Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kärpille tappio vahvasta alusta huolimatta

 

Kärpille tappio vahvasta alusta huolimatta


Kärpät koki 3-5 tappion EC Red Bull Salzburgille Kajaani Arenalla perjantai-iltana. Kärpät aloitti ottelun vauhdikkaasti ja johti kymmenen minuutin jälkeen 2-0. Hallitseva European Trophyn mestari Red Bull Salzburg eteni kuitenkin lopulta kahden maalin voittoon.

Kärppien vahvan alun jälkeen vierasjoukkue otti pelin haltuun.

- Aloitettiin vahvasti ja mentiin 2-0-johtoon. Sen jälkeen Salzburg kyllä lisäsi luistelua ja tempoa. Ruvettiin ottamaan jäähyjä ja muutama pelaaja siinä vielä tippui pois kolhujen vuoksi. Vähän se meni erikoiseksi ja tekivätköhän he kolme maalia ylivoimalla, Kärppien valmentaja Toni Sihvonen kertoi ottelun jälkeen.

Ottelusta löytyi positiivisia asioita, mutta tappio tietysti kaivelee aina. Lisähuolia toivat Jari Viuhkolan ja Julius Junttilan loukkaantumiset.

- Kun se peli menee rikkonaiseksi, niin pelaaminen tulee raskaammaksi. Kun vielä kaksi hyökkääjää putoaa pois, niin sen tietää, että tässä vaiheessa kautta tulee aika raskas peli. Ei pelaajia voi moittia yrittämisen puutteesta.

- Tultiin vielä 2-3- tilanteessa tasoihin, mutta sitten otettiin taas jäähy ja vastustaja rankaisi. Sikäli harmittaa, että oltaisiin voitu voittaa tämä ottelu, Sihvonen mietti.

UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Kärpät 46 ry - logo

Kärpät - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpät vahvistuu ensi kaudeksi neljällä pelaajalla, kun Atte Ohtamaa, Jasper Lindsten, Michal Kristof ja Mika Pyörälä edustavat tulevalla kaudella Oulun Kärppiä.

Lue lisää
Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Hyökkääjä Kristian Vesalainen saapuu vahvistamaan Kärppien hyökkäystä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Kärpät on käyttänyt Mikko Mannerin sopimukseen kirjatun option kaudesta 2018-2019 ja samalla solminut jatkosopimuksen, joka pitää Mannerin Oulussa kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Kaksivuotisilla sopimuksilla Ouluun saapuvat menneen kauden KalPassa hopeamitaliin päättäneet Jyri Junnila ja Joonas Lyytinen sekä HIFK:ta edustanut Jasse Ikonen.

Lue lisää
Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Oulun Kärpät ja hyökkääjä Mikko Lehtonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet Lehtosen ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Oulun Kärpät on solminut pelaajasopimuksia yhteensä 14 kiekkoilijan kanssa kaudelle 2017–2018.

Lue lisää