Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Juha Pasoja jatkaa MP:n päävalmentajana

Juha Pasoja jatkaa MP:n päävalmentajana

Ykkösessä pelaava Mikkelin Palloilijat ja päävalmentaja Juha Pasoja ovat käyttäneet sopimuksessa olleen option. Näin Pasoja jatkaa MP:n päävalmentajana myös ensi kaudella. MP löytyy tällä hetkellä Ykkösen sarjataulukosta sijalta seitsemän, kun joukkueilla on neljästä-viiteen ottelua pelaamatta. Viime viikon kotivoitot (Gnistan ja SJK Akatemia) vankistivat MP:n sijoitusta Ykkösen keskikastissa ja sarjapaikka alkaa olla sinettiä vaille varma.

Seuran puheenjohtaja Olli Heinikainen on todella tyytyväinen päävalmentaja Juha Pasojan toimintaan ja jatko oli selvä asia.

– Koko valmennustiimi Pasojan johdolla on tehnyt joukkueen kanssa todella hyvää työtä ja Ykkösen sarjapaikka ensi kaudeksi alkaa kohta olla jo teoriassakin selvä.

– Pasoja on näyttänyt osaamisensa täällä ja antanut mukavasti vastuuta myös meidän omille junioreillemme. Tästä on hyvä jatkaa ensi kaudella!

Päävalmentaja Juha Pasoja jatkaa mielellään Mikkelissä ja MP:ssä.

– Tulin uuteen ympäristöön ja päivästä yksi alkaen seurasta ja ihmisistä ympärillä paistoi tekemisen meininki sekä ammattimainen suhtautuminen jalkapalloon. Täällä oli helppo aloittaa työt vielä, kun joukkueen pelaajisto pysyi hyvin kasassa kuten myös taustat.

– Vuosi on kaikkinensa ollut koronan takia haastava ja odotankin innolla ensi vuotta ja toivottavasti hieman normaalimpaa elämää.

– Toivottavasti saadaan kiinnitettyä ne pelaajat, ketä haluamme ja olisi myös tärkeää, että taustaryhmä pysyisi samana. Homma on toiminut hyvin ja kaikilla on ollut ammattimainen ote tekemiseen.

– Mielenkiinnolla siis aloittelemme pikkuhiljaa ensi kauteen valmistautumista, vaikka kausi 2020 on vielä kesken. Keskittyminen on tietenkin vielä sarjassa ja viimeisissä peleissä, mutta samalla teemme taustalla töitä kohti parempaa ensi vuotta.

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2020 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JuhaPasoja

Juha Pasoja

16.11.1976 Kemi
Tiedot


Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Lauantaina Suomen Cupin Ykkösen karsintalohkon ottelut aloittavalla Mikkelin Palloilijoilla on nyt kasassa 20 pelaajasopimusta, kun puolustaja Yassin Daoussi teki vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Itä-Suomen aluehallintovirasto on tänään annetussa päätöksessään jatkanut yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista. Yli 20 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat kiellettyjä 22.2.2021 saakka.

Lue lisää
Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus jatkuu, kun Nuutti Laaksonen teki seuran kanssa vuoden pelaajasopimuksen. Nyt on kasassa seitsemäntoista pelaajasopimusta.

Lue lisää
MP:n taustaryhmä kasassa

MP:n taustaryhmä kasassa

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden taustaryhmä on nyt kasassa. Ryhmään tulee jonkin verran muutoksia viime kauteen verrattuna, kun Ozeias Graciano siirtyi Pallo-Kissojen leiriin ja oman toimensa ohessa toimineet Janne Loukiainen sekä Jorma Naakka jäivät sivuun.

Lue lisää
Antti Voutilainen tekee paluun MP:n riveihin

Antti Voutilainen tekee paluun MP:n riveihin

Ykkösessä pelaava Mikkelin Palloilijat on tehnyt ensimmäisen uuden pelaajasopimuksen, kun viimeksi kaudella 2016 joukkueessa pelannut Antti Voutilainen tekee paluun joukkueen riveihin tehtyään vuoden sopimuksen MP:n kanssa.

Lue lisää
Viime kauden tehokkain Antti-Ville Räisänen jatkaa MP:ssä

Viime kauden tehokkain Antti-Ville Räisänen jatkaa MP:ssä

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus jatkuu, kun Antti-Ville Räisänen teki vuoden jatkosopimuksen. Näin MP:llä on kasassa viisitoista pelaajasopimusta ja sopimusjulkistukset jatkuvat tammikuussa.

Lue lisää