Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Benno Hanslian loppukaudeksi MP:n riveihin

Benno Hanslian loppukaudeksi MP:n riveihin

Kakkosen A-lohkon kärkipaikalla kevätkierroksen jälkeen oleva Mikkelin Palloilijat on tehnyt uuden pelaajasopimuksen, kun Benno Hanslian allekirjoitti loppukauden kestävän sopimuksen. Hanslianin siirtoasiat on saatu jo kuntoon ja hän on kokoonpanossa lauantaina lohkon kärkikamppailussa, kun MP kohtaa toisena olevan FC Viikingit Urskissa.

Veikkausliigan KPV:stä Mikkeliin ja MP:n riveihin siirtyvä Benno Hanslian, 25 on urallaan pelannut 29 Veikkausliigan ottelua (1 maali) sekä 65 Ykkösen ottelua, joissa hän on tehnyt 8 maalia. Jyväskyläläistaustainen laitapelaaja on pahojen jalkavammojen takia joutunut jättämään väliin melkein kokonaan kaksi edellistä kautta, mutta nyt paikat on taas täydessä kunnossa ja Hanslian oli eilen ensi kertaa harjoittelemassa joukkueen mukana. Hyvällä vasemmalla jalalla varustettu laitapelaaja on todella innoissaan uudesta haasteesta.

– Olen todella innoissani tästä haasteesta! Kun Wilkmanin Janne oli yhteydessä, niin olin todella iloinen. Olen kuullut todella paljon hyvää MP:n toiminnasta jyväskyläläistaustaisilta pelaajilta ja nykyiset pelaajat ovat kertoneet hyviä asioita seurasta. Päivä on nyt tullut oltua joukkueen mukana ja kaikki vaikuttaa todella hyvältä valmennusta ja taustoja myöten. Kaiken lisäksi kaupunki on jo ennestään jokseenkin tuttu, niin uskon, että tästä tulee hyvä juttu!

– Tässä on minulle hieno mahdollisuus päästä taas kunnolla takaisin jalkapallon pariin ja aion nauttia pelaamisesta. Oman pelaamisen lisäksi on tärkeintä auttaa MP saavuttamaan tavoite eli A-lohkon voitto.

– Olen todella kiitollinen tästä mahdollisuudesta ja uskon, että tästä on tulossa todella hieno loppukausi!

Päävalmentaja Janne Wilkman on todella tyytyväinen, kun sai täydennystä puolustukseen.

– Hienoa, että saimme Bennon mukaan ryhmäämme. Meillä on ollut hieman vajausta vasemman puolen laitapelaajista Tomi Janhusen ollessa lähes koko alkukauden poissa kuvioista siviilitöiden takia.

– Yritin houkutella Bennoa tänne Mikkeliin jo aiemmin, mutta tuolloin hän sai KPV:ltä liigasopimuksen ja luonnollisesti tarttui siihen. Hän tuo nopeana ja taitavana vasenjalkaisena pelaajana meille paljon laatua lisää ja hieman erilaisen vaihtoehdon vasemmalle laidalle.

Pelaajaliikennettä on myös toiseen suuntaan, kun alkukaudella seitsemässä pelissä (187 peliminuuttia) kentällä ollut Samuli Kaasalainen siirtyy määräaikaisella lainasiirrolla paikalliskilpailija Pallo-Kissojen riveihin. 

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2018 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018

Ottelut kaudella 2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMiikka Oinonen palaa loppukaudeksi MP:n hyökkäykseen

Miikka Oinonen palaa loppukaudeksi MP:n hyökkäykseen

Viime kaudella Mikkelin Palloilijoiden kauden päättäjäisissä palkintopöydän tyhjentänyt Miikka Oinonen on tehnyt loppukautta koskevan sopimuksen Kakkosen A-lohkon kärkipaikalla olevan MP:n kanssa ja Oinonen on mukana lauantaina Kouvolaan matkaavassa joukkueessa.

Lue lisää
KuPS:n Miika Töyräs lainalle MP:n maalille

KuPS:n Miika Töyräs lainalle MP:n maalille

Mikkelin Palloilijat sai viime viikolla postia Kamerunin jalkapalloliitolta, että maalivahti Sammy Ndjock olisi mukana valmistavalla leirillä, kun hallitseva Afrikan mestari Kamerun valmistautuu Afrikan mestaruusturnaukseen.

Lue lisää
Juuso Liukkonen on MP:n viimeinen kiinnitys

Juuso Liukkonen on MP:n viimeinen kiinnitys

Mikkelin Palloilijat ja useamman kuukauden joukkueen mukana harjoitellut Juuso Liukkonen ovat tehneet tulevaa kautta käsittävän pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Denis palaa MP:n hyökkäykseen

Denis palaa MP:n hyökkäykseen

Mikkelin Palloilijat saa mieluisan paluumuuttajan, kun 2000 -luvun ylivoimaisesti seuran tehokkain pelaaja Denis palaa seuran riveihin vuoden sopimuksella.

Lue lisää
MP sopimukseen Joonas Nissisen, Antti-Ville Räisäsen ja Reetu Räsäsen kanssa

MP sopimukseen Joonas Nissisen, Antti-Ville Räisäsen ja Reetu Räsäsen kanssa

Toukokuun 5. päivä Kakkosen A-lohkon pelit aloittava Mikkelin Palloilijat on tehnyt kolme uutta pelaajasopimusta, kun Joonas Nissinen, Antti-Ville Räisäsen sekä Reetu Räsänen allekirjoittivat vuoden sopimukset.

Lue lisää
Aleksis Lehtonen vahvistamaan Pallo-Kissoja

Aleksis Lehtonen vahvistamaan Pallo-Kissoja

Mikkelin Pallo-Kissat ja 21-vuotias hyökkääjä Aleksis Lehtonen ovat tehneet ensi pelikautta koskevan sopimuksen.

Lue lisää