Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kukkoselle kolmen vuoden mittainen jatkosopimus

Veikkausvinkit

Kukkoselle kolmen vuoden mittainen jatkosopimus

Oulun Kärppien kapteeni Lasse Kukkonen on solminut uuden, kolmen vuoden mittaisen jatkosopimuksen kasvattiseuransa kanssa. Kaudeksi 2013–2014 Pohjois-Amerikan, Venäjän ja Ruotsin pelivuosiensa jälkeen Ouluun palannut Kukkonen pelaa uuden sopimuksen myötä Kärppien paidassa aina kevääseen 2019 saakka.

– Todella hyvä fiilis tällä hetkellä. Meillä oli seuran kanssa erittäin sujuvat ja mukavat keskustelut, joissa päästiin nopeasti sopimukseen. Mukava tietää, että saa jatkaa huippuorganisaatiossa, jossa on joka kerta mahdollisuus menestyä, kommentoi Kukkonen sopimuksen syntyä.

Kärpät kahteen perättäiseen mestaruuteen paluunsa jälkeen johdattanut puolustajakonkari on nauttinut ajastaan Oulussa.– Viime vuodet ovat olleet hienoa aikaa. Olen urani aikana pelannut monessa seurassa, mutta Kärppien paidassa pelaaminen merkitsee erityisen paljon. On hienoa pelata Oulussa, jossa jääkiekko on ihmisille iso asia. Täällä on pelaajan hyvä olla.

Urallaan yhteensä 481 liigaottelua nimiinsä kerryttäneen kärppäkapteenin jatko on Kärppien tulevaisuudelle merkittävämpi asia kuin pelkkä yksittäinen pelaajasopimus, summaa seuran urheilutoimenjohtaja Harri Aho:

– Tämä sopimus on merkittävä palanen tulevan joukkueen runkoa kasatessa, kun joukkueen kapteeni sitoutuu Kärppiin näin pitkäaikaisella sopimuksella. Se on myös koko seuran tulevaisuuden kannalta tärkeä asia.

Aho toteaa Kukkosen roolin joukkueessa ja koko yhteisössä olevan pelipaikkaa suurempi. Hänen mukaansa jatkosopimus on myös osoitus siitä, että Kärpissä asiat ovat seuratasolla hyvällä tolalla.

– Lassen kautta vaatimustaso joukkueessa on niin kova, että jokainen tänne tuleva pelaaja tietää voivansa ottaa urallaan seuraavan vaaditun kehitysaskeleen nimenomaan Kärpissä.

– Tarkoitus on, että omalla päivittäisellä tekemisellä luodaan hyvä työilmapiiri tänne. Se on varmasti ollut yksi meidän suurimmista vahvuuksistamme, ja siitä meidän tulee pitää myös kiinni, Kukkonen jatkaa.

Kolmen suomenmestaruuden lisäksi 34-vuotias Kukkonen on juhlinut urallaan myös maailmanmestaruutta Leijonien paidassa vuonna 2011. Hänen palkintokaapistaan löytyy myös kolme olympiamitalia sekä MM-hopea ja -pronssi.

Kärppien tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleLasseKukkonen

Lasse Kukkonen

18.9.1981 Oulu
Tiedot


Oskar Osala loppukauden sopimuksella Kärppiin

Oskar Osala loppukauden sopimuksella Kärppiin

Oulun Kärpät ja Oskar Osala ovat solmineet loppukauden kattavan sopimuksen.

Lue lisää
Kärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpät vahvistuu ensi kaudeksi neljällä pelaajalla, kun Atte Ohtamaa, Jasper Lindsten, Michal Kristof ja Mika Pyörälä edustavat tulevalla kaudella Oulun Kärppiä.

Lue lisää
Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Hyökkääjä Kristian Vesalainen saapuu vahvistamaan Kärppien hyökkäystä loppukauden ajaksi.

Lue lisää
Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Kärpät on käyttänyt Mikko Mannerin sopimukseen kirjatun option kaudesta 2018-2019 ja samalla solminut jatkosopimuksen, joka pitää Mannerin Oulussa kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Kaksivuotisilla sopimuksilla Ouluun saapuvat menneen kauden KalPassa hopeamitaliin päättäneet Jyri Junnila ja Joonas Lyytinen sekä HIFK:ta edustanut Jasse Ikonen.

Lue lisää
Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Oulun Kärpät ja hyökkääjä Mikko Lehtonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet Lehtosen ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Lue lisää