Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jesse Jäppinen MP:n 11. sopimuspelaaja

Jesse Jäppinen MP:n 11. sopimuspelaaja

Ykkösessä pelaava Mikkelin Palloilijat ja Jesse Jäppinen solmineet vuoden jatkosopimukseen. Tällä hetkellä MP:llä on kasassa yksitoista pelaajasopimusta.

Loppukaudella jo neljässä Ykkösen pelissä pelannut 19-vuotias monipuolinen keskialueen pelaaja siirtyi STPS:stä MP:n A-junioreihin elokuussa ja on melkein siitä asti harjoitellut edustusjoukkueen mukana. Jesse Jäppinen jatkaa hyvillä mielin MP:n riveissä, vaikka armeija tuo omat haasteet tulevaan kauteen.

– Menneestä kaudesta jäi todella positiiviset fiilikset. Pääsin hyvin joukkueeseen mukaan ja onnistuin saamaan peliminuuttejakin Ykkösessä.

– Tempo, taito ja pelaajien fysiikka ovat aivan eri luokkaa Ykkösessä kuin Kolmosessa. Näiden takia tottuminen Ykkösen vauhtiin vie hieman aikaa, mutta siihen nähden kentällä ollessani onnistuin ihan hyvin. Joukkueena peli näytti loppukaudesta todella hyvältä ja MP osoitti kuuluvansa Ykköseen.

– Innolla odotan tulevaa kautta. Tavoitteenani on saada entistä enemmän vastuuta ja auttaa joukkuetta raapimaan mahdollisimman paljon pisteitä. Tammikuussa alkava intti mahdollisineen koronarajoituksineen tietenkin sotkee jonkin verran ensi kauteen valmistautumista, mutta uskon, että pystyn silti kehittymään pelaajana.

Päävalmentaja Juha Pasoja odottaa, että Jesse Jäppinen kehittyy entisestää pelaajana.

– Jesse on nuori hyökkäävä keskikenttäpelaaja, jonka vahvuuksia on hyvä liike sekä tekniikka. Hän on pelannut alemmalla sarjatasolla, mutta loppukaudesta pelaamissaan peleissä Jesse esitti erittäin kypsää pelaamista.

– Jesse on lupaava pelaaja, joka täydentää hyvin meidän keskikenttäämme ja onkin mielenkiintoista tulevalla kaudella nähdä, miten Jesse kehittyy talven aikana ja kesän peleissä, vaikkakin armeija varmasti häiritsee hieman harjoittelua alkuvuodesta.

Pelaajasopimukset 3.12.2020:
#4 Iiro Äijö (2021)
#9 Peetu Kerminen (2022)
#15 Santeri Karjalainen (2022)
#16 Eero Ylönen (2022)
#18 Topi Keskinen (2022)
#20 Jonathan Dunyin (2021)
#22 Jesse Jäppinen (2021)
#23 Niila Forsell (2021)
#24 Jonne Uronen (2021)
#28 Aatu Manninen (2021)
#33 Otto Hautamo (2021)

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2020 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNiila Forsell taituroi ensi kesänäkin Urskissa

Niila Forsell taituroi ensi kesänäkin Urskissa

Viime kaudella hyviä otteita MP:n hyökkäyksessä ja keskikentällä esittänyt Niila Forsell jatkaa myös ensi kaudella Ykkösliigassa pelaavan Mikkelin Palloilijoiden riveissä, kun Forsell on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Joel Laitinen dominoi myös ensi kaudella MP:n keskikentän pohjalla

Joel Laitinen dominoi myös ensi kaudella MP:n keskikentän pohjalla

Ykkösliigassa pelaava Mikkelin Palloilijat jatkaa jatkosopimusten julkaisua. Tänään on vuorossa loistavan kauden MP:n keskikentän pohjalla pelannut Joel Laitinen, joka on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Honka-Hallila jatkaa

MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Honka-Hallila jatkaa

Viime kaudella Ykkösessä hienosti kolmanneksi sijoittunut ja ensi kaudella toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, Ykkösliigassa, pelaava Mikkelin Palloilijat on aloittanut joukkueen rakentamisen kohti uusia ja kovia haasteita.

Lue lisää
Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Lauantaina Suomen Cupin Ykkösen karsintalohkon ottelut aloittavalla Mikkelin Palloilijoilla on nyt kasassa 20 pelaajasopimusta, kun puolustaja Yassin Daoussi teki vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Itä-Suomen aluehallintovirasto on tänään annetussa päätöksessään jatkanut yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista. Yli 20 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat kiellettyjä 22.2.2021 saakka.

Lue lisää
Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus jatkuu, kun Nuutti Laaksonen teki seuran kanssa vuoden pelaajasopimuksen. Nyt on kasassa seitsemäntoista pelaajasopimusta.

Lue lisää