdoton vahvuus.

– Antti-Ville tuo keskikentällemme vauhtia ja taitoa. Hän on monipuolinen pelaaja, jolla on vielä paljon potentiaalia kehittyä. Olen erittäin tyytyväinen, että saimme hänet houkuteltua Mikkeliin.

– Yritin saada Reetua meille jo viime kaudella, mutta hän päätyi tuolloin Hakaan. Reetun vahvuudet ovat pelinavaamisessa ja hän puolustaa linjassa erinomaisesti.

– Joukkueemme on nyt viittä vaille valmis ja uskon sen olevan täysin valmis, kun palaamme tauolta ensi viikon maanantaina. Lähtökohtamme joukkueen rakentamiseen on ollut tällä kaudella hyvä ja pääsimme kiinnittämään ensimmäisiä pelaajia jo viime kauden aikana. Meillä on paljon kahden vuoden sopimuksia, joka takaa pitkäjänteisyyden toimintaamme. Olemme testanneet uusia pelaajia syksyn ja alkutalven aikana ja tehneet pelaajatarkkailua pelipaikkojen osalta, johon olemme kaivanneet vahvistusta. Saamme jalkeille laadukkaan ryhmän, jossa on myös riittävästi leveyttä pitkään sarjaan.

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2018 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018

Ottelut kaudella 2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Niila Forsell taituroi ensi kesänäkin Urskissa

Niila Forsell taituroi ensi kesänäkin Urskissa

Viime kaudella hyviä otteita MP:n hyökkäyksessä ja keskikentällä esittänyt Niila Forsell jatkaa myös ensi kaudella Ykkösliigassa pelaavan Mikkelin Palloilijoiden riveissä, kun Forsell on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Joel Laitinen dominoi myös ensi kaudella MP:n keskikentän pohjalla

Joel Laitinen dominoi myös ensi kaudella MP:n keskikentän pohjalla

Ykkösliigassa pelaava Mikkelin Palloilijat jatkaa jatkosopimusten julkaisua. Tänään on vuorossa loistavan kauden MP:n keskikentän pohjalla pelannut Joel Laitinen, joka on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Honka-Hallila jatkaa

MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Honka-Hallila jatkaa

Viime kaudella Ykkösessä hienosti kolmanneksi sijoittunut ja ensi kaudella toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, Ykkösliigassa, pelaava Mikkelin Palloilijat on aloittanut joukkueen rakentamisen kohti uusia ja kovia haasteita.

Lue lisää
Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Lauantaina Suomen Cupin Ykkösen karsintalohkon ottelut aloittavalla Mikkelin Palloilijoilla on nyt kasassa 20 pelaajasopimusta, kun puolustaja Yassin Daoussi teki vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Itä-Suomen aluehallintovirasto on tänään annetussa päätöksessään jatkanut yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista. Yli 20 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat kiellettyjä 22.2.2021 saakka.

Lue lisää
Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus jatkuu, kun Nuutti Laaksonen teki seuran kanssa vuoden pelaajasopimuksen. Nyt on kasassa seitsemäntoista pelaajasopimusta.

Lue lisää