Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus jatkuu, kun Nuutti Laaksonen teki seuran kanssa vuoden pelaajasopimuksen. Nyt on kasassa seitsemäntoista pelaajasopimusta.

21-vuotias Nuutti Laaksonen on Kouvolan Susien kasvatti, joka siirtyi jo nuorena FC Lahden organisaatioon. Kaksi edellistä kautta Laaksonen on pelannut Ykköstä MYPA:n riveissä, missä otteluita pääosin laitapuolustajana kertyi kaikkiaan 41. Laaksonen on pallovarma ja juoksuvoimainen laitapakki, joka nauttii hyökkäysten tukemisesta ja kentällä hänet erottaa kevyestä askeleesta. Hän jatkaa Ykkösen pelejä Mikkelissä innokkaana.

– Hyvillä fiiliksillä tulen Mikkeliin! On mukava palata taas normaaliin arkeen ja aloittaa työnteko uudessa ympäristössä. Mikkelistä en kaupunkina vielä hirveästi mitään tiedä, mutta ensivaikutelmat ovat ihan positiiviset.

– Toivottavasti pystymme joukkueena parantamaan viime kaudesta ja sijoittua mahdollisimman korkealle sarjataulukossa. Itselleni tietysti aina toivoo hyvää ja ehjää kautta.

Nuutti Laaksonen on pelannut molemmissa MP:n harjoitusotteluissa ja ollut useamman viikon joukkueen harjoituksissa mukana. Päävalmentaja Juha Pasoja on ollut tyytyväinen Laaksosen edesottamuksiin.

– Nuutti vakuutti otteillaan valmennuksen kahden testijakson jälkeen ja näin ollen saimme joukkueeseen hyvän laitapuolustajan.

– Hän on jo kokenut pelaaja Ykkösessä ja tuo myös johtajuutta joukkueen harjoitteluun ja pelaamiseen. Hänen vahvuuksiaan on pallollinen peli, hyökkäyksien tukeminen sekä hyvät keskitykset. Myös puolustussuuntaan hän pärjää hyvin yksi vastaan yksi -tilanteissa sekä sijoittuu hyvin. On myös hyvä, että Nuutti on pystynyt pelaamaan tasaisesti päivästä toiseen, pysynyt hyvin kunnossa ja näin on aina valmis auttamaan joukkuetta.

#12 Nuutti Laaksonen
s. 9.8.1999
puolustaja
pituus/paino: 178/70
aikaisemmat seurat: Sudet, KJP, FC Lahti Akatemia, PKKU, FC Lahti, MYPA

Pelaajasopimukset 20.1.2021:
#3 Reetu Räsänen (2021)
#4 Iiro Äijö (2021)
#7 Antti-Ville Räisänen (2021)
#9 Peetu Kerminen (2022)
#12 Nuutti Laaksonen (2021)
#14 Jesse Jäppinen (2021)
#15 Santeri Karjalainen (2022)
#16 Eero Ylönen (2022)
#18 Topi Keskinen (2022)
#20 Jonathan Dunyin (2021)
#21 Leevi Leinonen (2021)
#22 Antti Voutilainen (2021)
#23 Niila Forsell (2021)
#24 Jonne Uronen (2021)
#25 Juuso Tarvainen (2021)
#28 Aatu Manninen (2021)
#33 Otto Hautamo (2021)

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2020 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNiila Forsell taituroi ensi kesänäkin Urskissa

Niila Forsell taituroi ensi kesänäkin Urskissa

Viime kaudella hyviä otteita MP:n hyökkäyksessä ja keskikentällä esittänyt Niila Forsell jatkaa myös ensi kaudella Ykkösliigassa pelaavan Mikkelin Palloilijoiden riveissä, kun Forsell on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Joel Laitinen dominoi myös ensi kaudella MP:n keskikentän pohjalla

Joel Laitinen dominoi myös ensi kaudella MP:n keskikentän pohjalla

Ykkösliigassa pelaava Mikkelin Palloilijat jatkaa jatkosopimusten julkaisua. Tänään on vuorossa loistavan kauden MP:n keskikentän pohjalla pelannut Joel Laitinen, joka on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Honka-Hallila jatkaa

MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Honka-Hallila jatkaa

Viime kaudella Ykkösessä hienosti kolmanneksi sijoittunut ja ensi kaudella toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, Ykkösliigassa, pelaava Mikkelin Palloilijat on aloittanut joukkueen rakentamisen kohti uusia ja kovia haasteita.

Lue lisää
Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Lauantaina Suomen Cupin Ykkösen karsintalohkon ottelut aloittavalla Mikkelin Palloilijoilla on nyt kasassa 20 pelaajasopimusta, kun puolustaja Yassin Daoussi teki vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Itä-Suomen aluehallintovirasto on tänään annetussa päätöksessään jatkanut yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista. Yli 20 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat kiellettyjä 22.2.2021 saakka.

Lue lisää
MP:n taustaryhmä kasassa

MP:n taustaryhmä kasassa

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden taustaryhmä on nyt kasassa. Ryhmään tulee jonkin verran muutoksia viime kauteen verrattuna, kun Ozeias Graciano siirtyi Pallo-Kissojen leiriin ja oman toimensa ohessa toimineet Janne Loukiainen sekä Jorma Naakka jäivät sivuun.

Lue lisää