Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

AC Oulu ja FC OPA yhteistyöhön

 
AC Oulu ja FC OPA yhteistyöhön

AC Oulu ja alkavalla kaudella jalkapallon Kolmosessa pelaava FC OPA ovat tehneet sopimuksen farmiyhteistyöstä.

Yhteistyön päätavoitteena on luoda nuorille Oulun seudun pelaajille kehittymispaikka ja väylä kohti kaupungin ykkösjoukkuetta.

- Esimerkiksi sellaisille OLS:n ja Tervarien junioreille, jotka eivät pysty nousemaan suoraan edustusjoukkueeseen, tarjoaa tämä yhteistyö hyvän mahdollisuuden hakea OPA:n kautta tuntumaa miesten peleistä. OPA on oululaisille tuttu organisaatio ja yhteistyö tulee olemaan tärkeä osa on nuorten oululaispelaajien kehitysprojektia, AC Oulun urheilutoimenjohtaja Mika Nurmela kertoo.

Myös FC OPA:n Lauri Kauppinen korostaa yhteistyön laajuutta.

- Tämä ei ole pelkästään OPA:n tai AC Oulun juttu. Ensi kaudella Kakkosessa ei ole ainuttakaan oululaisjoukkuetta, mutta meidän tavoitteemme on nousta sinne kahden vuoden sisällä. Silloin tarjolla olisi hyvä kehittymispaikka nuorille oululaisille, ennen kaikkea OLS:n ja Tervarien junioreille.

- Meidän pelaajia ei välttämättä alkavalla kaudella mahdu AC Oulun kokoonpanoon, mutta heidän pelaajillaan on mahdollisuus hakea välillä pelituntumaa meidän mukana, Kauppinen sanoo.

- Sopimuksemme on aluksi yksivuotinen, mutta nyt tarkoitus on lähteä tekemään asioita pitkäjänteisesti. Oululaisnuoria ajatellen toimivan kokonaisuuden putki alkaa tästä muotoutua, painottaa Nurmela.

AC Oulun tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Edustusjalkapallo AC Oulu ry - logo

AC Oulu - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSanteri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Matias Juntunen jatkaa - kymppi täyteen OPS:ssa

Matias Juntunen jatkaa - kymppi täyteen OPS:ssa

Harva pelaaja jatkaa nykyaikana samassa seurassa kymmentä kautta putkeen. Vuoden jatkosopimuksen myötä Matias Juntusesta voidaan jo puhua Oulun Palloseuran nykyajan seuraikonina.

Lue lisää
Paras maalintekijä ja Tikkanen jatkavat OPS:ssa

Paras maalintekijä ja Tikkanen jatkavat OPS:ssa

Ykkösen kauteen valmistautuva Oulun Palloseura on solminut vuoden jatkosopimukset viime kauden parhaan maalintekijänsä Abdul Sesayn sekä oululaislahjakkuuden Valtteri Tikkasen kanssa.

Lue lisää
Miika Juntusella päävastuu valmennuksesta myös ensi kaudella

Miika Juntusella päävastuu valmennuksesta myös ensi kaudella

Oulun Palloseuran managerina kymmenen vuotta toiminut Miika Juntunen otti viime kaudella ensimmäistä kertaa urallaan päävastuun myös joukkueensa valmentamisesta.

Lue lisää
OPS ja KajHa yhteistyöhön

OPS ja KajHa yhteistyöhön

Jalkapallon Ykköseen noussut Oulun Palloseura ja jalkapallon Kakkoseen noussut Kajaanin Haka ovat sopineet kolmivuotisesta (2017-2019) seurojen välisestä yhteistyöstä.

Lue lisää
OPS kiinnitti testipelaajiaan - joukkueeseen hurja määrä osaamista ja kokemusta

OPS kiinnitti testipelaajiaan - joukkueeseen hurja määrä osaamista ja kokemusta

Sarjanousua Ykköseen tavoitteleva Oulun Palloseura on solminut viisi pelaajasopimusta joukkueen testattavana pitkään olleiden pelaajien kanssa. Varsinkin joukkueen puolustus vahvistuu uusien sopimuksien myötä hurjasti.

Lue lisää