Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kiekko-Laserin tulevaisuus vaakalaudalla

 

Kiekko-Laserin tulevaisuus vaakalaudalla


Kiekko-Laser tiedotti aiemmin tänä vuonna seuran yhtiöittämisestä ja tunnetuista osakkeenomistajistaan. Edelleen käynnissä oleva osakeanti ei kuitenkaan ole edennyt odotetulla tavalla, sillä kiinnostuksesta ja lukuisista neuvotteluista huolimatta kesän jälkeen uusia osakkaita on tullut vain muutamia. Seuran historian toinen kausi Mestiksessä on nyt vaarassa, koska seuralla on noin 200.000€ hallitsematonta ostovelkaa. Seuran on luovuttava sarjapaikastaan Mestiksessä jos seuran taloudellista tilannetta ei saada parannettua merkittävästi ennen ensi viikon keskiviikkona 14.syyskuuta alkavaa kautta. Kiekko-Laser ry:n toiminnanjohtaja Sami Toivosen mukaan ”Kiekko-Laser ry:n välitön rahantarve toiminnan jatkamiseksi on 100.000€. Toimimme noin 500.000€ budjetilla, kuitenkin toimintaympäristöstämme johtuen meidän tulopuoli koostuu käytännössä vain lippu-, kausikortti- ja yhteistyötuloista.”

”Kassanhallinta on haasteellisin tilanne näinä ensimmäisinä vuosina Mestis nousun jälkeen. Kiekko-Laserin tapauksessa tulovirrat loppuivat jo helmikuun lopulla pelien päätyttyä ja kun budjetti on kolminkertaistunut Suomi-sarja ajoilta, niin kassaan puskurin rakentaminen ei ole vielä ollut mahdollista ja tähän vaikuttaa, myös viimeisen tilikauden negatiivinen tulos. Kassaan ei ole ollut tuloja pelitapahtumista yli puoleen vuoteen ja iso osa yhteistyösopimuksistakin on jaoteltu 2-3 maksuerään kauden ajaksi ja näin ollen kassaan saadaan tapahtumien puolelta parannusta kunhan kausi saadaan käyntiin. Seuralla on kuitenkin ollut tuon reilun puolen vuoden aikana juoksevia kuluja koko ajan jotka haastavat kassaa tänä aikana kun tulopuoli on vähäinen. Seuran tavoite on saada talous vakaaksi ja myös kassaan niin sanottua puskuria jotta tulevilla kausilla näiltä haasteista vältyttäisiin.” Sami Toivonen kertoo.

Kiekko-Laserin urheilullinen puoli on hyvässä tilanteessa alkusyksyn harjoituspelien tuloksilla ja joukkueen tekemisen meiningillä mitattuna. Joukkue on voittanut muun muassa Mestiksen viime kauden mestarin Vaasan Sportin kahdesti. ”Teemme urheilupuolella hyvää yhteistyötä Oulun Kärppien, Suomi-sarjaa pelaavan Kemin Lämäreiden ja Kiekko-Laser junioreiden kanssa. Olemmekin siis tärkeässä osassa nuorten pelaajien kasvattamisessa kohti ammattilaisuutta ja olisi suuri vääryys oululaisen jääkiekkoilun tulevaisuudelle ja urheilulle yleensä jos joudumme laittamaan hanskat naulaan.” Sami Toivonen kommentoi seuran urheilullista asemaa.

Kiekko-Laserin tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Laser - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpät vahvistuu ensi kaudeksi neljällä pelaajalla, kun Atte Ohtamaa, Jasper Lindsten, Michal Kristof ja Mika Pyörälä edustavat tulevalla kaudella Oulun Kärppiä.

Lue lisää
Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Hyökkääjä Kristian Vesalainen saapuu vahvistamaan Kärppien hyökkäystä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Kärpät on käyttänyt Mikko Mannerin sopimukseen kirjatun option kaudesta 2018-2019 ja samalla solminut jatkosopimuksen, joka pitää Mannerin Oulussa kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Kaksivuotisilla sopimuksilla Ouluun saapuvat menneen kauden KalPassa hopeamitaliin päättäneet Jyri Junnila ja Joonas Lyytinen sekä HIFK:ta edustanut Jasse Ikonen.

Lue lisää
Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Oulun Kärpät ja hyökkääjä Mikko Lehtonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet Lehtosen ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Oulun Kärpät on solminut pelaajasopimuksia yhteensä 14 kiekkoilijan kanssa kaudelle 2017–2018.

Lue lisää