Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Janne Hietanen ja AC Oulu jatkosopimukseen

 

Janne Hietanen ja AC Oulu jatkosopimukseen


AC Oulu ja Janne Hietanen ovat solmineet 2-vuotisen jatkosopimuksen. Uuden sopimuksen myötä Hietasen rooli ulottuu pelikenttien lisäksi seuran toimistolle myynti- ja markkinointitehtäviin.

Fanien keskuudessa "Kuningasleijonaksi" tituleerattu Hietanen on pelannut uransa aikana ulkomaan kentillä mm. Norjassa, Belgiassa, Turkissa, Espanjassa ja Ranskassa. AC Oulussa vyölle on kertynyt 97 ottelua neljän sopimusvuoden aikana. 33-vuotias Hietanen on paljasjalkainen oululainen ja hän kuuluu myös AC Oulun kapteenistoon.

- Hietsu on pelipaikallaan parhaita Suomessa. Hän on älykäs pelaaja, jolta löytyy pallovarmuutta ja taitoa pelata AC Oulun tyylistä jalkapalloa. Lisäksi hän tuo vaarallisuutta erikoistilannepelaamiseen vahvan vasemman jalan sekä loistavan pääpelin ansiosta. Nuoressa joukkueessa hänellä on suuri rooli myös esimerkillisenä urheilijana ja persoonana, AC Oulun urheilutoimenjohtaja Mika Nurmela hehkuttaa.

Hietanen aloittaa pelaamisen ohella työt myös seuran toimistolla myynti- markkinointitehtävissä.

- Nostan hattua Jannelle siitä, että hän on valmis pelaamisen ohella ottamaan vastuuta myös muulla tavalla. Jannelle tulee oma rooli myyntiin ja markkinointiin liittyvissä tehtävissä. Seura puolestaan haluaa omalta osaltansa antaa Jannelle mahdollisuuden kehittää itseään ja luoda hiljalleen pelaajauran jälkeistä elämää jalkapallon parissa, AC Oulun toimitusjohtaja Petteri Haapala kertoo tyytyväisenä.

AC Oululla on kasassa 15 pelaajasopimusta. Harjoitukset alkavat huomenna torstaina ja harjoitusvahvuus on aluksi 23 pelaajaa, joista peräti 21 on oululaista.

AC Oulun tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Edustusjalkapallo AC Oulu ry - logo

AC Oulu - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Janne Hietanen

2.6.1978 Oulu
Tiedot


Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Matias Juntunen jatkaa - kymppi täyteen OPS:ssa

Matias Juntunen jatkaa - kymppi täyteen OPS:ssa

Harva pelaaja jatkaa nykyaikana samassa seurassa kymmentä kautta putkeen. Vuoden jatkosopimuksen myötä Matias Juntusesta voidaan jo puhua Oulun Palloseuran nykyajan seuraikonina.

Lue lisää
Paras maalintekijä ja Tikkanen jatkavat OPS:ssa

Paras maalintekijä ja Tikkanen jatkavat OPS:ssa

Ykkösen kauteen valmistautuva Oulun Palloseura on solminut vuoden jatkosopimukset viime kauden parhaan maalintekijänsä Abdul Sesayn sekä oululaislahjakkuuden Valtteri Tikkasen kanssa.

Lue lisää
Miika Juntusella päävastuu valmennuksesta myös ensi kaudella

Miika Juntusella päävastuu valmennuksesta myös ensi kaudella

Oulun Palloseuran managerina kymmenen vuotta toiminut Miika Juntunen otti viime kaudella ensimmäistä kertaa urallaan päävastuun myös joukkueensa valmentamisesta.

Lue lisää
OPS ja KajHa yhteistyöhön

OPS ja KajHa yhteistyöhön

Jalkapallon Ykköseen noussut Oulun Palloseura ja jalkapallon Kakkoseen noussut Kajaanin Haka ovat sopineet kolmivuotisesta (2017-2019) seurojen välisestä yhteistyöstä.

Lue lisää
OPS kiinnitti testipelaajiaan - joukkueeseen hurja määrä osaamista ja kokemusta

OPS kiinnitti testipelaajiaan - joukkueeseen hurja määrä osaamista ja kokemusta

Sarjanousua Ykköseen tavoitteleva Oulun Palloseura on solminut viisi pelaajasopimusta joukkueen testattavana pitkään olleiden pelaajien kanssa. Varsinkin joukkueen puolustus vahvistuu uusien sopimuksien myötä hurjasti.

Lue lisää