Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jonathan Dunyin jatkaa myös ensi kaudella MP:ssä

Jonathan Dunyin jatkaa myös ensi kaudella MP:ssä

Viimeisen Ykkösen kotiottelun jälkeen viime lauantaina MP:n parhaaksi pelaajaksi palkittu Jonathan Dunyin jatkaa myös ensi kaudella MP:n keskikentällä. 25-vuotias nigerialainen keskikenttäpelaaja teki vuoden jatkosopimuksen, joten hänen loistavia otteita päästään ihailemaan myös ensi kaudella Ykkösen peleissä. Kuluneella kaudella Dunyin on pelannut 20 Ykkösen pelissä, kun yksi peli jäi pelikiellon takia väliin ja peliminuutteja kertyi toiseksi eniten MP:ssä. Kaksi maalia viimeistellyt ja yhden syöttänyt Dunyin jatkaa todella hyvin mielin MP:n riveissä.

– Olen todella tyytyväinen, kun valmentajilta ja seurajohdolta löytyy luottoa minuun. Olen etuoikeutettu, kun saan jatkaa täällä hienossa seurassa ja joukkueessa.

– Tämä on ollut hyvin rankka vuosi, mutta silti kaikki jäi reilusti positiivisen puolelle. Vaikka suurin osa meistä pelaajista pelasi ensi kertaa Ykkösessä, niin voimme olla ylpeitä itsestämme. Teimme kovasti töitä harjoituksissa ja peleissä. Alku oli ehkä vähän huono, mutta hiljalleen pääsimme vauhtiin. Keräsimme mukavasti pisteitä ja pelimme parani kauden edetessä.

– Parhaan pelaajan palkinnosta minun pitää kiittää joukkuekavereitani, jotka tekivät pelaamiseni helpoksi ja olivat isoksi avuksi.

– Nyt suunnataan jo hiljalleen ajatuksia tulevaan ja toivotaan, että koronavirustilanne helpottaa ja pääsemme kohti normaalimpaa arkea. Tavoitteena on totta kai niin henkilökohtaisesti kuin joukkueena parantaa kuluvasta kaudesta, mutta se vaatii meiltä kovasti töitä.

Päävalmentaja Juha Pasoja ottaa todella tyytyväisenä vastaan parhaaksi palkitun Jonathan Dunyinin jatkon joukkueessaan.

– Dunyin pelasi todella hyvän ja tasaisen kauden. Palkinto MP:n parhaana pelaajana oli täysin ansaittu. On hienoa, että saimme kiinnitettyä hänet ensi kaudeksi ja tämä helpottaa joukkueen rakentamista tosi paljon.

– Hän riistää palloja vahvasti ja on hyvä pääpalloissa. Myös hyökkäyssuuntaan hän tekee paljon oikeita ratkaisuja syötöllään ja rytmittää peliä hyvin.

– Tämä oli loistava kiinnitys tähän joukkueen rakennusurakan alkuun ja tästä on hyvä jatkaa joukkueen kokoamista!

Pelaajasopimukset 5.11.2020:
#9 Peetu Kerminen (2022)
#15 Santeri Karjalainen (2022)
#16 Eero Ylönen (2022)
#18 Topi Keskinen (2022)
#20 Jonathan Dunyin (2021)
#24 Jonne Uronen (2021)

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2020 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutOtto Hautamo ja Jonne Uronen muodostavat MP:n maalivahtikaksikon

Otto Hautamo ja Jonne Uronen muodostavat MP:n maalivahtikaksikon

Ykkösessä pelaava Mikkelin Palloilijat ja elokuun lopussa joukkueeseen liittynyt Otto Hautamo ovat tehneet vuoden jatkosopimuksen. Näin MP:n maalivahtikaksikon muodostavat aikaisemmin jo vuoden jatkosopimuksen tehnyt oma kasvatti Jonne Uronen sekä 18 -vuotias Otto Hautamo.

Lue lisää
Niila Forsell MP:n seitsemäs sopimuspelaaja

Niila Forsell MP:n seitsemäs sopimuspelaaja

Ykkösessä viime kaudella seitsemänneksi sijoittunut Mikkelin Palloilijat ja 19 -vuotias Mäntyharjun Jäntevässä jalkapallon aloittanut Niila Forsell ovat tehneet vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Jonne Uronen jatkaa MP:n maalilla

Jonne Uronen jatkaa MP:n maalilla

Kuluvalla kaudella Ykkösessä seitsemänneksi sijoittunut Mikkelin Palloilijat on aloittanut joukkueen rakentamisen tulevaksi kaudeksi ja ensimmäisenä vuoden jatkosopimus tehtiin maalivahti Jonne Urosen kanssa.

Lue lisää
Juha Pasoja jatkaa MP:n päävalmentajana

Juha Pasoja jatkaa MP:n päävalmentajana

Ykkösessä pelaava Mikkelin Palloilijat ja päävalmentaja Juha Pasoja ovat käyttäneet sopimuksessa olleen option. Näin Pasoja jatkaa MP:n päävalmentajana myös ensi kaudella.

Lue lisää
MP ja oma kasvatti Peetu Kerminen pitkään sopimukseen

MP ja oma kasvatti Peetu Kerminen pitkään sopimukseen

Ykkösessä pelaava Mikkelin Palloilijat ja 16 -vuotias Peetu Kerminen ovat tehneet kauden 2022 loppuun asti ulottuvan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
MP ja Sammy Ndjock ovat purkaneet pelaajasopimuksen

MP ja Sammy Ndjock ovat purkaneet pelaajasopimuksen

Ykkösessä pelaava Mikkelin Palloilijat ja kamerunilainen maalivahti Sammy Ndjock ovat purkaneet kuluvan kauden lopussa päättyvän pelaajasopimuksen. Sopimus purettiin yhteisymmärryksessä.

Lue lisää