Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Yhteistyö syvenee ja laajenee Meri-Lappiin

 
Yhteistyö syvenee ja laajenee Meri-Lappiin

Oulun Kärppien ja Kiekko-Laserin yhteistyö jatkuu ja syvenee, kun Laserin A-juniorit tulevat mukaan kumppanuuteen. Kärppien ja Kiekko-Laserin kumppanuus saa lisäulottuvuuden, kun ketjuun liittyy Kemin Lämäreiden edustusjoukkue ja A-nuoret. Lämärien edustusjoukkue nousi menneellä kaudella Suomi-sarjaan.

”Vuosi sitten alkaneesta yhteistyöstä Kiekko-Laserin kanssa saimme erittäin hyviä kokemuksia. Nyt yhteistyö syvenee Laserin A-juniorien mukaan tulon myötä. Lämärien myötä tavoitteenamme ollut pohjoissuomalaisuus iskee jälleen askeleen eteenpäin. Toivottavasti urheilullinen yhteistyömme antaa uskoa Meri-Lapin kiekkoilulle”, urheilutoimenjohtaja Harri Aho Oulun Kärpistä iloitsee.

Aho ja Kiekko-Laserin urheilutoimenjohtaja Miikka Järvenpää ovat tyytyväisiä, että yhä useammalla kiekkoilijalla on väylä nousta sarjaportaita ylöspäin. ”Viime kausi sujui hyvin. Vaikka vaikeitakin hetkiä loukkaantumisten – puolin ja toisin - takia oli, niistä selvittiin. Kaikkinensa yhteistyön toimivuuteen ei voi olla kuin tyytyväinen”, Järvenpää ja Aho toteavat.

Kiekko-Laserin yhteistyö Suomi-sarjaa pelaavan Kemin Lämärien kanssa helpottaa muun muassa kuntoutuvien pelaajien paluuta Mestikseen. ”Lisäksi meille on tärkeää, että ne pelaajat, jotka eivät mahdu kokoonpanoon, pystyvät hankkimaan pelikokemusta Suomi-sarjan kautta puhumattakaan siitä, miten tärkeää junioreillemme on saada kokemusta miesten peleistä ”, Järvenpää perustelee.

Ville-Matti Koposen nousu Laserin riveistä Kärppien sopimuspelaajaksi on yksi onnistunut esimerkki yhteisen toiminnan voimasta. ”Tiedä, vaikka Lämäreistä löytyisi helmiä meille? Heille voimme ainakin tarjota näytön paikan Mestiksessä”, Järvenpää ennakoi.

Lapin toiseksi suurimmassa kiekkoseurassa yhteistyökuvio otettiin niin ikään iloiten vastaan. Manageri Petri Nikupeteri ja urheilutoimenjohtaja Tommi Bergman korostavat, että yhteistyön merkitys ei ole iso vain seuralle vaan koko Meri-Lapin kiekkoilulle.

”Juniorimme näkevät nyt, että meillä on todellinen polku ylöspäin”, Bergman sanoo. ”Edustusjoukkueen nosteessa on erinomaista luoda kumppanuus, joka antaa Suomi-sarjan pelaajille ja lahjakkaimmille junioreille mahdollisuuden nousta Mestikseen, ehkä jopa liigaan asti”, Nikupeteri sanoo.

Seurat allekirjoittivat yhteistyösopimukset tiistaina iltapäivällä.

Kiekko-Laserin tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Laser - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpät vahvistuu ensi kaudeksi neljällä pelaajalla, kun Atte Ohtamaa, Jasper Lindsten, Michal Kristof ja Mika Pyörälä edustavat tulevalla kaudella Oulun Kärppiä.

Lue lisää
Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Hyökkääjä Kristian Vesalainen saapuu vahvistamaan Kärppien hyökkäystä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Kärpät on käyttänyt Mikko Mannerin sopimukseen kirjatun option kaudesta 2018-2019 ja samalla solminut jatkosopimuksen, joka pitää Mannerin Oulussa kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Kaksivuotisilla sopimuksilla Ouluun saapuvat menneen kauden KalPassa hopeamitaliin päättäneet Jyri Junnila ja Joonas Lyytinen sekä HIFK:ta edustanut Jasse Ikonen.

Lue lisää
Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Oulun Kärpät ja hyökkääjä Mikko Lehtonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet Lehtosen ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Oulun Kärpät on solminut pelaajasopimuksia yhteensä 14 kiekkoilijan kanssa kaudelle 2017–2018.

Lue lisää