Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Janne Niinimaa Kiekko-Laserin miehistöön

 

Janne Niinimaa Kiekko-Laserin miehistöön


Loukkaantumisia kuntouttava Janne Niinimaa liittyy Kiekko-Laserin riveihin toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella.

Alkukauden polvi- ja selkävaivojen kanssa kamppailut Niinimaa on mukana Kiekko-Laserin kokoonpanossa lauantain Peliitat-ottelussa. 36-vuotias puolustaja on harjoitellut Kiekko-Laserin mukana kesän ja syksyn aikana.

– Tietysti hienoa päästä tositoimiin, kun on tässä pitkään kuntouttanut eri vammoja. Hienoa on myös aloittaa pelit siinä seurassa, minkä mukana on saanut harjoitella ja kuntouttaa paikkoja tässä kesän ja kevään aikana. Mukavaa päästä näkemään, että miten paikat kestävät pelejä pitkän tauon jälkeen, ja samalla pystyy auttamaan seuraa omalla panoksella, Niinimaa Kiekko-Laserin mukaan liittymisestä.

Urallaan 741 NHL-ottelua pelannut puolustaja edusti edelliskaudella Elitserienissä pelaavaa Luulajaa, jossa tilille kertyi 48 ottelussa 30 (9+21) tehopistettä. Kotimaassa Niinimaa on pelannut Kärppien ja Jokereiden miehistössä. Palkintokaapista Niinimaalta löytyy kolme Suomen mestaruutta Maajoukkueessa Niinimaa on ollut voittamassa maailmanmestaruutta keväällä 1995 ja olympiapronssia Naganosta talvella 1998.

– Todella hienoa, että Janne liittyy meidän mukaan. Olemme jo monena kautena keskustelleet ja miettineet sitä, että jos Janne pelaisi meillä muutaman pelin ajan.  Tietysti hienoa vielä tässä tilanteessa, kun meillä on ollut monia haasteita niin talouden kuin loukkaantumisten puolella, toteaa Kiekko-Laserin urheilutoimenjohtaja Miikka Järvenpää.

Kiekko-Laserin tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Laser - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpät vahvistuu ensi kaudeksi neljällä pelaajalla, kun Atte Ohtamaa, Jasper Lindsten, Michal Kristof ja Mika Pyörälä edustavat tulevalla kaudella Oulun Kärppiä.

Lue lisää
Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Hyökkääjä Kristian Vesalainen saapuu vahvistamaan Kärppien hyökkäystä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Kärpät on käyttänyt Mikko Mannerin sopimukseen kirjatun option kaudesta 2018-2019 ja samalla solminut jatkosopimuksen, joka pitää Mannerin Oulussa kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Kaksivuotisilla sopimuksilla Ouluun saapuvat menneen kauden KalPassa hopeamitaliin päättäneet Jyri Junnila ja Joonas Lyytinen sekä HIFK:ta edustanut Jasse Ikonen.

Lue lisää
Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Oulun Kärpät ja hyökkääjä Mikko Lehtonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet Lehtosen ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Oulun Kärpät on solminut pelaajasopimuksia yhteensä 14 kiekkoilijan kanssa kaudelle 2017–2018.

Lue lisää