Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

OLS Naisten paketti kasassa

 

OLS Naisten paketti kasassa


Kokemusta ja tekniikan parannusta

OLS liiganaisten paketti alkaa olla kasassa tulevaa kautta varten. Pohjois-Suomen naisten salibandyn ykkösjoukkue ei ole kokenut suurta lähtijöiden virtaa pelaajapuolella. Karin Koutuaniemi lähti Sveitsiin kokeilemaan siipiään, Boglárka Bartakovics ja Ella Joona pitävät taukoa salibandyn pelaamisessa. Maalivahtiosastolla Mia Rinta-Valkama palasi Pohjois-Suomen kauden jälkeen kotiseuduilleen.

Muuten OLS jatkaa samalla kokeneella runkoryhmällä sekä viime kaudella  liigassa ja nuorten SM:n peleissä jalostuneilla junioripelaajilla. Lotta Vikstedt, Elina Halonen, Julia Turunen, Iida Leino, Sanna Risteli, Kirsikka Kiviranta, Anni Korhonen, Saara Männikkö ja Salla Suomela ovat kasvaneet useita pelisenttejä viime keväästä ja tunkevat vahvasti jalkojansa pelaaviin kentällisiin alkavalla kaudella. Hanna-Mari Uimonen, Henna Ilmola, Annukka Häkli, Kristiina Kauppila Emmi Niemelä, Marjut Mäkelä, Susanna Mustonen, Anu Heikkinen, Viivi Laitinen ja Elisa Leinonen kantavat pelikasseissaan  useamman vuoden kovien pelien kokemusta ja lajiosaamista jolla yhdessä energisten nuorten kanssa saadaan entistä vahvempi joukkue. Lisäksi potentiaalia  tulevaan kauteen löytyy Taru Martikaisen, Satu Karjalan, Pia Lipposen ja  Juulia Huttulan intensiivisestä otteesta ja motivaatiosta pelata naisten salibandyliigaa.

Lajitaidon, viimeistelyn ja henkilökohtaisen pallollisen taidon kohentamiseksi on tehty keväästä asti paljon töitä. Tekniikkaharjoitteluun on panostettu ja se näkyy sekä nuorten että kokeneempien pelaajien pelivalmiuden parantumisena.

OLS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Luistinseura ry - logo

OLS - 2012-2013 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää
SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

Rauman SalBa teki tänään Salibandyliigan historiaa ottamalla kaikkien aikojen ensimmäisen vierasvoittonsa pääsarjassa.

Lue lisää
Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers on Espoon ykkönen salibandyssa. Ensimmäisenkin kaupungin paikallisottelun syksyllä vienyt Oilers löi tänään paikalliskilpailija Westend Indiansin sen kotiluolassa Otahallissa 8-2.

Lue lisää
Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliiton pelaajamäärän kasvu jatkuu vuosi vuoden jälkeen. Vuoden 2015 viimeisenä päivänä Salibandyliiton lisenssin lunastaneita oli peräti 53 227 kappaletta.

Lue lisää