Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBT Pori-sarja alkaa lauantaina

 
FBT Pori-sarja alkaa lauantaina

OLS:n miehet aloittavat liigakarsintasarjansa FBT Poria vastaan lauantaina 19.3. vierasottelulla Porin Urheilutalolla. Porin ottelu alkaa klo 18:00. Sunnuntaina pelataan Linnanmaan Liikuntahallissa klo 18:30 alkaen. Ensimmäisen kerran sarja voi olla jommalle kummalle katkolla torstaina 24.3. Porissa. 

Mielenkiintoa ja sähköä riittää

OLS:lle FBT Poria vastaan pelattava liigakarsintasarja on jo sarjassaan kymmenes. Yhteistä lähihistoriaa joukkueilta löytyy keväältä 2008, jolloin FBT Pori sysäsi OLS:n 1.divisioonaan. OLS kävi liigassa kauden 2009-2010,
kunnes viime keväänä Loviisa Tor oli OLS:aa vahvempi liigakarsintavaiheessa. OLS on Blue Fox -sarjan jäljiltä suhteellisen terve ryhmä, joskin tässä vaiheessa kautta pieniä vammoja löytyy useampienkin pelaajien jäsenistä.

FBT Pori kokosi liigakaudellaan 8 voittoa 26 ottelusta. Kotikentällä voittoja kertyi viisi ja vieraissa vain kolme. Joukkueen ykköstähti on Miikka Läntinen, joka teki liigassa peräti 28 maalia, eli lähes neljänneksen Porin maaleista. Janne Hyvönen oli 2. paras pistemies tehoin 12+14. FBT Porin oululaisittain mielenkiintoisin pelaaja on Matti Rössi, joka siirtyi kesken kauden FBT:n riveihin. 11 ottelussa Rössin tilille kertyi 3 maalia.

Kumpi hyötyy pelialustoista?

Porissa liigakarsintaottelut pelataan Salibandyliigasta tutulla mattoalustalla. Tarkalleen ottaen matto on fyysisestikin sama kuin Linnanmaalla viime talvena liigapeleissä nähty matto. Linnanmaalla pelataan maton sijaan parketilla ja tämä muuttaapelin luonnetta. Olisiko pelialustojen vaihtelevuudesta etua OLS:lle? - mene ja tiedä.

Oman erikoisen lisänsä sarjaan tuo se seikka, että samojen seurojen A-juniorijoukkueet kohtaavat samaan aikaan (la 19.3. Pori, su 20.3. Oulu, tarvittaessa la 26.3. Pori).

Poikien sunnuntain 2. SM-sarjan karsintaottelu OLS A-juniorit - FBT Karhut alkaa klo 12:00 Linnanmaan Liikuntahallissa.

Liigakarsintasarjan otteluohjelma
La 19.3. FBT Pori - OLS klo 18:00
Su 20.3. OLS - FBT Pori klo 18:30
To 24.3. FBT Pori - OLS klo 18:30

Tarvittaessa:
La 26.3. OLS - FBT Pori klo 18:30
Su 27.3. FBT Pori - OLS klo 18:30

OLS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

Jani Lipsasesta OLS Salibandyn uusi päätoiminen työntekijä ja miesten edustusjoukkueen päävalmentaja

OLS Salibandy on valinnut uudeksi päätoimiseksi työntekijäksi SB Vaasassa kaksi viime kautta miesten edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuratyöntekijänä toimineen Jani Lipsasen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää
SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

Rauman SalBa teki tänään Salibandyliigan historiaa ottamalla kaikkien aikojen ensimmäisen vierasvoittonsa pääsarjassa.

Lue lisää
Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers on Espoon ykkönen salibandyssa. Ensimmäisenkin kaupungin paikallisottelun syksyllä vienyt Oilers löi tänään paikalliskilpailija Westend Indiansin sen kotiluolassa Otahallissa 8-2.

Lue lisää