Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jonne Uronen jatkaa MP:n maalilla

Jonne Uronen jatkaa MP:n maalilla

Kuluvalla kaudella Ykkösessä seitsemänneksi sijoittunut Mikkelin Palloilijat on aloittanut joukkueen rakentamisen tulevaksi kaudeksi ja ensimmäisenä vuoden jatkosopimus tehtiin maalivahti Jonne Urosen kanssa. 18 ottelua MP:n maalilla Ykkösessä pelannut oma kasvatti Jonne Uronen oli jo talven Suomen Cupin otteluissa mainio ja otti paikkansa ykkösmaalivahtina kolmannesta sarjakierroksesta lähtien, kun kokenut kamerunilaismaalivahti Sammy Ndjock ei MP:n maalilla vakuuttanut. Uronen, 24 käytti tilaisuuden hyväkseen ja pelasi hyvän kauden. Hän jatkaa hyvillä mielin kasvattajaseurassaan.

–  Tietysti kaudesta jäi omalta kohdaltani hyvät fiilikset. Sain valmentajalta mahdollisuuden näyttää osaamistani ja vakiinnutin sitä kautta paikkani avauskokoonpanossa.

– Olen ollut tyytyväinen omalta osaltani viimeisen kahden kauden aikana tapahtuneeseen kehitykseen ja siihen, että olen onnistunut pelaamaan ottelusta toiseen suhteellisen hyvällä tasolla. Tietysti kauden mittaan tuli muutamia virheitä, mutta niitä ei jääty vatvomaan vaan mentiin eteenpäin. Joukkueena suoriuduimme hyvin ja koko jengin puolustaminen oli ihan sarjan kärkitasoa. Muu alakerta teki allekirjoittaneenkin pelaamisesta helpompaa. Hyökkäyspelaamiseen jäi sitten vähän toivomisen varaa ja enemmän olisi pitänyt pystyä tekemään maaleja. Olen kuitenkin tyytyväinen kokonaisuudessa meidän suoritukseemme.

– Ensi kaudella lähdetään tietysti parantamaan sijoitustamme sarjataulukossa. Omalta kohdalta haluan olla isossa roolissa ensi kauden joukkueessa ja auttaa seuraa omalla panoksellani saavuttamaan paremman sijoituksen. Haluan myös parantaa ensi kaudella omaa nollapelisaldoa.

– Kiitos kaikille, jotka ovat olleet katsomossa kannustamassa meitä voittoihin. Varsinkin se kaljakatsomon porukka, joka on ollut myös useassa vierasmatsissa kannustamassa meitä. Toivottavasti Teidät nähdään ja kuullaan ensi kaudellakin siellä kentän laidalla!

Päävalmentaja Juha Pasoja on mielissään ykkösmaalivahdin jatkosta.

– Jonne pelasi jo talven Suomen Cupin peleissä erittäin tasaisin ottein ja vakuutti minut siitä, että hänen rahkeensa riittävät Ykköseen. Sitten hän taisteli tasaväkisesti Sammyn kanssa ykkösmaalivahdin paikasta ottaen sen sitten itselleen väkisin.

– Jonnen esitykset olivat todella vakuuttavia ja sen takia olikin helppoa tarjota hänelle sopimusta myös ensi kaudelle. Toivotaan, että kehitys jatkuu yhtä vahvana maalivahtivalmentaja Jorkin kanssa.

Pelaajasopimukset 3.11.2020:
#9 Peetu Kerminen (2022)
#15 Santeri Karjalainen (2022)
#16 Eero Ylönen (2022)
#18 Topi Keskinen (2022)
#24 Jonne Uronen (2021)

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2020 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutOtto Hautamo ja Jonne Uronen muodostavat MP:n maalivahtikaksikon

Otto Hautamo ja Jonne Uronen muodostavat MP:n maalivahtikaksikon

Ykkösessä pelaava Mikkelin Palloilijat ja elokuun lopussa joukkueeseen liittynyt Otto Hautamo ovat tehneet vuoden jatkosopimuksen. Näin MP:n maalivahtikaksikon muodostavat aikaisemmin jo vuoden jatkosopimuksen tehnyt oma kasvatti Jonne Uronen sekä 18 -vuotias Otto Hautamo.

Lue lisää
Niila Forsell MP:n seitsemäs sopimuspelaaja

Niila Forsell MP:n seitsemäs sopimuspelaaja

Ykkösessä viime kaudella seitsemänneksi sijoittunut Mikkelin Palloilijat ja 19 -vuotias Mäntyharjun Jäntevässä jalkapallon aloittanut Niila Forsell ovat tehneet vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Jonathan Dunyin jatkaa myös ensi kaudella MP:ssä

Jonathan Dunyin jatkaa myös ensi kaudella MP:ssä

Viimeisen Ykkösen kotiottelun jälkeen viime lauantaina MP:n parhaaksi pelaajaksi palkittu Jonathan Dunyin jatkaa myös ensi kaudella MP:n keskikentällä.

Lue lisää
Juha Pasoja jatkaa MP:n päävalmentajana

Juha Pasoja jatkaa MP:n päävalmentajana

Ykkösessä pelaava Mikkelin Palloilijat ja päävalmentaja Juha Pasoja ovat käyttäneet sopimuksessa olleen option. Näin Pasoja jatkaa MP:n päävalmentajana myös ensi kaudella.

Lue lisää
MP ja oma kasvatti Peetu Kerminen pitkään sopimukseen

MP ja oma kasvatti Peetu Kerminen pitkään sopimukseen

Ykkösessä pelaava Mikkelin Palloilijat ja 16 -vuotias Peetu Kerminen ovat tehneet kauden 2022 loppuun asti ulottuvan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
MP ja Sammy Ndjock ovat purkaneet pelaajasopimuksen

MP ja Sammy Ndjock ovat purkaneet pelaajasopimuksen

Ykkösessä pelaava Mikkelin Palloilijat ja kamerunilainen maalivahti Sammy Ndjock ovat purkaneet kuluvan kauden lopussa päättyvän pelaajasopimuksen. Sopimus purettiin yhteisymmärryksessä.

Lue lisää