Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kiekko-Laserille tärkeitä jatkosopimuksia

 
Kiekko-Laserille tärkeitä jatkosopimuksia

Ensi kaudella Kiekko-Laserin puolustuksessa nähdään viime kaudeltakin tutut Toni Kirén ja Markus Himanka. Hyökkäyksessä nähdään Kiekko-Laserissa neljättä kauttaan aloittava Ville Rajala.

26-vuotias Kirén toimi viime kaudella joukkueen kapteenina tehoilla 9+11=20 ja hän oli joukkueen tehokkain puolustaja. 

-  Viime vuonna tuli joukkueeseen isomman roolin perässä ja pelasikin tehopisteiden muodossa uransa parhaan Mestis- kauden. Sai kunnian toimia joukkueen kapteenina. Kokeena pelaajana pystyy ensi kaudellakin auttamaan joukkueen nuoria pelaajia ja kantamaan vastuuta. Uskomme, että Toni pystyy vielä parantamaan omaa suoritustaan, koska viime kauden rooli oli pitkästä aikaa hänelle niin suuri, että siihenkin tottuminen vie aikansa. Varsinkin henkisellä puolella johtavan pelaajan asemassa oleminen vaatii paljon. Toni on ensi vuonna entistä tärkeämpi osa joukkuetta, Manner sanoo.

Rokista aiemmin pelannut ja edellisellä kaudella Kiekko-Laseriin siirtynyt Markus Himanka teki viime kaudella tehot 2+6=8.

- Osoitti viime kaudella pystyvänsä pelaamaan voittavaa jääkiekkoa Mestiksessä. Hyvä perus puolustaja, joka omaa taidon keskittyä ja kehittyä joka ikinen päivä. Tärkeässä roolissa joukkueen pukukopissa aikuismaisena suunnannäyttäjänä, Manner sanoo.

22-vuotiaalla Rajalalla on edessä neljäs kausi Kiekko-Laserissa ja teki viime kaudella tehot 7+16=23.

- Pelasi uransa ensimmäisellä Mestis- kaudella tehopisteellisesti kelpo kauden. Tietyllä tavalla Kiekko-Laserin ruumiillistuma, joka ei kuvia kumartele. Isokokoinen pelaaja lyö itsensä aina 110 % likoon joukkueen puolesta ajaessaan kuolemaa halveksuen kohti vastustajan maalia, Manner sanoo.  

Kiekko-Laserin tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Laser - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Markus Himanka

27.2.1988 Oulu
Tiedot

Toni Kiren

18.6.1984 Lahti
Tiedot

MikkoManner

Mikko Manner

19.7.1974 Vaasa
Tiedot

Ville Rajala

23.6.1989 Utajärvi
Tiedot


Kärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpät vahvistuu ensi kaudeksi neljällä pelaajalla, kun Atte Ohtamaa, Jasper Lindsten, Michal Kristof ja Mika Pyörälä edustavat tulevalla kaudella Oulun Kärppiä.

Lue lisää
Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Hyökkääjä Kristian Vesalainen saapuu vahvistamaan Kärppien hyökkäystä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Kärpät on käyttänyt Mikko Mannerin sopimukseen kirjatun option kaudesta 2018-2019 ja samalla solminut jatkosopimuksen, joka pitää Mannerin Oulussa kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Kaksivuotisilla sopimuksilla Ouluun saapuvat menneen kauden KalPassa hopeamitaliin päättäneet Jyri Junnila ja Joonas Lyytinen sekä HIFK:ta edustanut Jasse Ikonen.

Lue lisää
Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Oulun Kärpät ja hyökkääjä Mikko Lehtonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet Lehtosen ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Oulun Kärpät on solminut pelaajasopimuksia yhteensä 14 kiekkoilijan kanssa kaudelle 2017–2018.

Lue lisää