Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kiekko-Laser ei luovu sarjapaikastaan Mestiksessä

 

Kiekko-Laser ei luovu sarjapaikastaan Mestiksessä


Kiekko-Laser on ollut viime viikon torstaista asti puheenaiheena taloudellisten vaikeuksien takia ja nyt asian spekuloinnille on saatu päätös. Seuran toimistolla on tehty hartiavoimin töitä tilanteen helpottamiseksi ja siinä onnistuttiin. Kiekko-Laser on ilmoittanut ettei luovu sarjapaikastaan Suomen Jääkiekkoliiton korkeimmalla sarjatasolla Mestiksessä. Seuran taloutta on saatu paikattua siinä määrin, että kausi voidaan aloittaa. Kauden avausottelussa Kiekko-Laser kohtaa Mestiksen viime kauden mestari Vaasan Sportin Vaasassa. Ensimmäisen kotiottelun joukkue pelaa Lempäälän LeKiä vastaan Oulussa.

”Kuten viime viikolla ilmoitimme tarvitsimme 100.000 euroa, jotta voimme aloittaa kauden. Summa on lähes kokonaan kasassa, vaikkakin osa summasta tulee pienellä viiveellä. Voidaan siis sanoa, että tulemme selviämään säikähdyksellä tästä seuran historian suurimmasta taloudellisesta haasteesta, mutta emme olisi selvinnyt siitä ilman Kiekko-Laser -henkeä joka Oulussa on tällä hetkellä. Toivonkin, että sama henki jatkuu tästäkin eteenpäin sillä emme kuitenkaan ole vielä kuivilla joten jatkamme seuran talouden tasapainottamista. Mutta pääasia on nyt, että voimme aloittaa kauden vähän kevyemmän taakan kanssa. Olen nähnyt ja kuullut, että koko joukkueella on suuri kotkansydän rinnassa ja sen voin luvata, että tulemme antamaan joka kerta kaikkemme niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella” – Kiekko-Laserin toimitusjohtaja Sami Toivonen kommentoi.

Kiekko-Laserin tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Laser - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpät vahvistuu ensi kaudeksi neljällä pelaajalla, kun Atte Ohtamaa, Jasper Lindsten, Michal Kristof ja Mika Pyörälä edustavat tulevalla kaudella Oulun Kärppiä.

Lue lisää
Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Hyökkääjä Kristian Vesalainen saapuu vahvistamaan Kärppien hyökkäystä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Kärpät on käyttänyt Mikko Mannerin sopimukseen kirjatun option kaudesta 2018-2019 ja samalla solminut jatkosopimuksen, joka pitää Mannerin Oulussa kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Kaksivuotisilla sopimuksilla Ouluun saapuvat menneen kauden KalPassa hopeamitaliin päättäneet Jyri Junnila ja Joonas Lyytinen sekä HIFK:ta edustanut Jasse Ikonen.

Lue lisää
Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Oulun Kärpät ja hyökkääjä Mikko Lehtonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet Lehtosen ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Oulun Kärpät on solminut pelaajasopimuksia yhteensä 14 kiekkoilijan kanssa kaudelle 2017–2018.

Lue lisää