Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MP ja oma kasvatti Peetu Kerminen pitkään sopimukseen

MP ja oma kasvatti Peetu Kerminen pitkään sopimukseen

Ykkösessä pelaava Mikkelin Palloilijat ja 16 -vuotias Peetu Kerminen ovat tehneet kauden 2022 loppuun asti ulottuvan pelaajasopimuksen. Kerminen oli jo keskiviikkona vaihtopenkillä MP-Gnistan -ottelussa, mutta debyytti jäi vielä tekemättä voitokkaassa ottelussa.

Kerminen on tällä kaudella osunut A-junioreiden SM-karsintasarjassa ja SM-sarjassa jo yhdeksän kertaa 17 pelaamassaan ottelussa. Lisäksi SavU:n riveissä Kolmosessa Peetun maalitili on myös auki, sillä yhdeksässä pelaamassaan ottelussa hän on viimeistellyt neljästi. MP:n oma kasvatti Peetu Kerminen on nopea ja hyvä viimeistelijä, joka tällä kaudella on harjoitellut melkein viikoittain edustuksen mukana. Nyt Kerminen tulee intoa puhkuen täysipäiväisesti toimintaan mukaan.

– Tulen mukaan tosi hyvillä mielin, sillä nyt pääsen treenaamaan kovaa sekä ammattimaisesti ja sitä kautta kehittymään mahdollisimman paljon pelaajana.

– Kyllähän se olisi mukava saada myös jonkun verran peliaikaa loppukaudesta. Joukkueena pyritään ottamaan mahdollisimman paljon pisteitä viimeisellä kuudella kierroksella. Jatkossa on kovalla työn teolla tarkoitus saada enemmän ja enemmän vastuuta joukkueessa.

Päävalmentaja Juha Pasoja uskoo, että nuorella pelimiehellä on hyvä tulevaisuus edessä, jos ja kun jaksaa tehdä vain kovasti töitä.

– Olemme tarkkailleet Peetua koko kesän ajan ja hänen kehityksensä näyttää menevän oikeaan suuntaan, joten oli järkevää tarjota Peetulle sopimusta jo nyt. Varsinkin kun edustuksen pelaajistossa on tapahtunut muutoksia, niin oli tärkeää saada Peetu vahvistamaan edustusta jo loppukaudeksi.

– Seuran kannalta tavoitteet on tietenkin tulevaisuudessa, muttei ole mikään mahdottomuus, etteikö nuorta miestä nähtäisi jo kentällä viimeisissä peleissä. Peetulla on oikeanlainen itsekkyys hyökkääjänä pelaamiseen ja näen hänessä paljon potentiaalia.

– Kärsivällisesti lähdemme viemään Peetun uraa eteenpäin ja molemmat osapuolet ovat varmasti tyytyväisiä syntyneeseen sopimukseen.

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2020 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMiika Kolsi Kissojen edustusjoukkueeseen

Miika Kolsi Kissojen edustusjoukkueeseen

20-vuotias Miika on aiemmin pelannut KTP:n vihreässä raitapaidassa Ykkösessä sekä Susissa ja Mypassa Kakkosta.

Lue lisää
Jesse Jäppinen MP:n 11. sopimuspelaaja

Jesse Jäppinen MP:n 11. sopimuspelaaja

Ykkösessä pelaava Mikkelin Palloilijat ja Jesse Jäppinen solmineet vuoden jatkosopimukseen. Tällä hetkellä MP:llä on kasassa yksitoista pelaajasopimusta.

Lue lisää
Otto Hautamo ja Jonne Uronen muodostavat MP:n maalivahtikaksikon

Otto Hautamo ja Jonne Uronen muodostavat MP:n maalivahtikaksikon

Ykkösessä pelaava Mikkelin Palloilijat ja elokuun lopussa joukkueeseen liittynyt Otto Hautamo ovat tehneet vuoden jatkosopimuksen. Näin MP:n maalivahtikaksikon muodostavat aikaisemmin jo vuoden jatkosopimuksen tehnyt oma kasvatti Jonne Uronen sekä 18 -vuotias Otto Hautamo.

Lue lisää
Niila Forsell MP:n seitsemäs sopimuspelaaja

Niila Forsell MP:n seitsemäs sopimuspelaaja

Ykkösessä viime kaudella seitsemänneksi sijoittunut Mikkelin Palloilijat ja 19 -vuotias Mäntyharjun Jäntevässä jalkapallon aloittanut Niila Forsell ovat tehneet vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Jonathan Dunyin jatkaa myös ensi kaudella MP:ssä

Jonathan Dunyin jatkaa myös ensi kaudella MP:ssä

Viimeisen Ykkösen kotiottelun jälkeen viime lauantaina MP:n parhaaksi pelaajaksi palkittu Jonathan Dunyin jatkaa myös ensi kaudella MP:n keskikentällä.

Lue lisää
Jonne Uronen jatkaa MP:n maalilla

Jonne Uronen jatkaa MP:n maalilla

Kuluvalla kaudella Ykkösessä seitsemänneksi sijoittunut Mikkelin Palloilijat on aloittanut joukkueen rakentamisen tulevaksi kaudeksi ja ensimmäisenä vuoden jatkosopimus tehtiin maalivahti Jonne Urosen kanssa.

Lue lisää