Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Joki-Erkkilä sopimukseen Kiekko-Laserin kanssa

 

Joki-Erkkilä sopimukseen Kiekko-Laserin kanssa


Henri Joki-Erkkilä on tehnyt vuoden sopimuksen Kiekko-Laserin kanssa. 24-vuotias hyökkääjä pelasi Kiekko-Laserin väreissä jo kaudella 2007 - 2008 Suomi sarjaa.

”Monipuolinen ja mielenkiintoinen pelaaja, jota voimme käyttää myös puolustajan tontilla jos tarve vaatii,” kommentoi urheilutoimenjohtaja Miikka Järvenpää.

Viime kaudet Joki-Erkkilä ehti pelata RoKissa Suomi-sarjaa, että Mestistä. Maanantaina joukkueeseen liittyneelle Joki-Erkkilälle paluu Mestikseen ja Kiekko-Laseriin on mieluinen; ”Toivottavasti pystyn auttamaan joukkuetta. Treeneissä on näyttänyt hyvältä ja luottavaisin mielin lähden kauteen.”

21 sopimuspelaajan lisäksi Kiekko-Laser testaa RoKissa viime kaudella hyökänneitä Olli-Matti Järvelää sekä Matias Timosta. Raahe-Kiekosta try-outille saapuvat hyökkääjä Mikko Väänänen ja puolustaja Niklas Kärkkäinen sekä Laser HT:n junioreista puolustaja Max Hakala. Sloveniasta pelipaikkaa hakemaan tulee 27-vuotias hyökkääjä Jure Kralj, joka on viime kaudet edustanut Itävallan pääsarjassa pelaavaa Olimpija Ljubljanaa.

Kiekko-Laserin tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Laser - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpät vahvistuu ensi kaudeksi neljällä pelaajalla, kun Atte Ohtamaa, Jasper Lindsten, Michal Kristof ja Mika Pyörälä edustavat tulevalla kaudella Oulun Kärppiä.

Lue lisää
Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Hyökkääjä Kristian Vesalainen saapuu vahvistamaan Kärppien hyökkäystä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Kärpät on käyttänyt Mikko Mannerin sopimukseen kirjatun option kaudesta 2018-2019 ja samalla solminut jatkosopimuksen, joka pitää Mannerin Oulussa kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Kaksivuotisilla sopimuksilla Ouluun saapuvat menneen kauden KalPassa hopeamitaliin päättäneet Jyri Junnila ja Joonas Lyytinen sekä HIFK:ta edustanut Jasse Ikonen.

Lue lisää
Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Oulun Kärpät ja hyökkääjä Mikko Lehtonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet Lehtosen ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Oulun Kärpät on solminut pelaajasopimuksia yhteensä 14 kiekkoilijan kanssa kaudelle 2017–2018.

Lue lisää