Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Laser HT:n A-juniorit Kiekko-Laserin suojiin

 
Laser HT:n A-juniorit Kiekko-Laserin suojiin

Laser HT:n A-juniorit siirtyy Kiekko-Laserin siipien alle Kiekko-Laser A-junioreiksi 1. toukokuuta ja myöhemmin tämän vuoden aikana Laser HT vaihtaa nimensä Kiekko-Laser junioreiksi. A-junioreiden siirtymisen myötä Oulun alueen nuorilla kiekkoilijoilla on selkeä vaihtoehto uralla eteenpäin pääsemiseksi. Siirtyminen mahdollistaa myös pelaajaliikenteen Kiekko-Laserin Mestis- ja A-juniorijoukkueiden välillä. Tulevana kesänä yhteistyössä järjestettävä Kiekko-Leiri on ensimmäinen yhteistyön muoto Kiekko-Laserin Mestis-joukkueen ja tulevien Kiekko-Laser junioreiden välillä.

Leirin valmennuksesta vastaavat Laser Ht:n juniorivalmennus ja Kiekko-Laserin valmentajat Mikko Manner, Teemu Käyhkö ja Marko Hilli. Leirin rehtoreina toimivat Laser HT:n valmennuspäälliköt Antti Alamikkelä ja Mika Suojanen. Vierailevina tähtinä leirillä ovat NHL-maalivahdit Pekka Rinne ja Niklas Bäckström, KHL-pelaajat Lasse Kukkonen ja Juhamatti Aaltonen, Kiekko-Laserin Mestis-joukkueen pelaajia, sekä monia muita KHL/NHL- tähtiä.

Kiekko-Laserin tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Laser - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpät vahvistuu ensi kaudeksi neljällä pelaajalla, kun Atte Ohtamaa, Jasper Lindsten, Michal Kristof ja Mika Pyörälä edustavat tulevalla kaudella Oulun Kärppiä.

Lue lisää
Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Hyökkääjä Kristian Vesalainen saapuu vahvistamaan Kärppien hyökkäystä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Kärpät on käyttänyt Mikko Mannerin sopimukseen kirjatun option kaudesta 2018-2019 ja samalla solminut jatkosopimuksen, joka pitää Mannerin Oulussa kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Kaksivuotisilla sopimuksilla Ouluun saapuvat menneen kauden KalPassa hopeamitaliin päättäneet Jyri Junnila ja Joonas Lyytinen sekä HIFK:ta edustanut Jasse Ikonen.

Lue lisää
Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Oulun Kärpät ja hyökkääjä Mikko Lehtonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet Lehtosen ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Oulun Kärpät on solminut pelaajasopimuksia yhteensä 14 kiekkoilijan kanssa kaudelle 2017–2018.

Lue lisää