Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kärpillä pitkä kokemus euro-otteluista

 

Kärpillä pitkä kokemus euro-otteluista


Kärpät lähtee vuoden 2012 European Trophyyn jo monivuotisella kokemuksella kilpailusta ja odotukset ovat aiempien kokemusten perusteella jälleen korkealla.

- Erittäin mielellään lähdemme tähän kilpailuun mukaan. Olimme 2006 mukana Nordic Trophyssä ja jo silloin pelaajat ja valmentajat pitivät paljon näistä peleistä, koska vastaan tulee muitakin kuin oman liigan joukkueita, Kärppien toimitusjohtaja Juha Junno sanoo.

Junno painottaa myös sitä, että nykyisellään European Trophyssa ei ole kyse vain muutamasta kansainvälisestä ottelusta.

- Jos kilpailussa pääsee finaaliin, pelejä voi tulla jopa 15. Tämä kaikki antaa oman mausteensa valmennukselle ja pelaajille. Myös matkustamista tulee, mutta se tekee hyvää joukkueelle olla paljon yhdessä.

Kärpät avasi pelikautensa jo kotimaassa harjoitusotteluiden merkeissä ja European Trophyssa päästään mittaamaan tasoa sitten kunnolla.

- Meillä on joukkueessa hyvä tilanne: pelaajat ovat terveitä ja pelaajisto on ollut kasassa jo toukokuusta eteenpäin, Junno sanoo.

Kärpät vie viime vuoden tapaan kotiotteluissaan jääkiekkokulttuuria Oulun ulkopuolelle. Perjantain avausottelu Salzburgia vastaan pelataan Kajaanissa ja sunnuntaina Kärpät kohtaa HC Mountfieldin Raahessa.

UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Kärpät 46 ry - logo

Kärpät - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpät vahvistuu ensi kaudeksi neljällä pelaajalla, kun Atte Ohtamaa, Jasper Lindsten, Michal Kristof ja Mika Pyörälä edustavat tulevalla kaudella Oulun Kärppiä.

Lue lisää
Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Hyökkääjä Kristian Vesalainen saapuu vahvistamaan Kärppien hyökkäystä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Kärpät on käyttänyt Mikko Mannerin sopimukseen kirjatun option kaudesta 2018-2019 ja samalla solminut jatkosopimuksen, joka pitää Mannerin Oulussa kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Kaksivuotisilla sopimuksilla Ouluun saapuvat menneen kauden KalPassa hopeamitaliin päättäneet Jyri Junnila ja Joonas Lyytinen sekä HIFK:ta edustanut Jasse Ikonen.

Lue lisää
Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Oulun Kärpät ja hyökkääjä Mikko Lehtonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet Lehtosen ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Oulun Kärpät on solminut pelaajasopimuksia yhteensä 14 kiekkoilijan kanssa kaudelle 2017–2018.

Lue lisää