Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Niila Forsell MP:n seitsemäs sopimuspelaaja

Niila Forsell MP:n seitsemäs sopimuspelaaja

Ykkösessä viime kaudella seitsemänneksi sijoittunut Mikkelin Palloilijat ja 19 -vuotias Mäntyharjun Jäntevässä jalkapallon aloittanut Niila Forsell ovat tehneet vuoden jatkosopimuksen. Näin MP:llä on kasassa seitsemän pelaajasopimusta ja neuvotteluja viime kauden pelaajien kanssa käydään koko ajan.

Keskikentällä hyökkäävässä roolissa pelaava Forsell pelasi viime kaudella Ykkösessä 16 ottelussa ja onnistui kertaalleen maalinteossa kotiottelussa Gnistania vastaan. Kaudesta 2012 asti MP:ssä ollut ja neljännen kauden edustusjoukkueessa aloittava Forsell haluaa ensi kaudella olla vieläkin isommassa roolissa.

– Menneestä kaudesta jäi positiivinen fiilis, sillä pääsin pelaamaan todella paljon enemmän kuin edellisellä kaudella Kakkosessa. Kausi oli pitkä ja korona vaikeutti sitä aika paljon, mutta hienoa, että kausi saatiin vedettyä kunnialla maaliin.

– Näytimme, että näillä peliesityksillä me ehdottomasti kuulumme Ykköseen. Oli hienoa huomata, että hyvällä pelillä voidaan voittaa ihan mikä vaan joukkue tässä sarjassa. Mitä omaan peliin tulee, niin se kehittyi huomattavasti kauden aikana ja varsinkin fyysiset ominaisuudet paranivat paljon talven Suomen Cupin peleistä kauden alkuun.

– On kiva jatkaa tutussa ja turvallisessa ympäristössä. Lähden ensi kaudelle tavoitteenani saada entistä enemmän peliaikaa ja ottamaan sen vakituisen avauskokoonpanon paikan. Joukkueena pyritään varmasti parantamaan tämän kauden seitsemättä sijaa.

Päävalmentaja Juha Pasoja on mielissään, että Niila jatkaa MP:n riveissä.

– Niila pääsi pelaamaan hyvän määrän Ykkösen pelejä tänä vuonna ja onnistui maalinteossakin. Niilan vahvuudet on hyökkäyspelissä ja varsinkin älykäs tilojen havainnointi sekä liikkuminen linjojen välissä.

– Hienoa, että saatiin Niila jatkamaan MP:ssä ja vaikka armeija viekin kuusi kuukautta vuoden alusta, niin uskon Niilan kehityksen jatkuvan ja sitä kautta saavan paljon vastuuta ensi kaudella.

Pelaajasopimukset 10.11.2020:
#9 Peetu Kerminen (2022)
#15 Santeri Karjalainen (2022)
#16 Eero Ylönen (2022)
#18 Topi Keskinen (2022)
#20 Jonathan Dunyin (2021)
#23 Niila Forsell (2021)
#24 Jonne Uronen (2021)

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2020 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutOtto Hautamo ja Jonne Uronen muodostavat MP:n maalivahtikaksikon

Otto Hautamo ja Jonne Uronen muodostavat MP:n maalivahtikaksikon

Ykkösessä pelaava Mikkelin Palloilijat ja elokuun lopussa joukkueeseen liittynyt Otto Hautamo ovat tehneet vuoden jatkosopimuksen. Näin MP:n maalivahtikaksikon muodostavat aikaisemmin jo vuoden jatkosopimuksen tehnyt oma kasvatti Jonne Uronen sekä 18 -vuotias Otto Hautamo.

Lue lisää
Jonathan Dunyin jatkaa myös ensi kaudella MP:ssä

Jonathan Dunyin jatkaa myös ensi kaudella MP:ssä

Viimeisen Ykkösen kotiottelun jälkeen viime lauantaina MP:n parhaaksi pelaajaksi palkittu Jonathan Dunyin jatkaa myös ensi kaudella MP:n keskikentällä.

Lue lisää
Jonne Uronen jatkaa MP:n maalilla

Jonne Uronen jatkaa MP:n maalilla

Kuluvalla kaudella Ykkösessä seitsemänneksi sijoittunut Mikkelin Palloilijat on aloittanut joukkueen rakentamisen tulevaksi kaudeksi ja ensimmäisenä vuoden jatkosopimus tehtiin maalivahti Jonne Urosen kanssa.

Lue lisää
Juha Pasoja jatkaa MP:n päävalmentajana

Juha Pasoja jatkaa MP:n päävalmentajana

Ykkösessä pelaava Mikkelin Palloilijat ja päävalmentaja Juha Pasoja ovat käyttäneet sopimuksessa olleen option. Näin Pasoja jatkaa MP:n päävalmentajana myös ensi kaudella.

Lue lisää
MP ja oma kasvatti Peetu Kerminen pitkään sopimukseen

MP ja oma kasvatti Peetu Kerminen pitkään sopimukseen

Ykkösessä pelaava Mikkelin Palloilijat ja 16 -vuotias Peetu Kerminen ovat tehneet kauden 2022 loppuun asti ulottuvan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
MP ja Sammy Ndjock ovat purkaneet pelaajasopimuksen

MP ja Sammy Ndjock ovat purkaneet pelaajasopimuksen

Ykkösessä pelaava Mikkelin Palloilijat ja kamerunilainen maalivahti Sammy Ndjock ovat purkaneet kuluvan kauden lopussa päättyvän pelaajasopimuksen. Sopimus purettiin yhteisymmärryksessä.

Lue lisää