Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Benno Hanslian loppukaudeksi MP:n riveihin

Benno Hanslian loppukaudeksi MP:n riveihin

Kakkosen A-lohkon kärkipaikalla kevätkierroksen jälkeen oleva Mikkelin Palloilijat on tehnyt uuden pelaajasopimuksen, kun Benno Hanslian allekirjoitti loppukauden kestävän sopimuksen. Hanslianin siirtoasiat on saatu jo kuntoon ja hän on kokoonpanossa lauantaina lohkon kärkikamppailussa, kun MP kohtaa toisena olevan FC Viikingit Urskissa.

Veikkausliigan KPV:stä Mikkeliin ja MP:n riveihin siirtyvä Benno Hanslian, 25 on urallaan pelannut 29 Veikkausliigan ottelua (1 maali) sekä 65 Ykkösen ottelua, joissa hän on tehnyt 8 maalia. Jyväskyläläistaustainen laitapelaaja on pahojen jalkavammojen takia joutunut jättämään väliin melkein kokonaan kaksi edellistä kautta, mutta nyt paikat on taas täydessä kunnossa ja Hanslian oli eilen ensi kertaa harjoittelemassa joukkueen mukana. Hyvällä vasemmalla jalalla varustettu laitapelaaja on todella innoissaan uudesta haasteesta.

– Olen todella innoissani tästä haasteesta! Kun Wilkmanin Janne oli yhteydessä, niin olin todella iloinen. Olen kuullut todella paljon hyvää MP:n toiminnasta jyväskyläläistaustaisilta pelaajilta ja nykyiset pelaajat ovat kertoneet hyviä asioita seurasta. Päivä on nyt tullut oltua joukkueen mukana ja kaikki vaikuttaa todella hyvältä valmennusta ja taustoja myöten. Kaiken lisäksi kaupunki on jo ennestään jokseenkin tuttu, niin uskon, että tästä tulee hyvä juttu!

– Tässä on minulle hieno mahdollisuus päästä taas kunnolla takaisin jalkapallon pariin ja aion nauttia pelaamisesta. Oman pelaamisen lisäksi on tärkeintä auttaa MP saavuttamaan tavoite eli A-lohkon voitto.

– Olen todella kiitollinen tästä mahdollisuudesta ja uskon, että tästä on tulossa todella hieno loppukausi!

Päävalmentaja Janne Wilkman on todella tyytyväinen, kun sai täydennystä puolustukseen.

– Hienoa, että saimme Bennon mukaan ryhmäämme. Meillä on ollut hieman vajausta vasemman puolen laitapelaajista Tomi Janhusen ollessa lähes koko alkukauden poissa kuvioista siviilitöiden takia.

– Yritin houkutella Bennoa tänne Mikkeliin jo aiemmin, mutta tuolloin hän sai KPV:ltä liigasopimuksen ja luonnollisesti tarttui siihen. Hän tuo nopeana ja taitavana vasenjalkaisena pelaajana meille paljon laatua lisää ja hieman erilaisen vaihtoehdon vasemmalle laidalle.

Pelaajaliikennettä on myös toiseen suuntaan, kun alkukaudella seitsemässä pelissä (187 peliminuuttia) kentällä ollut Samuli Kaasalainen siirtyy määräaikaisella lainasiirrolla paikalliskilpailija Pallo-Kissojen riveihin. 

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2018 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018

Ottelut kaudella 2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMP ja Sammy Ndjock ovat purkaneet pelaajasopimuksen

MP ja Sammy Ndjock ovat purkaneet pelaajasopimuksen

Ykkösessä pelaava Mikkelin Palloilijat ja kamerunilainen maalivahti Sammy Ndjock ovat purkaneet kuluvan kauden lopussa päättyvän pelaajasopimuksen. Sopimus purettiin yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Toni Tahvanainen MP:n hyökkäykseen

Toni Tahvanainen MP:n hyökkäykseen

28 -vuotias Ilomantsin FC Pogostan kasvatti Toni Tahvanainen on tehnyt Ykkösessä pelaavan MP:n kanssa loppukauden kattavan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Olli Kilpeläinen MP:stä Kyprokselle

Olli Kilpeläinen MP:stä Kyprokselle

Ensi viikolla Ykkösen aloittava Mikkelin Palloilijat ja yli kymmenen vuotta seuran väreissä pelannut Olli Kilpeläinen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet pelaajasopimuksen, jotta 19 -vuotias nuorukainen voi jatkaa uraansa ulkomailla.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Miikka Oinonen palaa loppukaudeksi MP:n hyökkäykseen

Miikka Oinonen palaa loppukaudeksi MP:n hyökkäykseen

Viime kaudella Mikkelin Palloilijoiden kauden päättäjäisissä palkintopöydän tyhjentänyt Miikka Oinonen on tehnyt loppukautta koskevan sopimuksen Kakkosen A-lohkon kärkipaikalla olevan MP:n kanssa ja Oinonen on mukana lauantaina Kouvolaan matkaavassa joukkueessa.

Lue lisää