Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Junttila sivussa runkosarjan loppuun asti

Junttila sivussa runkosarjan loppuun asti

Perjantaina Oulun Kärppien ja Vaasan Sportin välisen ottelun kesken jättänyt hyökkääjä Julius Junttila on sivussa loukkaantumisen vuoksi aina Liigan runkosarjan loppuun saakka. Junttila satutti itseään ensimmäisen erän alkupuoliskolla eikä palannut enää takaisin kaukaloon ottelun kuluessa. Kärppähyökkääjä on tehtaillut kuluvalla kaudella pelaamissaan 40 ottelussa tehot 15+10.

Loukkaantuneiden listalla olevien Arto Laatikaisen ja Markus Nutivaaran odotetaan tekevän paluun kaukaloon lähiaikoina. Puolustajien tilanteen edistymistä tarkkaillaan päivä kerrallaan. Sen sijaan tammikuun 26. päivä pelatun JYP-ottelun alussa loukkaantunut hyökkääjä Saku Mäenalanen on varmuudella poissa vielä ainakin tämän viikon.

Kärppänuoret Hokkiin

Kärppien junioreista Aku Kestilä, Sami Anttila, Sami Väliharju ja Taneli Siikaluoma jatkavat kauden loppuun ulottuvalla lainasopimuksella Kajaanin Hokin riveissä. Kvartetista vuosina 1995 ja 1996 syntyneet Anttila ja Väliharju voidaan kutsua kevään aikana myös takaisin Kärppiin.

27 ottelua Kärppien paidassa pelannut puolustaja Taneli Ronkainen jatkaa loppukauden Oulussa, ja Hokista lainalla ollut puolustaja Aleksi Mäkelä palaa takaisin kajaanilaisseuran riveihin.

Kärppien tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Kärpät 46 ry - logo

Kärpät - 2015-2016 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2015-2016

Ottelut kaudella 2015-2016

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JuliusJunttila

Julius Junttila

15.8.1991 Oulu
Tiedot


Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Kärpät on käyttänyt Mikko Mannerin sopimukseen kirjatun option kaudesta 2018-2019 ja samalla solminut jatkosopimuksen, joka pitää Mannerin Oulussa kevääseen 2020 asti.

Lue lisää
Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät vahvistuu kolmella pelaajalla

Kärpät on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Kaksivuotisilla sopimuksilla Ouluun saapuvat menneen kauden KalPassa hopeamitaliin päättäneet Jyri Junnila ja Joonas Lyytinen sekä HIFK:ta edustanut Jasse Ikonen.

Lue lisää
Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Mikko Lehtonen ei jatka Kärpissä

Oulun Kärpät ja hyökkääjä Mikko Lehtonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet Lehtosen ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Kärpät solmi tukun pelaajasopimuksia

Oulun Kärpät on solminut pelaajasopimuksia yhteensä 14 kiekkoilijan kanssa kaudelle 2017–2018.

Lue lisää
Mikko Manner Kärppien päävalmentajaksi

Mikko Manner Kärppien päävalmentajaksi

Oulun Kärpät Oy:n hallitus on päättänyt vapauttaa Kärppien päävalmentajana kaudella 2016–2017 toimineen Kai Suikkasen tehtävistään.

Lue lisää
Kärpät vahvistuu KHL-pakilla

Kärpät vahvistuu KHL-pakilla

KHL-seura Slovan Bratislavan varakapteenina kuluvalla kaudella toiminut puolustaja Ivan Svarný saapuu vahvistamaan Kärppien takalinjoja loppukauden mittaisella sopimuksella.

Lue lisää