Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MP:n taustaryhmä kasassa

MP:n taustaryhmä kasassa

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden taustaryhmä on nyt kasassa. Ryhmään tulee jonkin verran muutoksia viime kauteen verrattuna, kun Ozeias Graciano siirtyi Pallo-Kissojen leiriin ja oman toimensa ohessa toimineet Janne Loukiainen sekä Jorma Naakka jäivät sivuun. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee MP:n oma kasvatti ja aikaisemmin MP:n junioripäällikkönä toiminut Mika Pasanen. Maalivahtivalmentaja on aloittanut RoPS:sta kasvattajaseuraansa palannut Juho Luukkonen ja fyysisestä valmennuksesta vastaa Tuula Penttinen. Fysioterapeuttina jatkaa Timo Kyttä ja huoltajana Aki Lampinen. Joukkueenjohtaja Mika Korpela saa avukseen Esa Rouvisen ja lääkäreinä jatkavat Ilari Kuitunen sekä Hannu Paajanen.

Päävalmentaja Juha Pasoja on todella tyytyväinen uudistuneeseen ryhmäänsä.

– Taustaryhmä muuttui hieman, koska hyvää työtä tehneet Naakka ja Loukiainen jäivät pois ymmärrettävistä syistä. Kiitokset heille vielä kerran! Uusina kasvoina valmennuksessa ovat Mika Pasanen ja Juho Luukkonen, jotka molemmat ovat mukana päivittäisessä toiminnassa. Pasanen auttaa päävalmentajaa pelin ja pelaajien kehittämisessä. Luukkonen taas huolehtii maalivahtien kehittymisestä.

– Uutena kasvona fysiikkavalmennukseen tulee Tuula Penttinen, jolla on mittava ura ja kokemus yleisurheilupuolelta. Tuulan tehtävänä on huolehtia pelaajien yksilöllisestä kehityksestä fysiikan puolella. Kytän Timo jatkaa liikkuvuus- ja koordinaatiopuolen ammattilaisena sekä fysioterapeuttina.

– Jotta urheilupuoli pystyy keskittymään olennaiseen, on tärkeässä roolissa myös huoltaja Aki Lampinen sekä joukkueenjohtajat Mika Korpela ja Esa Rouvinen. Lisäksi pelaajien hyvinvoinnista vastaavat lääkintäpuolen ammattilaiset Hannu Paajanen ja Ilari Kuitunen.

Pasoja on tällä hetkellä tyytyväinen joukkueen pelaajasopimustilanteeseen. Pelaajasopimuksia on kasassa 16 ja lisäksi harjoitusringissä on mukana kuusi omaa junioria: Tuomo Jukarainen, Miro Kekkonen, Matti Liimatainen, Arttu Loukiainen, Deng Malual sekä Veli-Matti Nuija.

– Joukkueen rakennus on hyvällä mallilla. Joulukuussa katsastettiin jo pelaajia ja nyt myös tammikuun aikana tulemme testaamaan paljon pelaajia. Helmikuun Suomen Cupin peleissä saatetaan nähdä myös muutamia testipelaajia.

– Pääsääntöisesti haemme tällä hetkellä laitapuolustajia sekä hyökkääjiä.

Pelaajana kolme kautta Ykkösessäkin MP:n riveissä pelannut Mika Pasanen liittyy intoa puhkuen valmentajaksi taustaryhmään.

– Todella hyvin mielin tulen mukaan porukkaan! Tässä on vuosia tehty kovasti töitä, että pääsisin valmentajana eteenpäin. Kun mahdollisuus tuli lähteä edustuksen valmennustiimiin mukaan omassa kasvattajaseurassa, niin ei sitä tarvinnut kovin pitkään miettiä. Tämä on minulle hyvä steppi omalla valmennusuralla!

– Aikanaan tosiaan kolme kautta vierähti pelaajana Ykkösessä MP:n riveissä. Ykkönen oli silloin kova sarja ja sitä se on nytkin. Odotan Ykkösessä kovatasoisia ja vauhdikkaita matseja. Eniten odotan kuitenkin ihan sitä päivittäistä toimintaa, että treenataan jatkuvasti laadukkaasti, että se näkyy sitten positiivisella tavalla meidän pelaamisessamme.

– Nyt kun ei enää ole asiaa laukomaan vapareita ja rankkareita, niin haluan tuoda joukkueeseen päivittäistä työnteon asennetta. Kun pidämme päivittäisen tekemisen korkeatasoisena, niin tuloksetkin kyllä seuraavat kovaa duunia.

– Nähdään ensi kesällä Urskissa!

Mikkelin Palloilijat taustaryhmä 2021:
päävalmentaja: Juha Pasoja
valmentaja: Mika Pasanen
MV-valmentaja: Juho Luukkonen
fyysinen valmentaja: Tuula Penttinen
fysioterapeutti: Timo Kyttä
huoltaja: Aki Lampinen
joukkueenjohtajat: Mika Korpela, Esa Rouvinen
lääkärit: Hannu Paajanen, Ilari Kuitunen

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2020 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNiila Forsell taituroi ensi kesänäkin Urskissa

Niila Forsell taituroi ensi kesänäkin Urskissa

Viime kaudella hyviä otteita MP:n hyökkäyksessä ja keskikentällä esittänyt Niila Forsell jatkaa myös ensi kaudella Ykkösliigassa pelaavan Mikkelin Palloilijoiden riveissä, kun Forsell on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Joel Laitinen dominoi myös ensi kaudella MP:n keskikentän pohjalla

Joel Laitinen dominoi myös ensi kaudella MP:n keskikentän pohjalla

Ykkösliigassa pelaava Mikkelin Palloilijat jatkaa jatkosopimusten julkaisua. Tänään on vuorossa loistavan kauden MP:n keskikentän pohjalla pelannut Joel Laitinen, joka on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Honka-Hallila jatkaa

MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Honka-Hallila jatkaa

Viime kaudella Ykkösessä hienosti kolmanneksi sijoittunut ja ensi kaudella toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, Ykkösliigassa, pelaava Mikkelin Palloilijat on aloittanut joukkueen rakentamisen kohti uusia ja kovia haasteita.

Lue lisää
Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Lauantaina Suomen Cupin Ykkösen karsintalohkon ottelut aloittavalla Mikkelin Palloilijoilla on nyt kasassa 20 pelaajasopimusta, kun puolustaja Yassin Daoussi teki vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Itä-Suomen aluehallintovirasto on tänään annetussa päätöksessään jatkanut yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista. Yli 20 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat kiellettyjä 22.2.2021 saakka.

Lue lisää
Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus jatkuu, kun Nuutti Laaksonen teki seuran kanssa vuoden pelaajasopimuksen. Nyt on kasassa seitsemäntoista pelaajasopimusta.

Lue lisää