Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Juha Pasoja jatkaa MP:n päävalmentajana

Juha Pasoja jatkaa MP:n päävalmentajana

Ykkösessä pelaava Mikkelin Palloilijat ja päävalmentaja Juha Pasoja ovat käyttäneet sopimuksessa olleen option. Näin Pasoja jatkaa MP:n päävalmentajana myös ensi kaudella. MP löytyy tällä hetkellä Ykkösen sarjataulukosta sijalta seitsemän, kun joukkueilla on neljästä-viiteen ottelua pelaamatta. Viime viikon kotivoitot (Gnistan ja SJK Akatemia) vankistivat MP:n sijoitusta Ykkösen keskikastissa ja sarjapaikka alkaa olla sinettiä vaille varma.

Seuran puheenjohtaja Olli Heinikainen on todella tyytyväinen päävalmentaja Juha Pasojan toimintaan ja jatko oli selvä asia.

– Koko valmennustiimi Pasojan johdolla on tehnyt joukkueen kanssa todella hyvää työtä ja Ykkösen sarjapaikka ensi kaudeksi alkaa kohta olla jo teoriassakin selvä.

– Pasoja on näyttänyt osaamisensa täällä ja antanut mukavasti vastuuta myös meidän omille junioreillemme. Tästä on hyvä jatkaa ensi kaudella!

Päävalmentaja Juha Pasoja jatkaa mielellään Mikkelissä ja MP:ssä.

– Tulin uuteen ympäristöön ja päivästä yksi alkaen seurasta ja ihmisistä ympärillä paistoi tekemisen meininki sekä ammattimainen suhtautuminen jalkapalloon. Täällä oli helppo aloittaa työt vielä, kun joukkueen pelaajisto pysyi hyvin kasassa kuten myös taustat.

– Vuosi on kaikkinensa ollut koronan takia haastava ja odotankin innolla ensi vuotta ja toivottavasti hieman normaalimpaa elämää.

– Toivottavasti saadaan kiinnitettyä ne pelaajat, ketä haluamme ja olisi myös tärkeää, että taustaryhmä pysyisi samana. Homma on toiminut hyvin ja kaikilla on ollut ammattimainen ote tekemiseen.

– Mielenkiinnolla siis aloittelemme pikkuhiljaa ensi kauteen valmistautumista, vaikka kausi 2020 on vielä kesken. Keskittyminen on tietenkin vielä sarjassa ja viimeisissä peleissä, mutta samalla teemme taustalla töitä kohti parempaa ensi vuotta.

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2020 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JuhaPasoja

Juha Pasoja

16.11.1976 Kemi
Tiedot


MP ja oma kasvatti Peetu Kerminen pitkään sopimukseen

MP ja oma kasvatti Peetu Kerminen pitkään sopimukseen

Ykkösessä pelaava Mikkelin Palloilijat ja 16 -vuotias Peetu Kerminen ovat tehneet kauden 2022 loppuun asti ulottuvan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
MP ja Sammy Ndjock ovat purkaneet pelaajasopimuksen

MP ja Sammy Ndjock ovat purkaneet pelaajasopimuksen

Ykkösessä pelaava Mikkelin Palloilijat ja kamerunilainen maalivahti Sammy Ndjock ovat purkaneet kuluvan kauden lopussa päättyvän pelaajasopimuksen. Sopimus purettiin yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Toni Tahvanainen MP:n hyökkäykseen

Toni Tahvanainen MP:n hyökkäykseen

28 -vuotias Ilomantsin FC Pogostan kasvatti Toni Tahvanainen on tehnyt Ykkösessä pelaavan MP:n kanssa loppukauden kattavan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Olli Kilpeläinen MP:stä Kyprokselle

Olli Kilpeläinen MP:stä Kyprokselle

Ensi viikolla Ykkösen aloittava Mikkelin Palloilijat ja yli kymmenen vuotta seuran väreissä pelannut Olli Kilpeläinen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet pelaajasopimuksen, jotta 19 -vuotias nuorukainen voi jatkaa uraansa ulkomailla.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää