Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jonathan Dunyin jatkaa myös ensi kaudella MP:ssä

Jonathan Dunyin jatkaa myös ensi kaudella MP:ssä

Viimeisen Ykkösen kotiottelun jälkeen viime lauantaina MP:n parhaaksi pelaajaksi palkittu Jonathan Dunyin jatkaa myös ensi kaudella MP:n keskikentällä. 25-vuotias nigerialainen keskikenttäpelaaja teki vuoden jatkosopimuksen, joten hänen loistavia otteita päästään ihailemaan myös ensi kaudella Ykkösen peleissä. Kuluneella kaudella Dunyin on pelannut 20 Ykkösen pelissä, kun yksi peli jäi pelikiellon takia väliin ja peliminuutteja kertyi toiseksi eniten MP:ssä. Kaksi maalia viimeistellyt ja yhden syöttänyt Dunyin jatkaa todella hyvin mielin MP:n riveissä.

– Olen todella tyytyväinen, kun valmentajilta ja seurajohdolta löytyy luottoa minuun. Olen etuoikeutettu, kun saan jatkaa täällä hienossa seurassa ja joukkueessa.

– Tämä on ollut hyvin rankka vuosi, mutta silti kaikki jäi reilusti positiivisen puolelle. Vaikka suurin osa meistä pelaajista pelasi ensi kertaa Ykkösessä, niin voimme olla ylpeitä itsestämme. Teimme kovasti töitä harjoituksissa ja peleissä. Alku oli ehkä vähän huono, mutta hiljalleen pääsimme vauhtiin. Keräsimme mukavasti pisteitä ja pelimme parani kauden edetessä.

– Parhaan pelaajan palkinnosta minun pitää kiittää joukkuekavereitani, jotka tekivät pelaamiseni helpoksi ja olivat isoksi avuksi.

– Nyt suunnataan jo hiljalleen ajatuksia tulevaan ja toivotaan, että koronavirustilanne helpottaa ja pääsemme kohti normaalimpaa arkea. Tavoitteena on totta kai niin henkilökohtaisesti kuin joukkueena parantaa kuluvasta kaudesta, mutta se vaatii meiltä kovasti töitä.

Päävalmentaja Juha Pasoja ottaa todella tyytyväisenä vastaan parhaaksi palkitun Jonathan Dunyinin jatkon joukkueessaan.

– Dunyin pelasi todella hyvän ja tasaisen kauden. Palkinto MP:n parhaana pelaajana oli täysin ansaittu. On hienoa, että saimme kiinnitettyä hänet ensi kaudeksi ja tämä helpottaa joukkueen rakentamista tosi paljon.

– Hän riistää palloja vahvasti ja on hyvä pääpalloissa. Myös hyökkäyssuuntaan hän tekee paljon oikeita ratkaisuja syötöllään ja rytmittää peliä hyvin.

– Tämä oli loistava kiinnitys tähän joukkueen rakennusurakan alkuun ja tästä on hyvä jatkaa joukkueen kokoamista!

Pelaajasopimukset 5.11.2020:
#9 Peetu Kerminen (2022)
#15 Santeri Karjalainen (2022)
#16 Eero Ylönen (2022)
#18 Topi Keskinen (2022)
#20 Jonathan Dunyin (2021)
#24 Jonne Uronen (2021)

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2020 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNiila Forsell taituroi ensi kesänäkin Urskissa

Niila Forsell taituroi ensi kesänäkin Urskissa

Viime kaudella hyviä otteita MP:n hyökkäyksessä ja keskikentällä esittänyt Niila Forsell jatkaa myös ensi kaudella Ykkösliigassa pelaavan Mikkelin Palloilijoiden riveissä, kun Forsell on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Joel Laitinen dominoi myös ensi kaudella MP:n keskikentän pohjalla

Joel Laitinen dominoi myös ensi kaudella MP:n keskikentän pohjalla

Ykkösliigassa pelaava Mikkelin Palloilijat jatkaa jatkosopimusten julkaisua. Tänään on vuorossa loistavan kauden MP:n keskikentän pohjalla pelannut Joel Laitinen, joka on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Honka-Hallila jatkaa

MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Honka-Hallila jatkaa

Viime kaudella Ykkösessä hienosti kolmanneksi sijoittunut ja ensi kaudella toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, Ykkösliigassa, pelaava Mikkelin Palloilijat on aloittanut joukkueen rakentamisen kohti uusia ja kovia haasteita.

Lue lisää
Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Lauantaina Suomen Cupin Ykkösen karsintalohkon ottelut aloittavalla Mikkelin Palloilijoilla on nyt kasassa 20 pelaajasopimusta, kun puolustaja Yassin Daoussi teki vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Itä-Suomen aluehallintovirasto on tänään annetussa päätöksessään jatkanut yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista. Yli 20 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat kiellettyjä 22.2.2021 saakka.

Lue lisää
Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus jatkuu, kun Nuutti Laaksonen teki seuran kanssa vuoden pelaajasopimuksen. Nyt on kasassa seitsemäntoista pelaajasopimusta.

Lue lisää