Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

OPS:n Kannattajayhdistys perusteilla

 

OPS:n Kannattajayhdistys perusteilla


Tunnelmaa ja väriä katsomoon asiallisessa ja hyvässä hengessä. Tästä on kysymys, kun Oulun Palloseuran Kannattajayhdistys lyötiin perusteille eilen illalla Raatin stadionilla. Faniryhmän puuhamies Kimmo Tiri etsii ympärilleen hyvähenkistä väkeä.

- Tarkoitus on koota jalkapallosta tykkäävää porukkaa vauvasta vaariin. Ei liian vakavaa, eikä tiukkapipoista meininkiä, mutta asiallista käyttäytymistä kuitenkin. Voihan siellä joku ottaa oluttakin puoliajalla, jos haluaa, mutta toiminnasta ei ole tarkoitus tehdä sekopäistä, vaan luoda positiivinen henki, ryhmän alullepanija esittelee.

Kolme vuotiaan tytön isänä Tiri haluaa, että lapsetkin voivat istua fanikatsomossa tai sen läheisyydessä ilman, että korviin kantautuu asiatonta kielenkäyttöä. OPS:n faniryhmässä ollaan valmiita antamaan myös vastustajalle aplodit, mikäli he osoittavat kentällä hyviä suorituksia.

- Seuraan aktiivisesti sekä kotimaan että ulkomaiden huippufutista. Asuessani Norjassa Bergenissä seurasin paikallisen Brannin (Norjan mestari 2007) pelejä ja siellä fanikulttuurilla on aivan erilailla perinteitä ja osaamista. OPS:n kannattajissa voitaisiin ottaa mallia esimerkiksi sieltä tai Tanskan maajoukkueen kannattajista, Roliganseista, Haukiputaan Heitossa ja Veikoissa aikoinaan A-junioriksi asti itsekin pelannut Tiri visioi.

OPS:n Facebookissa on parhaillaan käynnissä kisa, missä voi ehdottaa sinistä väriä tunnustavalle porukalle nimeä. Liittymiset OPS:n Kannattajayhdistykseen Kimmo Tirin kautta. Kymmenelle ensimmäiselle liittyjälle on luvassa huima paketti OPS-tuotteita.

OPS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Palloseura - jalkapallo ry - logo

OPS jalkapallo - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSanteri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Matias Juntunen jatkaa - kymppi täyteen OPS:ssa

Matias Juntunen jatkaa - kymppi täyteen OPS:ssa

Harva pelaaja jatkaa nykyaikana samassa seurassa kymmentä kautta putkeen. Vuoden jatkosopimuksen myötä Matias Juntusesta voidaan jo puhua Oulun Palloseuran nykyajan seuraikonina.

Lue lisää
Paras maalintekijä ja Tikkanen jatkavat OPS:ssa

Paras maalintekijä ja Tikkanen jatkavat OPS:ssa

Ykkösen kauteen valmistautuva Oulun Palloseura on solminut vuoden jatkosopimukset viime kauden parhaan maalintekijänsä Abdul Sesayn sekä oululaislahjakkuuden Valtteri Tikkasen kanssa.

Lue lisää
Miika Juntusella päävastuu valmennuksesta myös ensi kaudella

Miika Juntusella päävastuu valmennuksesta myös ensi kaudella

Oulun Palloseuran managerina kymmenen vuotta toiminut Miika Juntunen otti viime kaudella ensimmäistä kertaa urallaan päävastuun myös joukkueensa valmentamisesta.

Lue lisää
OPS ja KajHa yhteistyöhön

OPS ja KajHa yhteistyöhön

Jalkapallon Ykköseen noussut Oulun Palloseura ja jalkapallon Kakkoseen noussut Kajaanin Haka ovat sopineet kolmivuotisesta (2017-2019) seurojen välisestä yhteistyöstä.

Lue lisää
OPS kiinnitti testipelaajiaan - joukkueeseen hurja määrä osaamista ja kokemusta

OPS kiinnitti testipelaajiaan - joukkueeseen hurja määrä osaamista ja kokemusta

Sarjanousua Ykköseen tavoitteleva Oulun Palloseura on solminut viisi pelaajasopimusta joukkueen testattavana pitkään olleiden pelaajien kanssa. Varsinkin joukkueen puolustus vahvistuu uusien sopimuksien myötä hurjasti.

Lue lisää