Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kärpät ja KalPa tositoimissa

 

Kärpät ja KalPa tositoimissa


Helsinkiläisten keskinäisten kohtaamisen lisäksi sekä Kärpät että KalPa ovat toistamiseen tulessa European Trophyssa lauantaina.

Turnauksen avausottelunsa Wienissä hävinnyt Kärpät hakee avausvoittoaan Slovakiasta Slovan Bratislavan kustannuksella. Avausottelussa Vienna Capitalsia vastaan oululaiset sortuivat jäähyilyyn. Nyt siihen ei ole varaa, mikäli Kärpät aikoo päästä pisteille.

- Pitää pysyä poissa boksista, sillä viimeksi pelimme meni jäähyjen takia pipariksi. Joudumme kyllä esittämään parastamme, mikäli aiomme kauden avausvoiton kaivaa, Kärppä-luotsi Hannu Aravirta toteaa.

Torstaina European Trophyn niukalla 1-2-tappiolla Slovanille avannut KalPa puolestaan matkaa päinvastaiseen suuntaan kuin Kärpät ja kohtaa lauantaina Vienna Capitalsin. KalPa hallitsi avausottelua Slovan Bratislavaa vastaan, mutta maalit jäivät puuttumaan.

- Hyvillä mielin jatketaan. Ennen seuraavaa peliä täytyy tutkia nauhalta Bratislava-pelin maalipaikkoja ja yrittää ottaa opiksi, KalPan päävalmentaja Tuomas Tuokkola kertoo.

UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Kärpät 46 ry - logo

Kärpät - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpät vahvistuu ensi kaudeksi neljällä pelaajalla, kun Atte Ohtamaa, Jasper Lindsten, Michal Kristof ja Mika Pyörälä edustavat tulevalla kaudella Oulun Kärppiä.

Lue lisää
Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Hyökkääjä Kristian Vesalainen saapuu vahvistamaan Kärppien hyökkäystä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Kärpät on käyttänyt Mikko Mannerin sopimukseen kirjatun option kaudesta 2018-2019 ja samalla solminut jatkosopimuksen, joka pitää Mannerin Oulussa kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Kaksivuotisilla sopimuksilla Ouluun saapuvat menneen kauden KalPassa hopeamitaliin päättäneet Jyri Junnila ja Joonas Lyytinen sekä HIFK:ta edustanut Jasse Ikonen.

Lue lisää
Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Oulun Kärpät ja hyökkääjä Mikko Lehtonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet Lehtosen ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Oulun Kärpät on solminut pelaajasopimuksia yhteensä 14 kiekkoilijan kanssa kaudelle 2017–2018.

Lue lisää