Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Benno Hanslian loppukaudeksi MP:n riveihin

Benno Hanslian loppukaudeksi MP:n riveihin

Kakkosen A-lohkon kärkipaikalla kevätkierroksen jälkeen oleva Mikkelin Palloilijat on tehnyt uuden pelaajasopimuksen, kun Benno Hanslian allekirjoitti loppukauden kestävän sopimuksen. Hanslianin siirtoasiat on saatu jo kuntoon ja hän on kokoonpanossa lauantaina lohkon kärkikamppailussa, kun MP kohtaa toisena olevan FC Viikingit Urskissa.

Veikkausliigan KPV:stä Mikkeliin ja MP:n riveihin siirtyvä Benno Hanslian, 25 on urallaan pelannut 29 Veikkausliigan ottelua (1 maali) sekä 65 Ykkösen ottelua, joissa hän on tehnyt 8 maalia. Jyväskyläläistaustainen laitapelaaja on pahojen jalkavammojen takia joutunut jättämään väliin melkein kokonaan kaksi edellistä kautta, mutta nyt paikat on taas täydessä kunnossa ja Hanslian oli eilen ensi kertaa harjoittelemassa joukkueen mukana. Hyvällä vasemmalla jalalla varustettu laitapelaaja on todella innoissaan uudesta haasteesta.

– Olen todella innoissani tästä haasteesta! Kun Wilkmanin Janne oli yhteydessä, niin olin todella iloinen. Olen kuullut todella paljon hyvää MP:n toiminnasta jyväskyläläistaustaisilta pelaajilta ja nykyiset pelaajat ovat kertoneet hyviä asioita seurasta. Päivä on nyt tullut oltua joukkueen mukana ja kaikki vaikuttaa todella hyvältä valmennusta ja taustoja myöten. Kaiken lisäksi kaupunki on jo ennestään jokseenkin tuttu, niin uskon, että tästä tulee hyvä juttu!

– Tässä on minulle hieno mahdollisuus päästä taas kunnolla takaisin jalkapallon pariin ja aion nauttia pelaamisesta. Oman pelaamisen lisäksi on tärkeintä auttaa MP saavuttamaan tavoite eli A-lohkon voitto.

– Olen todella kiitollinen tästä mahdollisuudesta ja uskon, että tästä on tulossa todella hieno loppukausi!

Päävalmentaja Janne Wilkman on todella tyytyväinen, kun sai täydennystä puolustukseen.

– Hienoa, että saimme Bennon mukaan ryhmäämme. Meillä on ollut hieman vajausta vasemman puolen laitapelaajista Tomi Janhusen ollessa lähes koko alkukauden poissa kuvioista siviilitöiden takia.

– Yritin houkutella Bennoa tänne Mikkeliin jo aiemmin, mutta tuolloin hän sai KPV:ltä liigasopimuksen ja luonnollisesti tarttui siihen. Hän tuo nopeana ja taitavana vasenjalkaisena pelaajana meille paljon laatua lisää ja hieman erilaisen vaihtoehdon vasemmalle laidalle.

Pelaajaliikennettä on myös toiseen suuntaan, kun alkukaudella seitsemässä pelissä (187 peliminuuttia) kentällä ollut Samuli Kaasalainen siirtyy määräaikaisella lainasiirrolla paikalliskilpailija Pallo-Kissojen riveihin. 

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2018 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018

Ottelut kaudella 2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNiila Forsell taituroi ensi kesänäkin Urskissa

Niila Forsell taituroi ensi kesänäkin Urskissa

Viime kaudella hyviä otteita MP:n hyökkäyksessä ja keskikentällä esittänyt Niila Forsell jatkaa myös ensi kaudella Ykkösliigassa pelaavan Mikkelin Palloilijoiden riveissä, kun Forsell on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Joel Laitinen dominoi myös ensi kaudella MP:n keskikentän pohjalla

Joel Laitinen dominoi myös ensi kaudella MP:n keskikentän pohjalla

Ykkösliigassa pelaava Mikkelin Palloilijat jatkaa jatkosopimusten julkaisua. Tänään on vuorossa loistavan kauden MP:n keskikentän pohjalla pelannut Joel Laitinen, joka on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Honka-Hallila jatkaa

MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Honka-Hallila jatkaa

Viime kaudella Ykkösessä hienosti kolmanneksi sijoittunut ja ensi kaudella toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, Ykkösliigassa, pelaava Mikkelin Palloilijat on aloittanut joukkueen rakentamisen kohti uusia ja kovia haasteita.

Lue lisää
Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Lauantaina Suomen Cupin Ykkösen karsintalohkon ottelut aloittavalla Mikkelin Palloilijoilla on nyt kasassa 20 pelaajasopimusta, kun puolustaja Yassin Daoussi teki vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Itä-Suomen aluehallintovirasto on tänään annetussa päätöksessään jatkanut yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista. Yli 20 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat kiellettyjä 22.2.2021 saakka.

Lue lisää
Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus jatkuu, kun Nuutti Laaksonen teki seuran kanssa vuoden pelaajasopimuksen. Nyt on kasassa seitsemäntoista pelaajasopimusta.

Lue lisää