Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Seth Abladesta OPS:n päävalmentaja, Ari Koskesta apuvalmentaja

 

Seth Abladesta OPS:n päävalmentaja, Ari Koskesta apuvalmentaja


Oulun Palloseura on nimittänyt Seth Abladen seuran uudeksi päävalmentajaksi Jeferson Piresin tilalle. Edustusjoukkueen apuvalmentajana aiemmin työskennellyt Suomen ja Ghanan kaksoiskansalainen ottaa vastuullisemman ruudun nöyränä vastaan.

- Jeferson Pires teki hyvää työtä minun kanssani ja sen suhteen ei varmasti tule muutoksia. Ajattelimme hyvin pitkälle samalla tavalla jalkapallosta eli pelifilosofia on edelleen se, että pidetään palloa ja ollaan hyökkäävä joukkue. Nyt on tärkeintä saada joukkue nopeasti kasaan ja päästä jatkamaan eteenpäin, Seth Ablade kertoo.

Abladella on A-valmentajatutkinto. Hän on pelannut Suomessa AC Oulussa, Kuopion Palloseurassa ja Oulun Palloseurassa. Lisäksi hän on pelannut ammattilaisena synnyinmaassaan Ghanassa sekä Itävallassa, Hollannissa, Puolassa ja Albaniassa. Vuosina 2010-2013 Ablade valmensi Vaasan Palloseurassa muun muassa D-, C- ja A-junioreita.

Abladen aisapariksi on nimitetty kaksivuotisella sopimuksella rovaniemeläislähtöinen Ari Koski. Eilen 30 vuotta täyttänyt Koski on nuoresta iästään huolimatta varsin kokenut ja koulutettu valmentaja. Koski on koulutukseltaan liikunnanohjaaja sekä ammattivalmentaja. Hän on suorittanut Suomen Palloliiton fyysisen harjoittelun kurssin, B-valmentajatutkinnon (UEFA B-lisenssi), maalivahtivalmentajakurssin sekä Palloliiton ja Fortumin Fortum Tutor -kurssin.

Aiemmin Koski on työskennellyt muun muassa FC Lynxin valmennuspäällikkönä ja nappulapäällikkönä sekä kouluttanut Rovaniemen Palloseuran nappulavalmentajia. Kaudella 2012 Koski valmensi oululaista JS Herculesia Kolmosessa ja toimi Tervarit-j:n kyky- ja taitokouluvastaavana. Lisäksi Koski on valmentanut eri-ikäisiä junioreita jo 12 vuoden ajan (mm. Tervarit-j, RoPS, FC Lynx ja Pohjois-Suomen piirijoukkue C14 sekä tytöissä että pojissa). Hän on valmentanut 13-15 vuotiaita poikia myös Espanjassa C.D. Parquesolin ja Real Valladolidin organisaatioissa. Kaudella 2006 Koski toimi FC Lynxin edustusjoukkueen apuvalmentaja miesten Kakkosessa.

OPS saa Koskesta motivoituneen, intohimoisen ja urallaan eteenpäin pyrkivän valmentajan.

- Tuon positiivista fiilistä ja pikkunyansseja. Valmennushommista minulla on jo jonkin verran kokemusta, mutta tulen tänne samalla oppimaan uutta ja ottamaan seuraavan askeleen urallani eteenpäin, Koski sanoo.

OPS:n tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Palloseura - jalkapallo ry - logo

OPS jalkapallo - 2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2013

Ottelut kaudella 2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Hercules vahvistui kahdella pelaajalla

Hercules vahvistui kahdella pelaajalla

Hercules on vahvistunut kahdella keskikaistalla viihtyvällä pelaajalla. Syksyllä joukkueeseen liittynyt Lapuan mies Iikka Hirvilammi ja AC Oulu Akatemiassa viime kaudella operoinut Niklas Haataja pelaavat Hercun väreissä kaudella 2021.

Lue lisää
Aapo Kuivila lainalle SJK:sta

Aapo Kuivila lainalle SJK:sta

AC Oulu ja SJK ovat sopineet toppari Aapo Kuivilan lainasopimuksesta AC Oulun riveihin. Lainasopimus kattaa kauden 2021.

Lue lisää
AC Oululle neljä uutta pelaajasopimusta

AC Oululle neljä uutta pelaajasopimusta

AC Oulu on solminut neljä uutta pelaajasopimusta. Maalivahti Tommi Lindholmin sopimus kattaa kauden 2020. Hyökkäyspään tulokkaiden Fareed Sadatin ja Jusif Alin sopimukset sisältävät myös optiot kaudesta 2021. Nuoren oululaislupaus Otso Liimatan sopimus ulottaa kauden 2023 loppuun saakka.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Pekka Welling tekee paluun AC Ouluun

Pekka Welling tekee paluun AC Ouluun

AC Oulu ja hyökkääjä Pekka Welling ovat solmineet loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää